Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ncc1701 píše:
Moje oblibeny kvizyDiky neustalym potizim s telefonem nikdy nevyreseno cely, ale milovala jsem to lamani si hlavy jeste se stejne postizenyma kamaradama
@Seizdra jenže já jsem jen obrázek vložila do google
a ten mi to našel ![]()
@Seizdra
To bych taky ráda věděla. Jsem netušila, co všechno strejda gůůgl umí.. ![]()
@tehuzu píše:
@SeizdraTo bych taky ráda věděla. Jsem netušila, co všechno strejda gůůgl umí..
No to teda!
Normálně dám do vyhledávání obrázek, když kliknete na obrázky tak v té kolonce kam píšete co chcete hledat je ikonka foťáčku, klik, vložit, hledat ![]()
@ohýnek píše:
Normálně dám do vyhledávání obrázek, když kliknete na obrázky tak v té kolonce kam píšete co chcete hledat je ikonka foťáčku, klik, vložit, hledat
No, jo!
No, ne ne!
Tak mám na pár hodin o zábavu postaráno ![]()
@tehuzu já si tam taky hraju když se nudím
nebo na mapách chodím s panáčkem a památkách ![]()
@ohýnek píše:
@tehuzu já si tam taky hraju když se nudímnebo na mapách chodím s panáčkem a památkách
O těch mapách ani nemluv, ke konci těhotenství jsem tam byla furt a říkala jsem, že chodím na procházky - magor
![]()
@tehuzu tak já tam chodím docela často, kupodivu tam i něco dělám kromě procházení, ale mudlovi to leze vysvětlit ![]()
@ohýnek píše:
Normálně dám do vyhledávání obrázek, když kliknete na obrázky tak v té kolonce kam píšete co chcete hledat je ikonka foťáčku, klik, vložit, hledat
Tak to je hodně hustý!!
@Seizdra ty sis ještě nevšimla že já jsem takovej malej hecker, vyšmejdim co můžu ![]()
@ohýnek píše:
A co je to vůbec za hru?
No všimla
logo quiz, je to vlastně o znalosti log. No, znalosti… ![]()
No všimla
logo quiz, je to vlastně o znalosti log. No, znalosti… ![]()
Moje oblibeny kvizy
Diky neustalym potizim s telefonem nikdy nevyreseno cely, ale milovala jsem to lamani si hlavy jeste se stejne postizenyma kamaradama