Loučení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
17.5.10 14:36

Alen, tvoji diskuzi jsem sledovala od začátku a je mi to moc líto, co se stalo :-( Přeju hodně sil :hug:

PS: Za sebe můžu taky říct, že kdyby se ke mě choval můj přítel, tak jak tvůj k tobě, neodpustila bych mu to. A jak píše Wiolla, brala bych to jako zkoušku vašeho vztahu a též by mě hlodal červík, že stres vykonal své. A upřímně si nemyslím, že za pár let se změní. Musíš vědět ty sama, jestli s takovým člověkem dokážeš po tom všem ještě žít…Ale i přesto, co jsem napsala ti přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
17.5.10 15:27

já ani nemám slov :(( chtěla bych vědět jak se teď chová ten koho považuješ za svého přítele, abych pravdu řekla na tvém místě bych s ním už nemohla být… dávala bych mu to za vinu a já sama za sebe mu to za vinu dávám.. myslím si že za to může on… už jsi byla dost daleko na to aby to byl jen náhodný potrat.. omlouvám se ale cloumá se mnou strašný vztek a lítost. ať se chová jakkoli tak má uvnitř jistě velkou radost a to bych nesnesla… Je mi to moc líto, opravdu strašně moc, věřila jsem že vše dobře dopadne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.5.10 16:40

Taky jsem hodně zvažovala, jestli v týhle nemilý situaci zmínit přítele, a nakonec jsem se rozhodla, že ne. Nicméně naprosto ve všem souhlasím s Wiollou, partnera bych z toho neštěstí ne vinila, ale přikládala bych mu velký podíl. Vadilo by mi, že nakonec dosáhl svého a svůj vztah bych s ním vážně zvažovala, navíc v tvým mladým věku bych se nebála, že se jiný a mnohem lepší a charakternější partner nenajde. Jen ti dám radu, nenech se opít rohlíkem, až tě ted bude litovat a chlácholit, jak je mu to líto. Promin, že to sem tahám ted.

• Citovat
  • Upravit
109
17.5.10 16:51

Souhlasím, jsi mladá a život máš před sebou. Určitě by sis našla partnera, který by si tě vážil a měl tě opravdu rád a hlavně co je důležitý, aby při tobě stál ať se dějě cokoliv. Vím, že to máš teďka těžké a miluješ ho, ale zkus se nad tím trochu zamyslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.5.10 20:49

Moc mě to mrzí.Doufám,že bolest brzy odejde a ty se sem vrátíš opět jako těhulka.Držím ti palečky ať ti mimčo brzy vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
2.6.10 21:03

Alen :cry: :cry: :cry: Přeju moc štěstí a držím Ti moc pěsti do dalšího života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí