Lodičky a bolest nohou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5421
19.10.13 14:38

Lodičky a bolest nohou

Zdravím, mam takovy dotaz. Koupila jsem si lodicky na 10cm podpatku, ale po prvnim dnu jsem mela na nohach, hlavne na palci a malicku slouplou kuzi, dost to boli, takze jsem skoro ani nemohla chodit. Proto se chci zeptat, jak to rozchodit, jelikoz bych si je chtela opet nazout :) A hlavne, zabranit, aby se to opet nestalo… Moc diky. :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
19.10.13 14:43
8o :zed: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6552
19.10.13 14:47

Ja bych vzala pilku a zkratila podpatek…Evidentne je na Tebe moc vysokej…

@K-Black Obcas si te vsimnu v diskuzich…Ty jsi hodne pohubla, ze??? :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.10.13 14:49
@Katie So píše:
Zdravím, mam takovy dotaz. Koupila jsem si lodicky na 10cm podpatku, ale po prvnim dnu jsem mela na nohach, hlavne na palci a malicku slouplou kuzi, dost to boli, takze jsem skoro ani nemohla chodit. Proto se chci zeptat, jak to rozchodit, jelikoz bych si je chtela opet nazout :) A hlavne, zabranit, aby se to opet nestalo… Moc diky. :)!

Radím zatnout zuby a rozchodit to.. holt pro krásu se musí trpět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. nozu
19.10.13 14:52

Pro krasu se musí trpět. Az se ti nadělají pořádné mozoly tak prsty možná přestanou bolet. Dají se ještě koupit ruzne gelové polštářky do bot. Ale osobně s nimi nemam zkusenosti. Spis jsem si vyjimecne puchyre z nových bot zalepovala naplasti.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
19.10.13 14:59

@Katie So
já měla takový nalepovací ťapičky (vložky) do bot od Schollu, hlavně v létě to bylo fajn, noha neklouzala…

• Citovat
  • Upravit
14309
19.10.13 15:16

@Katie So
Chce to kupit si kvalitne boty..mne to Jimmy Choo na 12cm nerobi..ale obyc lodicky z kramu ano.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.10.13 15:44

V dM drogerii se prodVaji ruzne nalepovaci gelove polstarky do bot ( na paty, na prsty, polstarky. Atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.13 16:04
@marmelada78 píše:
Radím zatnout zuby a rozchodit to.. holt pro krásu se musí trpět :nevim:

Noo takové mozoly a otlaky na palcích nebo halus valgus, to je fakt nááádherné. :palec: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.10.13 16:19
@Gina108 píše:
Noo takové mozoly a otlaky na palcích nebo halus valgus, to je fakt nááádherné. :palec: :poblion:

To každopádně, ale když si koupíš nějaký šunty na 10 cm podpatku tak ti asi nic jinýho nezbyde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.13 16:21
@marmelada78 píše:
To každopádně, ale když si koupíš nějaký šunty na 10 cm podpatku tak ti asi nic jinýho nezbyde :zed:

Tak vždycky je můžeš reklamovat/vyhodit a koupit si nějaké pořádné než si kur.vit nohy. Pokud nemám na pořádné, tak to radši chodit v teniskách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.10.13 16:24

Možná je to i o zvyku chodit na podpatcích. Já si na maturitu vzala poprvé v životě boty na podpatku, docela vysokém. Celý den jsem trpěla, jako kůň. Domů jsem šla bosá. Nohy oteklé, odřené - no, jednoduše krása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.10.13 16:30

@Gina108 Máš recht, ale to nepiš mně, ale zakladatelce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.10.13 16:30

@Katie So :mrgreen: stojí Ti ta bolest za to? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.13 16:33
@marmelada78 píše:
@Gina108 Máš recht, ale to nepiš mně, ale zakladatelce :mavam:

Však si to snad čte :nevim: :mrgreen: Jasně že to nemyslím na tebe, ale tak nějak všeobecně.
Já jsem asi footfetishistka :mrgreen: Zdravé nohy vnímám jako základ krásy. Až potom jsou kvalitní a krásné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí