Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nedávno jsem zkoušela obnovit toto téma v podobné diskuzi, nepovedlo se, tak zakládám tuto. Na jaře jsem vysadila antikoncepci a nahoře mám 6kg. Nic se u mě nezměnilo, životní styl a pohyb stejný, strava také. Zajímá mě, zda máte některá tuto zkušenost? A pokud jste pak zase antikoncepci nasadily, vrátily jste se zpět na svoji váhu?
Ja jsem začla kynout už s HA po vysazeni jsem byla uplně koule natíkala jsem, tak jsem nasadila jinou a citim se dobře i když asi kg dolu nešli raději se nevažím ![]()
To bych právě i pochopila, ale já jsem měla váhu s HA pořád stejnou, až po vysazení masakr ![]()
@ousk1 jj proto jsem nasadila zpět než přiberu 15 kil
jakou jsi měla HA??? No musim zhubnout, abych mohla jednou to svinstvo vysadit hi
Některé antikoncepce působí proti zadržování vody, tak možná proto…
Měla jsem od porodu Lunafem (i před porodem a vyhovoval mi skvěle), pak jsem se radila s doktorem (hrozně se mi snížila chuť na sex) a tak mi na zkoušku napsal Velmari, to jsem brala dva měsíce (měla jsem u ní hrozně silnou a bolestivou MS), no tak jsem vysadila úplně a váha šla takhle nahoru ![]()
@Aneta.Berg Hmm, že by? Teď tu mám Mistru, začnu brzo brát, už jsem fakt zoufalá, prášky už jsem nechtěla, ale asi zas začnu.
Ja beru HA jen proti zadržovani vody
, ale stalo se mi, že i s tou proti zadržovani jsem zadržovala, špinila, pořád prsa bolela, tak jsem vysadila začla jsem natikat neuvěřitelnou rychlostí a po měsici jsem nasadila jinou HA proti zadržovani a řekla bych, že mi sedí dokonale
ovšem bojims e, co bude až ji jednou vysadim. Moje tělo nebude umět vodu vyloučit ![]()
@ousk1 skus softine
pokud ti nic nesedne, ale tělo si zvykne a vrátí se snad do puvodni podoby
i bez HA
Já mám spíš pocit, že to není voda, ale fakt špeky, v mém případě ![]()
@ousk1 Tak pak napiš zkušenost s Mistrou
Já mám osobní zkušenost, přibrala jsem s ní 10 kilo za 3 měsíce, úplně neovladatelně. Sestřenice říkala že to bere půl roku a má taky 7 kilo nahoře…
Jinak ano, je možné, že se po vysazení přibírá. Nevím proč, ale znám v okolí několik případů.
@Lelio Ježíš, to mi ani neříkej
Tak už fakt nevím
Jako ono na každého to působí jinak, ale i tak…
Jsem se měla vykašlat na nějaké experiment ys vysazováním. Brala jsem 13let Marvelon, pak Lunafem, ten jsem vysadila, do třech měsíců jsem plánovaně otěhotněla, takže super no a po porodu jsem do toho začala rýpat a dopadlo to takhle.
@ousk1 vitej v mem světě taky jsem si to zapinkala
neboj snad se to upravi, ale je to zlo ![]()