Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelka už si test dělala, byl negativní. No každopádně můžeš zkusit zopakovat, nejjistější je ale kontrola u gyndr. s UZ a odběrem krve na HCG…
Ahoj.To je můj dotaz.Díky alespoň za nějaké reakce.Dělala jsem test.Byl negativní.JUestli to fakt dělá ta antikoncepce,Asi ji vysadim.
Mě jen zarazilo, kdy jsi začala brát prášky? Já jsem u všech měla napsáno začít první den MS, abych přibližně po 28 dnech mohla dostat další. Podle toho cos psala jsi se začala brát 26 den po MS je to tak?
Asi nějak tak jo.Já to od porodu měla nepravidelné.A zrovn ten minulý měsíc jsem to dostala po 24 dnech,takže to špinění jsem mohla oprávněně považovat za 1.den menstruace.Jsem myslela,že to mezi tím nějak dorazí.A ono nic.Testy negativní,žaludek na vodě.Já když jsem tu HA začala brát,tak jsem byla zrovna ten den u doktorky a ptala jsem se jí,jestli to neva,když se netrefím úplně do 1.dne.Protože u mě špinění po porodu normál.A řekla,že to neva.Tak jsem si říkala,že to kdyžtak dorazí dýl.Teď fakt nevím,jesli může HA vyrušit menstruaci,a nebo teda budu těhotná.
Zkus se objednat k doktorce.Takhle jsem to měla i já.Po porodu.Asi tak měsíc a něco po něm se mi dělalo špatně.Těhu test byl negativní,tak jsem zašla k doktorce a ejhle.......Čekali sme dalšího potomka (kterého jsme ztratily v 7tt)
.
Měla jsem jít v úterý k doktorce,ale nakonec jsem to zrušila.Dostala jsem MS.I když mám spíš pocit,že jsem přišla o prda.Protože předtím mi bylo porád zle.I jsem zvracela u řízku a to jsem totální masožrout.A než jsem to dostala,tak mě celou noc bolelo břicho.Druhý den mě chytly takové křeče,až jsem se z toho vyděsila.A to,co ze mě vyšlo,to byl děs.A teď už skoro nekrvácím.Měsíčky mám většinou tak 5 dní. ![]()
Ahoj.Potřebovala bych znát váš názor,či zkušenosti,jelikož si s tím fakt nevím rady.Třeba jste na tom podobně.Po porodu jsem měla strasně silné a bolestivé měsíčky.Občas se zpozdily.Ale maximálně tak o 2-3dny.ak jsem začala po letech poprvé brát antikoncepci.Lindynette20.Minulý týden jsem si vzala první prášek.V den,kdy jem zařala špinit.Myslela jsem,že jsem to dostala .Ale od té doby nic.Jen občas nějaké špinění.Prášky už beru 11 dní.A od poslední MS uběhlo už 37 dní.A vživotě se mi to spozdilo jen dvakrát.T o jsem byla těhotná.Teď mi je už 5 dní fakt špatně.Je mi poád na zvracení,bolí mš břicho a jsem totálně rozhozená.Test byl negativní,ale to neřešimU prvího jsem byla těhotná 6 týdnů a test byl pořád negativní.Jen teď nevím,jstlli mi to udělala HA.Jestli ji mám radši vysadit,aby to pro případ neublížilo miminu,a nebo budu těhotná.Moc díky za vaše názory.