Lunafem HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
78
19.8.14 18:55

Lunafem zkuše.

Zdravím :) Doktor i předepsal HA Lunafem, je moje první a tak nevím co od ní můžu očekávat. Četla jsem v letáčku, že nemá zadržovat vodu v těle, tak jsme se chtěla zeptat, jestli je tomu tak aa kdo s ní má jaké zkušenosti :) Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.8.14 19:12

Ahoj, už ho několik roků beru a nic neobvyklého jsem na sobě nepozorovala, stěžovat si nemůžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.8.14 19:16
@ElisabethaElsa píše:
Ahoj, už ho několik roků beru a nic neobvyklého jsem na sobě nepozorovala, stěžovat si nemůžu :)

Dneska jsem zobla první pilulku, tak jsem zvědavá, jestli mi bude vyhovovat, každopádně moc děkuju za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.8.14 19:29

Brala jsem ji už před těhotenstvím a po porodu ji beru znova a všechno v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.14 20:30

Brala jsem ji téměř dva roky a bez problémů. Ale třeba kamarádka po ní dost přibrala, tak asi záleží konkrétně na člověku, jak komu sedne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.8.14 20:54

Brala jsem ji skoro 3 roky a naprosto bez problemu :) nepribirala jsem, plet byla krasna, menstuace kratka a slaba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.8.14 21:08

Moc děkuju :) Snad budu mezi ženami, které jim toto vyhovuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
19.8.14 21:31

Ahoj já Ti přidám moji zkušnost. Je teda jako jediná negativní. Byla to moje první HA byla předepsána dr. který mi neudělal hormonální profil a střelil ji od boku. Brala jsem ji 3 roky a přestoupila k jinému gynd. Trvalo mu rok než znovu rozpohyboval mé vaječníky :zed:. Určitě to nebude tou antiho jako takovou, a byla u mě jen špatně zvolená. Jako se vším, jeden nesnese to co druhý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.8.14 21:56
@Ivčis píše:
Ahoj já Ti přidám moji zkušnost. Je teda jako jediná negativní. Byla to moje první HA byla předepsána dr. který mi neudělal hormonální profil a střelil ji od boku. Brala jsem ji 3 roky a přestoupila k jinému gynd. Trvalo mu rok než znovu rozpohyboval mé vaječníky :zed:. Určitě to nebude tou antiho jako takovou, a byla u mě jen špatně zvolená. Jako se vším, jeden nesnese to co druhý :palec:

No já právě nevím. je moje první a tak, tak si myslím, že mi to daůl taky od boku, jak říkáš. Uvidím, jestli mi to bude dělat neplechu, tak si zařídím jiný. I když já zrovna snesu lecos, takuvidím, jestli moje tělo, bude v klidu i s tímhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
31.12.14 11:43

Ahoj, mamlunafenkratce ated jsemzapomnela ve 3.tydnu vzit. Beru je vecer, tak jsem si vcerejsivzala pred chvili a vecer vemu dnesni dalsi-posledni, pak 7denni pausa. Az zacnu po MS dalsiplaticko, muzu se spolehnoutna funkcnost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.15 15:54

Sháním HA lunafem

Nemáte někdo volné alespoň 1 plato Lunafemu? Měla jsem v plánu po dovče navštívit svého Dr, aby mi napsal další dávku, ale bohužel jsem se zrovna trefila do jeho dovolené. A když on bude zpět, já už zase budu pryč. Myslela jsem, že mám ještě jedno rezervní platíčko (když potřebuji posunout MS) aspoň na 2 týdny, ale ejhle, vykoukla tam na mě poslední 1 pilule. Zkoušela jsem i ambulanci v nemo, ale tam jsem nepochodila. Smůla :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí