Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý Večer, může mi někdo poradit ve cvičení 13 ta číselná řada, co to může být za vyjmenovaná slova? Nevíme si rady ????
Zkus pismena v abecede s timto poradim?
Příspěvek upraven 20.05.20 v 00:14
@Hobitka píše:
@sarka_lukacova Dobytek, polykat, zamykat, dmýchat, klopýtat?
To ano, to víme ale ta číselná řada nám nedává smysl
@sarka_lukacova Editovala jsem, pak mi doslo, ze odpovidam na neco jineho
, uz je pozde.
@Hobitka píše:
Zkus pismena v abecede s timto poradim?Příspěvek upraven 20.05.20 v 00:14
To nás napadlo ale 16. písmeno v řadě je Ň
@Hobitka píše:
@sarka_lukacova Anglicka abeceda
V učebnici češtiny no nevím, musí to mít logiku 😃
No, jeste budu chvili dumat… Ani ta anglicka nevychazi, respektive T ma cislo 20 a ne 21 ![]()
@Hobitka píše:
No, jeste budu chvili dumat… Ani ta anglicka nevychazi, respektive T ma cislo 20 a ne 21
No a ani v České to nevychází, dumame tady nad tím všichni 😃 😃 😃
Příbytek, bydlet, blýská se, lysý, zpytovat.
Ale logiku to nemá.
No, vypada to jak zmrvena anglicka
, vyjde PR? B?UEK, coz by s trochou fantazie mel byt příbytek, B? DL? U - bydlit?, BL? SKASE - blýská se?, L? SX - lysý, YP? UOWAU - zpytovat. Byla to mozna anglicka abeceda a mistr tesar se u T seknul a u cisel nad 21 je to o 1 posunute a jeste nejdivnejsi je, ze Z je pro zmenu posunute na druhou stranu. No, rekla bych, ze je to zmrvene, nic jineho me fakt nenapadlo.
@Russet píše:
Příbytek, bydlet, blýská se, lysý, zpytovat.
Ale logiku to nemá.
Tak vidis, dali jste to taky
. Jdu spat.
@Hobitka píše:
No, vypada to jak zmrvena anglicka, vyjde PR? B?UEK, coz by s trochou fantazie mel byt příbytek, B? DL? U - bydlit?, BL? SKASE - blýská se?, L? SX - lysý, YP? UOWAU - zpytovat. Byla to mozna anglicka abeceda a mistr tesar se u T seknul a u cisel nad 21 je to o 1 posunute a jeste nejdivnejsi je, ze Z je pro zmenu posunute na druhou stranu. No, rekla bych, ze je to zmrvene, nic jineho me fakt nenapadlo.
Také tomu nerozumím 😃 když na to přijdeme určitě dám vědět 😃 😃