Lyndinette20 a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
17.8.14 22:00

Lyndinette20 a špinění

Ahoj je mi 20 a nechala jsem si předepsat antikoncepci, můj pan doktor zvolil Lindynette20. 2.8. jsem začala krvácet, tudíž jsem začala brát antikoncepci. Udivilo mě ale, že další den už jsem jen silněji špinila a špiním stále, občas mám bolesti v podbřišku jako při moji obvyklé menstruaci. Nevím, zda to mám řešit s lékařem? nebo ještě počkat, že se to upraví samo. (Chápu, že si tělo asi musí zvyknout, ale už mě to trošku otravuje a přítel taky není dvakrát nadšený) :D Říkala jsem si že počkam asi ještě jedno platíčko (jelikož dobírám první) a uvidím. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
17.8.14 23:42

@kacaaa může trvat až 3 měsíce, než si tělo na hormony zvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
18.8.14 10:04

Ještě počkej, buď se to upraví během dvou měsíců, nebo s tím pak zajdeš k doktorovi. Já jsem brala Lindynette (mimochodem, v názvu máš chybu v I/Y) zhruba 3 roky a úplně bez problémů :)

• Citovat
  • Upravit
419
18.8.14 13:56

@Krakatice88 ja si s tim i/y nikdy nejsem jista :-D :-D jeste pockam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.8.14 15:42

Zkus počkat aspoň dva měsíce a kdyby se to nezlepšilo, určitě se domluv s gynekologem, tělo si musí zvyknout. Já s touto antikoncepcí teda žádné problémy nemám, menstruace mi přichází včas a při jejím prvním požití bylo vše v pořádku, žádné špinění, nic, jediné co, tak mě bolívá při menstruaci břicho míň než když jsem ji ještě nebrala. Ale vím, že sestra ji bere a také špinila střídavě, trvalo to dva měsíce a pak se jí to ustálilo a má to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.8.14 10:26

Jasne pockam. Bolesi pri menstuaci jsem vzdy myval. Silne. Nejak se to ani s antikoncepci nelepsi, ale treba za nejalej mesic. Prwx jen to beru prvni mesic :-D :-D je zvedava ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí