alkohol v 5tt

5
13.5.10 17:01

alkohol v 5tt

Ahoj holky, zjistila jsem že jsem v 5-6tt od poslední MS a zjistila jsem to bohužel až teď. Minulý víkend jsem trochu popíjela, měly jsme oslavu a vypila jsem v pátek asi 5 piv a v sobotu taky. Teď mám strach jestli to nemůže nějak ublížit mimču…poraďte prosím, děkuji. Vím že všude píšou že jedna sklenka piva denně neuškodí, ale 5 piv :-( poraďte prosím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
13.5.10 17:09

Měla jsem to stejně - vyšly mi 2 neg. testy a až 3. pozitivní, takže jsem to zjistila až v 5. týdnu - vlastně skoro v 6. Měla jsem tak třídní sraz (to byla skoro sedmička vína) a dovolenou na Pálavě s ochutnávkami vína, navíc jsem ještě zbytkově kouřila - a vše v pořádku díkybohu. V tak nízkém stadiu buď potratíš (a to se nestává) nebo se nestane nic - organogeneze nastává později. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353

První trimestr je buď anebo.
Teď už se s tím stejně nedá nic udělat (čas nevrátíš), tak se nestresuj a užívej si těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

Neřeš to. Beztak se s tím už nedá nic dělat. Daleko víc mimču ublížíš, když se tím teď budeš nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 17:10

ahoj, myslím že je tu víc takových které nevěděli že jsou těhotné a přitom pili. I já k nim patřím, že jsem těhulka jsem zjistila ve 4.týdnu a taky jsem pila :oops: a narodila se mi krásná zdravá holkčička.. (co jsem zjistila že jsem těhu tak jsem na alkohol přestala mít úúplně chuť! :wink: ) Zato ted se mi chuť vrátila,ale kojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
13.5.10 17:17

Myslím, že něco podobného se stalo většině z nás… tedy, těm, které těhotenství nezjistily tak brzo… a děti máme zdravé… Takže bych si s tím hlavu nelámala, stejně už to nezměníš a stres mimču škodí daleko víc… Užívej si těhotenství a snaž se být co nejvíc v klidu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.5.10 17:18

No taky jsem si uzivala minulej rok po vanocich oslavu narozenin a pak Silvestr a ze jsem tehotna jsem zjistila az na zacatku ledna,ted mam krasneho a zdraveho syna,tehotenstvi jsem mela bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
13.5.10 17:27

No tak ja jsem si dala taky docela do nosu,kdyz jsem nevedela,ze jsem tehotna.Fakt dost na to,ze moc nepiju. :oops:
Presne, prvni trimestr je bud vsechno nebo nic a myslim,ze „jednorazova akce“ neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.5.10 18:02

Ahojky :-) Buď úplně v klidu. Byla jsem taky v 5 tt a nevěděla jsem o tom a tak jsem si na jedné akci dala pořádně do těla :mrgreen: Mmch, pila jsem tvrdý alkohol :oops: Hned, když jsem zjistila, že jsem těhulka, řekla jsem to své dr a ona mě ujistila, že v 5 tt můžu dělat cokoliv a že dítě to rozhodně neohrozí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
13.5.10 18:17

já vlastně neznám nikoho, kdo by se neopil na začátku těhotenství, i já jsem si dala do nosu a všechno je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
13.5.10 18:31

Mám kamarádku která pokaždé když zjistila že je těhotná opila se-sice to neschvaluju ale každý se s tím vyrovnává po svém. Ale to nejdůležitější…má 2 krásné a zdravé děti :-D si myslím že těch 5 pivek mimi skousne. Konec konců skoro každá z nás pije a kouří než zjistí že je těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.5.10 18:48

Tak díky moc holky, jsem se trochu uklidnila. Já jen že jsem všude slyšela že ty první týdny jsou nejdůležitější, všechno se vyvíjí a je to buď a nebo, tak jsem dostala strach. Ale zase si řikám že někdo to třeba zjistí až po 2 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
13.5.10 20:02

Přidávám se k holkám, já normálě piju málo ale těsně před tím než jsem zjistila že jsem těhu (byla jsem tak 4-5 tt) tak jsem byla na vánočním večírku a opila se :oops: :oops: a těhotenství bylo bez problému a na malým to snad žádný následky nezanechalo :mrgreen: .
Přeju pohodový zbytek těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
13.5.10 20:21

buď opravdu úplně v klidu. nám se třeba s Klárkou podařilo otěhotnět po Vánocích a na Silvestra jsme měli opravdu velmi živou a náročnou oslavu se spoustou alkoholu. těhotenství jsem zjistila až na konci ledna. a Klárka se narodila úplně v pořádku.
pohodové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
13.5.10 20:35

Holky, jak to tak čtu tak mi příjde, že mozek tělu řekl: „Teď se opij, ještě můžeš, pak už budeš mít smůlu“ :lol: Mi se stalo to samé, asi ve čtvrtém týdnu a ještě jsem do toho kouřila. Nevím sice jak to dopadne, ale nemyslím na to a doufám, že dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí