Lýdie? Názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.10.19 22:47

Urcite lepší než Ludmila.

• Citovat
  • Upravit
10680
30.10.19 22:49

Tak dnešní děcka si na nějaké vložky ani nevzpomenout, toho bych se nebala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
30.10.19 22:52

Raději Livie než Lydie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
30.10.19 22:55

@korneli Livie, Lýdie, Klívie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.10.19 22:55

Vlozky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
30.10.19 22:59
@Tarinka píše:
Tak dnešní děcka si na nějaké vložky ani nevzpomenout, toho bych se nebala :lol:

Vložky Lidie existují dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.10.19 23:10

Libi se mi. Jmenovala se tak partnerova babicka - skvela zenska, modrooka blondynka. Velmi ji sluselo a k vlozkam jmeno nikdo neprirovnaval, sama bych si na ne nevzpomnela a to je mi pres 30 (mimochodem mi to prijde velmi infantilni). Na VS jsem zase mela spoluzacku Ludmilu (to jmeno se mi v zakladnim tvaru az tak nelibi) a moc se mi libilo, jak jsme ji rikali Lido, Lidusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 23:20

Je plno co pouzivaji jmrno na své výrobky. ADAM, BELLA, RIA(taky je to jmeno), DIANA, NATALLY… Spousta dalších.

• Citovat
  • Upravit
45685
30.10.19 23:38
@Anonymní píše:
Je plno co pouzivaji jmrno na své výrobky. ADAM, BELLA, RIA(taky je to jmeno), DIANA, NATALLY… Spousta dalších.

Tojo ale zrovna ty vložky… ale jak píšu, bez ohledu na to se mi to jméno nelibi. Ale zas mas spousta lidi kterým se líbí, a tak je to se všemi jmény. Rid se tím co se líbí tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
30.10.19 23:47

A myslíš, že okolí jí bude říkat Lýdie? Bude to Lída a pak bude všem vysvětlovat, že není Ludmila ale Lýdie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
30.10.19 23:54

Osobne se mi to jmeno zda hodne tvrde, takze se mi nelibi.
Mela jsem na stredni spoluzacku s timto jmenem - rikali jsme ji jedine Lida(vsichni vcetne kantoru). Az v dospelosti o ni obcas mluvime jako o Lydii (spise pouzivame Lidka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
30.10.19 23:54
@Helen78 píše:
A myslíš, že okolí jí bude říkat Lýdie? Bude to Lída a pak bude všem vysvětlovat, že není Ludmila ale Lýdie :?

Kamarádka má dceru Karolínu, které všichni říkají Kájo (mě se to teda vůbec nelíbí), a nikomu nevysvětluje, že není Karla ale Karolína. Tady se mi právě líbí, jak je to tvárné v oslovení, Lído, Lidko, Lidunko, Liduško, Lýdie ji zcela určitě bude říkat málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
30.10.19 23:56
@Beata.xy píše:
Kamarádka má dceru Karolínu, které všichni říkají Kájo (mě se to teda vůbec nelíbí), a nikomu nevysvětluje, že není Karla ale Karolína. Tady se mi právě líbí, jak je to tvárné v oslovení, Lído, Lidko, Lidunko, Liduško, Lýdie ji zcela určitě bude říkat málokdo.

Ja si vzdy myslela, ze Kaja je zkraceni Karolina… Karla by me nikdy nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.10.19 00:04
@Maartina7 píše:
Osobne se mi to jmeno zda hodne tvrde, takze se mi nelibi.
Mela jsem na stredni spoluzacku s timto jmenem - rikali jsme ji jedine Lida(vsichni vcetne kantoru). Az v dospelosti o ni obcas mluvime jako o Lydii (spise pouzivame Lidka).

Kamarádka se jmenuje Štěpánka a všichni jí říkají Stěpo (otřes), jiná je Markéta a všichni jí říkají Maky (hrůza), Karolíně říkají doma Kájo (nelíbí se mi), Lýdii by říkali krásně Lído, Lidko. Mě tedy přijde důležitější, jak se člověk oslovuje mezi kamarády a rodinou, než co je psané v rodném listě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
31.10.19 00:04

Mně se líbí moc. Škoda že to u manžela neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze