Vyrážka v 39 týdnu těhotenství

5
15.5.10 08:35

Vyrážka v 39 týdnu těhotenství

Prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s vyrážkou ke konci těhotenství? Osypalo se mě celé bříško a ruce svědivýma puchýřkama podlitýma vodou. Na kožní mi řekli,že to nic není a mám to mazat tekutým pudrem. Že to může být zapříčiněno čímkoliv. Vodou,práškem na praní,mýdlem,vitamíny,jídlem atd. Pudr ale vůbec nezabírá. Zmizí to po porodu? Mám strach a bych to nepřenesla na mimi a neublížila mu tak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
15.5.10 09:39

konzultovala jsi to s gyne´kologem? Jestli ne ještě dnes zavolej na pohotovost nějaké větší porodnice třeba krajské a popiš jim to -kamarádka měla taky svědivku ke konci těhu -honem mazala do nem. tam jsi ji nechali prý to může ohrozit dítě .Nechci strašit vyráška je zapeklitá věc ,ale radši si fakt zavolej na kožním nemusí mít třeba s těhotnými tolik zkušeností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.5.10 11:07

Ježiš nestraš za 4 dny máme první termín. S gynekologem jsem to neprobírala,ale na kontrole před týdnem to viděl doktor v porodnici a nevyjádřil se k tomu. Tak to si radši zavolám. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.5.10 11:50

Presne tak, resit to s gynekologem, nejlepe uz rovnou v porodnici.
Pro jine doktory - kozni, praktik apod - jsou bohuzel casto tehotny spanelskou vesnici, jak jsem se presvedcila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.5.10 17:52

Dvě kamarádky to taky měly ke konci těhu. Pozor na parfémované krémy, mýdla apod… jen to zhoršují. Co jim pomohlo byl tvaroh. Po porodu to zmizelo. Každopádně přeji ať už brzy porodíš a tahle hnusná vyrážka tě přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.5.10 15:21

Ahoj holky! Tak jsem ještě v celku. Přestala jsem to mazat tím tekutým pudrem a začíná se to pomalu ztrácet. Pokud to moc svědí namažu to Fenistilem a ten pomůže. Bříško už snad víc popraskat nemůže,ono už to snad ani víc nejde. Teď už se jen modlím,aby kontrakce přišly co nejdřív,už je to fakt docela mazec. Můžu říct,že v prvním těhotenství to bylo úplně o něčem jiném i ten konec byl lepší. Tak se držte a moooc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí