Loučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
15.5.10 23:53

Loučení

Ahoj holky, chtela jsem se rozloucit se vsema co me podporovali a dodavali silu a sledovali mou disuzi tehotna a je to problem. Duvod proc jsem se neozvala,byl ten ze jsem o mimnko prisla . Priznam se ze popisovat detaily me boli.Pisu to takhle stroze na vic nemam.Kdyz uz jsem se zacala tesit a myslet ze to zvladnu dopadlo to ,tak ze miminko usoudilo ze tu snama byt jeste nechce. Ted mi po tom vsem zbylo jen bolave brisko,krvaceni a bolava natekla prsa,ktere musim odsavackou odsavat. Takze jeste jednou dekuji a snad za par let se k vam vratim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.5.10 00:01

Elen tak to mě mrzí.Jak to přijal chlap když dítě nechtěl?
Vim jaké to je ale věř mi že až dítě budete oba chtít a povede se tak na ten první neuspěch zapomenete velmi brzo.

• Citovat
  • Upravit
12658
16.5.10 00:03

alen to mi je strasne luto..
zial sa to stava, obavam sa ze stresy z toho ako to dopadne, nijak nepomohli tebe a ani miminku..
drzim ti palce aby si sa s tou bolestivou stratou nejak vysporiadala a ked sa to zas podari budes mat vacsie stastie a snad aj lepsiu pohodu a zazemie doma..
dufam ze partner bude stat pri tebe a pomoze ti .. moc ti drzim palce. bud silna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patriss
16.5.10 00:59

Alen, my jsme se spolu ještě nikdy v žádné diskusi nesetkali, ale přesto bych ti chtěl říci, že něco tak smutného jsem už dlouho nečetl. Je mi to moc líto, musíš být moc statečná, já sám bych to nesl velice těžko. Ale nezoufej, uvidíš, že přijdou i ty šťastnější dny a jednoho krásného dne, příjde k vám miminko, které si už bude moc a moc přát být s vámi a pak budete všichni štastní. P.

• Citovat
  • Upravit
44193
16.5.10 06:49

Alen,moc mě to mrzí :cry:
Přeju hodně síly nějak se s tím vyrovnat,žít dál.A až příjde správný čas,tak nové těhotenství,krásné zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.5.10 08:29

Tak to mě moc mrzí, moc jsem na tebe myslela. Tak držím palce, at se přítel konečně vzchopí a brzo se zadaří znova.

• Citovat
  • Upravit
43028
16.5.10 09:33

Zbezne jsem koukla do te diskuse a musim rict, ze je mi z toho vazne moc smutno. Kdyz vidim, jak jsi bojovala o svuj vztah k miminku pres odpor pritele a nakonec tohle ......
co na to pritel, projevuje alespon soucit?

Moc bych ti prala, aby se ti rodinny zivot usadil jak ma a aby k tobe brzo prislo jine miminko a udelalo ti spousty radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.5.10 10:54

Alen: To mě opravdu moc mrzí :cry: :cry:
Přeju ti hodně sil!! A jak psaly holky,až přijde ten správný čas tak zdravé krásné miminko! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.5.10 10:55

Alen to je mi moc líto :-( . Zrovna jsem na tebe i myslela, jestli už je to s přítelem lepší a vás potkala taková smutná věc. Hlavně tebe to bolí viď. Přeju aby to čas odvál a brzy bylo zas líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
16.5.10 11:17

je mi vážně líto ,co se stalo a přeju Ti at to rychle přebolí..... :kytka:
Jinak prosím tě prsa neodsávej -nebo se ti bude tvořit ještě víc mlíka ,nech si napsat léky na zastavení laktace a prsa popřípadě stáhni -měli by ti poradit na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
16.5.10 21:51

Alen, je mi to moc lito. Preji hodne sily na prekonani smutku a bolesti. A doufam, ze se k nam brzy zase podivas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
17.5.10 12:57

Tak to je mi moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.5.10 13:00

Alen, i mně je moc líto :cry:
Co přítel? Asi to s vámi pěkně zamává :-(
Drž se a klidně se sem přijď vypovídat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.5.10 13:06

Co říct Alen, je to moc smutné… byla jsi odhodlaná bojovat a teď tohle. Drž se holka, já vím že to bolí, ale máš celý život před sebou, bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.5.10 13:10

Alen, je mi moc líto, čím procházíš. Tvoji diskuzi jsem sledovala od začátku a vím, že sis prošla krušnými chvílemi a vnitřím bojem. O to víc mě mrzí, že když už jsi to tak dobře ustála, tak ti osud zasadil takovou ránu. :cry:

Za sebe musím říct, že bych to zpětně hodnotila jako zkoušku vztahu a hlavně chrakteru partnera. Ve které tedy on naprosto propadl!!! :evil: Nikdy bych mu to neodpustila jak se choval a vždy by ve mně hlodal červík, že se to stalo proto, že dítě tolik odmítal. A vyvodila bych z toho zcela radikální důsledky…

Drž se a přeji ti, abys našla někoho, kdo tě bude mít OPRAVDU rád a bude ti vždy a za všech okolností oporou. Musíš věřit, že bude líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí