Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,
jsu v 19tt a dnes v noci jsem si zažila pěkné bolesti. V noci mě vzbudili jakoby křeče a bolest šla od žaludku do bříška a zpátky. Trvalo to asi 2h, pak jsem usla, tak buď únavou, nebo to přešlo. Stalo se vám to některé? Hladem to jistě být nemohlo, jím hodně a pravda je, že když jsem šla o půlnoci spát, kapánek jsem hlad cítila, ale přišlo mi nezdraví o půlnoci naládovat žaludek… Poraďte prosím. ![]()
Ahojky, je pravda, že to z hladu klidně být mohlo. Nemá se chodit spát s plným, ale také ne se zcela prázdným žaludkem - ten totiž pak umí dělat divy
Ale pro jistotu bych raději zašla na kontrolu k dr ![]()
Hmmm, jenže dnes je pátek a to neordinuje, tak asi až v pondělí.. Snad se to nebude opakovat i dnes, zajela bych asi na pohotovost,pro jistotu,ne? ![]()
Buď bych tipla nějaké zbloudilé prdy, já jsem někdy touto dobou zažila takovou koliku, že jsem myslela, že umřu
A nebo taky žlučníček, ten mě chytá po blití, takové jako pravidelné, šíleně bolestivé kontrakce žaludku.
maja 69 píše:
Hmmm, jenže dnes je pátek a to neordinuje, tak asi až v pondělí.. Snad se to nebude opakovat i dnes, zajela bych asi na pohotovost,pro jistotu,ne?
Maji to klidně může být z hladu nebo opravdu ty větry. Já když jdu spát, tak musím sníst aspoň půlku chleba nebo třeba jablko, jinak mi je špaatně z hladu.
pobolívání je vcelku běžné, ať už jsou to prdíky, hlad, nebo zvětšující se děloha, ale jestli šli bolesti do podbřišku, asi bych to při opakování řešila tou pohotovostí…pro klid v duši
a pohyby už cítíš?
Pohyby necítím. Jen takové šimrání, že se musím potom jemně škrábat na bříšku
Je to legrační, přijde mi to, že když ho dlouho nehladím a třeba se s někým zapovídám, začne mě lechtat a tím si vlastně „vydupe“ pozornost a škrabkání, které je spíš takové hlazení. Ale na pohyby se těším, už aby byli, i když z okolí vím, že né vždy je to příjemné, ale nám by taky nebylo příjemné, mačkat se v děloze a nemít místo ![]()
pohyby jsou ze začátku fajn…i to šimrání
já jsem teď 30tt a už jsou to spíš dloubance. Zase je legrace pozorovat boulící se břicho
ten náš vetřeleček zase nemá rád, když si lehnu na záda. To jich pak pár pod žebro schytám ![]()
přeju ať už tě nic nebolí a fajn víkend všem
ahojky!
Já tohle měla u druhého těhu asi tři noci po sobě a pak se to už nikdy neopakovalo. Na kontrole mi Gyndr řekla, že se mi zkracuje čípek a nařídila klidový režim. Tak zkus co nejvíce odpočívat s podloženýma nohama.