Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, mam takovy dotaz. Koupila jsem si lodicky na 10cm podpatku, ale po prvnim dnu jsem mela na nohach, hlavne na palci a malicku slouplou kuzi, dost to boli, takze jsem skoro ani nemohla chodit. Proto se chci zeptat, jak to rozchodit, jelikoz bych si je chtela opet nazout
A hlavne, zabranit, aby se to opet nestalo… Moc diky.
!
Ja bych vzala pilku a zkratila podpatek…Evidentne je na Tebe moc vysokej…
@K-Black Obcas si te vsimnu v diskuzich…Ty jsi hodne pohubla, ze???
![]()
@Katie So píše:
Zdravím, mam takovy dotaz. Koupila jsem si lodicky na 10cm podpatku, ale po prvnim dnu jsem mela na nohach, hlavne na palci a malicku slouplou kuzi, dost to boli, takze jsem skoro ani nemohla chodit. Proto se chci zeptat, jak to rozchodit, jelikoz bych si je chtela opet nazoutA hlavne, zabranit, aby se to opet nestalo… Moc diky.
!
Radím zatnout zuby a rozchodit to.. holt pro krásu se musí trpět ![]()
Pro krasu se musí trpět. Az se ti nadělají pořádné mozoly tak prsty možná přestanou bolet. Dají se ještě koupit ruzne gelové polštářky do bot. Ale osobně s nimi nemam zkusenosti. Spis jsem si vyjimecne puchyre z nových bot zalepovala naplasti.
@Katie So
já měla takový nalepovací ťapičky (vložky) do bot od Schollu, hlavně v létě to bylo fajn, noha neklouzala…
@Katie So
Chce to kupit si kvalitne boty..mne to Jimmy Choo na 12cm nerobi..ale obyc lodicky z kramu ano.. ![]()
V dM drogerii se prodVaji ruzne nalepovaci gelove polstarky do bot ( na paty, na prsty, polstarky. Atd…)
@marmelada78 píše:
Radím zatnout zuby a rozchodit to.. holt pro krásu se musí trpět
Noo takové mozoly a otlaky na palcích nebo halus valgus, to je fakt nááádherné.
![]()
@Gina108 píše:
Noo takové mozoly a otlaky na palcích nebo halus valgus, to je fakt nááádherné.![]()
To každopádně, ale když si koupíš nějaký šunty na 10 cm podpatku tak ti asi nic jinýho nezbyde ![]()
@marmelada78 píše:
To každopádně, ale když si koupíš nějaký šunty na 10 cm podpatku tak ti asi nic jinýho nezbyde
Tak vždycky je můžeš reklamovat/vyhodit a koupit si nějaké pořádné než si kur.vit nohy. Pokud nemám na pořádné, tak to radši chodit v teniskách.
Možná je to i o zvyku chodit na podpatcích. Já si na maturitu vzala poprvé v životě boty na podpatku, docela vysokém. Celý den jsem trpěla, jako kůň. Domů jsem šla bosá. Nohy oteklé, odřené - no, jednoduše krása.
@marmelada78 píše:
@Gina108 Máš recht, ale to nepiš mně, ale zakladatelce
Však si to snad čte
Jasně že to nemyslím na tebe, ale tak nějak všeobecně.
Já jsem asi footfetishistka
Zdravé nohy vnímám jako základ krásy. Až potom jsou kvalitní a krásné boty.