alkohol v 5tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10704
13.5.10 21:38

Ahoj. Tak já jsem zapíjela narození svého synovce a 4 dny na to mi vyšel pozitivní těhu test :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.10 00:25

Já myslím, že pil snad každý, kdo nečíhal na pozitivní test ještě před vynecháním MS :lol: Buď v pohodě, nestresuj se, nevadí to ničemu :wink:

Znám i holku, která si to malé pivečko klidně dala, protože v 1. trimestru to neva a pak si ho dala i v tom třetím (samo příležitostně), protože takto na konci už to taky neva - a má normální zdravé dítě :lol: :lol: :lol:

Vůbec, když jsem se snažila pátrat i v odbornější literatuře, tak jsem našla spoustu studií o těhulích, co chlastají první ligu, pak studie o takovém tom nárazovém pití, kdy se každý pátek ztřískáš do němoty - obojí je samo blbě. Ale když koumali, jestli vadí, když si dáš v těhu sem tam decku, tak nevykoumal nikdo nic - prostě nemůžou říct, jestli to škodí nebo ne, tak se to radši nedoporučuje :nevim: :mrgreen: Tím nikoho nenavádím, aby v těhu popíjel, lepší je to samo vydržet, jenom píšu, co jsem zjistila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.5.10 00:31

Já ve 4tt vyžahla půl lahve amundsena, byli jsme s manželem a prckem na dovolené na horách… :lol: :oops: No a malý je zdravý, a jestli to že je hodný a má šišatou hlavu způsobil Amundsen opravdu netuším… Tu hlavu bych spíš viděla na vysedávání před PC… Nebo byl špatně natočený při porodu. Ale jestli povahu ovlivňuje alkohol tak při příštím plánování těhu si dám opět nějakou skleničku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.5.10 18:45

Tak nás je celkem dost, co jsme se opíjely. Ani u mě tonebylo jiné. Slavila jsem narozky, své i od manžela a taky jsme to celkem rozjeli. A pak buch, a zjistila jsem, že jsem těhu. I teď si pivko dám. Samo že né každý den, ale mám na to větší chuť než předtím. Je fakt, že malé stačí až nad hlavu. Někdy mám chuť na pivko po obědě - tak to si dám s manželem lahváče - jenže já si dám tak lok - dva loky a na zbytek nemám chuť. Takže otvírám láhev jen když je doma a má chuť on. Navíc znám holčinu, co pila - dokonce i tvrdý alk. a hodně a má hooodně moc zdravou a bystrou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smejdka
24.5.10 12:12

Jejda ženský vy jste mě tak potěšily!!!!! Já si tady už měsíc skoro víkend co víkend piju víno, dvakrát v množství větším než malém (samé oslavy se těď sešly), dokonce mám poslední měsíc tak šílenou chuť na červené víno (doteď jsem pila jen bílé), že si dám skleničku semtam i sama večer a co na mě kouklo, že, pozitivní nečekané // čárky (otěhotnění neplánované, ale holt přerušovaná soulož opravdu není antikoncepční metodou). Test jsem si udělala náhodou po 3 dnech po očekávané MS (normální jev) a to poté, co se mi zdál sen, že sedím s kamarádama u skleničky vína, jdu čůrat, napadne mě si udělat preventivně test, tak počůrám papírek, položím v koupelně a jdu zpět ke stolu…a za chvíli přijde můj milý s testem v ruce, vezme mi skleničku a říká: „No, už nepij, protože jsi těhotná.“ Tak si druhý den udělám test a co, 2 //. Úlet. No, další dny další testy, druhá čárka silnější a silnější…
Je tedy fakt že na červené víno, které jsem několik let nepila, mám chuť pořád, ale nedám si samozřejmě ani kapičku…i tak mám strašné výčitky…tak snad budu mít taky zdravé mimi jako vy :-)) Sice jsme to plánovali později, ale jsme hrozně rádi a jsem zvědavá na kontrolu a utz…držte pěsti…

…ještě že kouřit jsem přestala před dvěma měsícama…

• Citovat
  • Upravit
699
24.5.10 12:42

Jo fakt buď v klidu, já to zjistila až v 8tt a to po novém roce, takže jsem si parádně užila všechny předvánoční večírky a Silvestr, do toho jsem hulila jak fabrika a ještě jsem se divila, čím to je že mi ty cigarety tak chutnaj :-( :cry: , jo a tahala jsem v práci těžký věci. - když jsem zjistila, že jsem těhotná jsem myslela, že mě klepne, jasný měla jsem radost, ale bála jsem se, aby byl prcek zdravý, doktor mě celkem uklidnil, opravdu prý nejsem jediná… No a mám zdravého chlapečka, ale je to strašný neposeda, hyperaktiv, no…si kolikrát říkám, jestli za to nemůže ten můj začátek těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
24.5.10 12:46

smejda - já bych si kapičku toho červenýho vína dala, jestli na to máš fakt chuť tak bych to tělu neodepírala. Nemyslím každýá večer vypít sedmičku, ale jednou za dva dny skleničku - to ti fakt neublíží. Snad můžeš i denně a malý pivko zrovna tak, tohle jsou v MALÝ míře zdravý věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvicala kvikava
1.7.12 10:13

Ano, zrovna mi vyšly dva proužky, přitom před týdnem to bylo ještě čisté… a tudíž jsem na konferenci dost popařila… Poněvadž menses nešly, tak jsem si dnes - spíše z legrace - udělalala test. No a buch, teď tu hledám jako zběsilá, co bude s prckem a trochu jsem se uklidnila. Dík.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky