Přibírání po vysazení antikoncepce?

257
15.8.14 14:22

Přibírání po vysazení antikoncepce?

Ahoj, nedávno jsem zkoušela obnovit toto téma v podobné diskuzi, nepovedlo se, tak zakládám tuto. Na jaře jsem vysadila antikoncepci a nahoře mám 6kg. Nic se u mě nezměnilo, životní styl a pohyb stejný, strava také. Zajímá mě, zda máte některá tuto zkušenost? A pokud jste pak zase antikoncepci nasadily, vrátily jste se zpět na svoji váhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10075
15.8.14 14:26

Ja jsem začla kynout už s HA po vysazeni jsem byla uplně koule natíkala jsem, tak jsem nasadila jinou a citim se dobře i když asi kg dolu nešli raději se nevažím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.14 14:29

To bych právě i pochopila, ale já jsem měla váhu s HA pořád stejnou, až po vysazení masakr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
15.8.14 14:35

@ousk1 jj proto jsem nasadila zpět než přiberu 15 kil :mrgreen: jakou jsi měla HA??? No musim zhubnout, abych mohla jednou to svinstvo vysadit hi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
15.8.14 14:37

Některé antikoncepce působí proti zadržování vody, tak možná proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.14 14:38

Měla jsem od porodu Lunafem (i před porodem a vyhovoval mi skvěle), pak jsem se radila s doktorem (hrozně se mi snížila chuť na sex) a tak mi na zkoušku napsal Velmari, to jsem brala dva měsíce (měla jsem u ní hrozně silnou a bolestivou MS), no tak jsem vysadila úplně a váha šla takhle nahoru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.14 14:39

@Aneta.Berg Hmm, že by? Teď tu mám Mistru, začnu brzo brát, už jsem fakt zoufalá, prášky už jsem nechtěla, ale asi zas začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
15.8.14 14:43

Ja beru HA jen proti zadržovani vody :(, ale stalo se mi, že i s tou proti zadržovani jsem zadržovala, špinila, pořád prsa bolela, tak jsem vysadila začla jsem natikat neuvěřitelnou rychlostí a po měsici jsem nasadila jinou HA proti zadržovani a řekla bych, že mi sedí dokonale :mrgreen: ovšem bojims e, co bude až ji jednou vysadim. Moje tělo nebude umět vodu vyloučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
15.8.14 14:44

@ousk1 skus softine :pankac: pokud ti nic nesedne, ale tělo si zvykne a vrátí se snad do puvodni podoby :hug: i bez HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.14 14:46

Já mám spíš pocit, že to není voda, ale fakt špeky, v mém případě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
15.8.14 14:49

@ousk1 Tak pak napiš zkušenost s Mistrou :) Já mám osobní zkušenost, přibrala jsem s ní 10 kilo za 3 měsíce, úplně neovladatelně. Sestřenice říkala že to bere půl roku a má taky 7 kilo nahoře…
Jinak ano, je možné, že se po vysazení přibírá. Nevím proč, ale znám v okolí několik případů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.14 14:51

@Lelio Ježíš, to mi ani neříkej :-( Tak už fakt nevím :-( Jako ono na každého to působí jinak, ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.14 14:54

Jsem se měla vykašlat na nějaké experiment ys vysazováním. Brala jsem 13let Marvelon, pak Lunafem, ten jsem vysadila, do třech měsíců jsem plánovaně otěhotněla, takže super no a po porodu jsem do toho začala rýpat a dopadlo to takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
15.8.14 14:56

@ousk1 vitej v mem světě taky jsem si to zapinkala :lol: neboj snad se to upravi, ale je to zlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
15.8.14 14:59

Já taky přibrala..4kg..měla jsem Lindynette 20…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí