Lze vrátit balení plen do DM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.25 06:57

Lze vrátit balení plen do DM?

Ahoj, přešla jsem u syna na pleny vel. 4. Doma jsem našla ještě jumbo balení vel. 3. Nejsou otevřené, je to jejich primární značka. Myslíte, že je možné je vrátit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3909
12.9.25 07:22

DM má pravděpodobně něco jako telefon, tam ti jistě poradí. Jak by se ti líbilo, kdybys koupila něco co někdo našel doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
12.9.25 07:29

No řekla bych, že jen s účtenkou a do nějaký doby. Jinak asi ne, jakože najdeš po nějaký době něco doma a vlastně to už nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24620
12.9.25 07:32

No to pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
12.9.25 07:33

Dej to na charitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
12.9.25 08:07

Prodej to přes nějakou bazarkovou skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
12.9.25 08:20

Hele zákon neumožňuje vracet podobné zboží, pokud jsi to koupila v kamenném obchodě, tak vůbec, pokud jsi to objednala tak máš na vrácení 14 dni. Jako můžeš se zkusit zeptat v obchodě, třeba by ti to vyměnili aspoň za větší :nevim: ale osobně bych to radši hodila někam na bazar nebo swap a udala to s nejakou ztrátou, než to vozit zpátky do krámu a čekat jak tam budou ochotné prodavačky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 09:02

Lze to, ale do 14dnu…jinak by se mi taky nelíbilo koupit něco, co se někde válelo…

• Citovat
  • Upravit
8404
12.9.25 09:15

A co charita? Ti budou rádi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
12.9.25 09:19
@Anonymní píše: Více

Dost pochybuju, takhle to nefunguje :mrgreen: Kdybys je koupila včera, tak možná, ale jestli je máš doma dýl tak těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 09:53

Díky, radši jsem tam zavolala, protože mám cestu kolem. Pokud je neporušený obal a je to jejich značka, tak lze vrátit kdykoli a bez účtenky. Jen info i pro ostatní.
@izabe Upřímně? I ty 300,– se hodí. :nevim:

Mimochodem jde o nepoužitý balení, co bylo ve skříni. Jako nic hrozného na tom nevidím. Nebo nechápu, že to někomu tak strašně vadí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15416
12.9.25 10:23
@Anonymní píše: Více

Jako, že ti vezmou zpátky cokoliv, třeba 3 roky starý sprcháč?

Co na tom ostatní vadí, nevím. Ale mně osobně na to vadí představa, že něco co použiju pro miminko se válelo bůhvíjak dlouho u bůhví koho… Jako ty bys vzala pleny jen tak u někoho na ulici, já teda ne. A to tvoje vrácení je na stejné úrovni.

Nedělám si iluze o skladování a dopravě v maloobchodu, ale když už nic jiného, tak podobné zboží je v kartonech nebo zastrečované na paletě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18225
12.9.25 11:36

Vždycky to možné bylo. Ale koukám, že už vis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
12.9.25 11:42
@ivašot. píše: Více

A co by se mělo jako stát plenkám, co se někde válí par měsíců v původním balení? Dyt to je v igelitu zatavené a pak jeste v krabici. Kdyz se to bude rok valet na sklade v kramu, tak je to to samé :nevim: predpokladam, ze pokud by byly prošlé, tak ji to zpátky nevezmou :nevim: sprchac je neco jineho, ten je otevřeny už ve chvíli kdy ho kupujes, do toho muze kdokoliv cokoliv nalit, ale ty pleny si nedovedu predstavit, co by se jim melo stat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 11:49

@ivašot.Vzdyt je to zabaleno v igelitu a ještě v krabici. S ničím do kontaktu to nepřišlo. U mě maximálně s fusakem, co ležel vedle. To už mi teda vadí víc ošmatlaný pečivo v obchodě než tohle. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure