Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S vitiligem zkusenost nemam, u nas locoid na AE. Mazani bez jakychkoliv potizi. Seb. Derm ma spousta deti, olejicek a vycesat nestacilo?
Netačilo. To jsme zkoušeli více než rok bez úspěchu. Včetně konopných mastí, Lipobasí a podobných produktů.. Navíc já mám lupénku a dle dr. ještě není přesně poznat zda je to Lupénka anebo seborea.
Ahoj můj muž má AE na celém obličeji a locoidem (lipocremem)se maže zcela běžně i na očních víčkách, žádné problémy mu to neudělalo. Já osobně pokud jsem si musela něco na obličeji mazat hormonální mastí tak jsem tam chvíli měla světlejší místo, ale časem se to ztratilo. Stani
@Stani1701
To jste mně trochu uklidnila. V příbaláku píšou, že se vzácne může vyskytnout ztráta pigmentu, ale nic o tom zda se pigment vrátí.. Každopádně do návštěvy lékaře nemažu
Mně se to právě u mně nikdy nestalo a střídavě locoid používám už 13let..
Jak to dopadlo? Dcerce mam mazat pupinky na tvari a dnes tam ma uplna bila kola. Doufam, ze ji to nezustane
Holky prosim která jste Locoid Crelo kupovaly kolik jste prosimvas zanj platily
Prosím, prosíím už jsem zoufalá a nevím co si na sebe napatlat:(objevila jste některá něco na ty příšerný fleky po těle? děkuji za každou odpověd, kdyztak prosim piste na mail veronik. j"****/, dekujiii
Edit admin - osobní údaje
Dobrý den mám dotaz. Syn má seboroidní dermatitidu. Na hlavě a za ušima. Mažeme Locoidem crelo. Vím že po tom nesmí na slunce, takže mažeme v noci. Včera večer jsme mu namazali ty místa za ušima a lehce prstem přejeli přes hrany čelistí. A dnes ráno tam má bílé fleky. Mám hrozný strach že to tam zůstane. Navíc po jednom z očkování se mu objevilo vitiligo na těle. Tak mám trochu obavy abychom tím máznutím to vitiligo nevyvolali i na jiném místě
Doktorka říkala, že se máme ukázat v pátek jak to vypadá. Zajímaly by mně zkušenosti maminek co mažou locoidem..