Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost?
Potřebuji obarvit vlasy a zrovna nemám prašule na kadeřníka, tak to chci zkusit doma. Zaujala mě v reklamě právě tato barva, prý by to mělo vypadat přirozeně. Vždy když jsem si koupila blond barvu, tak jsem nakonec měla vlasy žluté a nepomohl ani Silver.
Nevím, mě se ten „odrost“ prostě nelíbí, jinak s barvami od L´Oreal mám zkušenosti a pracuje se mi s nima dobře… Ale nedoporučuji vlasy doma zesvětlovat… To nikdy nedosáhne takového efektu, jako u kadeřnice… ![]()
@admenL píše:
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost?Potřebuji obarvit vlasy a zrovna nemám prašule na kadeřníka, tak to chci zkusit doma. Zaujala mě v reklamě právě tato barva, prý by to mělo vypadat přirozeně. Vždy když jsem si koupila blond barvu, tak jsem nakonec měla vlasy žluté a nepomohl ani Silver.
odkaz: http://www.zbozi.cz/…-old-rouges/
Mě se ten Ombre efekt taky moc líbí. Jenomže u blondýn to prý nefunguje. Ten efekt spočívá v tom, že barva zesvětlí vlasy od půlky ke koncům. No a u blondýn by zůstaly ty tmavé odrosty, což je hrozné. Pro Ombre efekt musíš ke kadeřníkovi, který ti u hlavy dá tmavší barvu a od půlky světlejší. Je to praktické, protože ty odrosty nejsou tak brzy vidět. Chystám se na to taky, ale doma to zkoušet raději nebudu.
Ahoj holky, nepovedlo se mi domácí ombré, co s tím teď? Předevčírem jsem si dělala barvu jedna L´Oreal Preference, z tmavěhnědých vlasů, chytlo to do zrz, což mi tak moc nevadí, ale chtěla jsem to dneska ještě jednou zesvětlit, jenže jsem si koupila tu samou barvu a chytlo to stejně, nezesvětlilo to do blond, jen možná trošku víc do zrz. Zítra jedeme na dovolenou, tak řeším zda to mám ještě dneska zkusit přetáhnout nějakým přelivem (asi tmavší blond), nebo nechat moře, co s tím udělá? Dala jsem si to blbě od výšky očí a je tam toho moc… měla jsem si dát jen malý kus
.
Oživuji diskuzi. Zkoušel někdo doma si udělat ombré s touto barvou? A jaký byl výsledek? ![]()