Lze změnit e-neschopenku na očr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76725
1.12.21 21:44
@Anonymní píše:
Ošetřovné i izolačku už schválili… ošetřovné zpětně od 1.listopadu a izolačku bohužel až od 30.11.takze to je mi prd platné. Tak aspoň že to ošetřovné prošlo, bude se to hodit…

aha, tak díky, nestíhám všechny ty změny registrovat, tak to je fajn, jsem na očr z důvodu karantény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.21 09:12

Myslela jsem, že by mi ukončila neschopenku dřív, ale prý to nelze, že je tam psaná diagnóza… prý ji musím dodržet…tak nevím…na očr mohu přejít až po ukončení izolace

• Citovat
  • Upravit
8506
2.12.21 12:09

Schválili to poslanci. Ještě chybí senát a prezident, ale snad tam nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 08:30

Končí mi izolace, ale musím ještě zůstat doma se synem v karanténě… když tedy přejdu z neschopenky na očr, bude mi platit těch 80%…?Bude to minimálně do 14.12.,kdy by uplynulo těch 14dní synovy karantény… předpokládám, že to bude určitě výhodnější, než zůstávat na neschopence…
Ještě dotaz, má zaměstnavatel něco do činění s očr?(myslím tím..s ohledem na zamestnavatele je to asi jedno, ne?)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.23 07:37

Obnovuji diskuzi.
Je možné ukončit mou neschopenku, na které jsem teprve 5tym dnem a nastoupit na očr?
Jsem samoživitelka a teď mi onemocněl syn. U očr jsou placené i víkendy - bylo by to pro mě výhodnější.
Popřípadě ale jak to udělat?
Nejdříve zavolat své doktorce a ukončit to ke včerejšku a pak jít na dětské? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7357
9.10.23 08:17
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi.
Je možné ukončit mou neschopenku, na které jsem teprve 5tym dnem a nastoupit na očr?
Jsem samoživitelka a teď mi onemocněl syn. U očr jsou placené i víkendy - bylo by to pro mě výhodnější.
Nejdříve zavolat své doktorce a ukončit to ke včerejšku a pak jít na dětské? Děkuji

a ty víš že s klukem budeš doma až do příštího týdne? Tedy i pondělí aby se ti platil i víkend? Je pondělí.. takže já si osobně myslím, že se uzdraví a za týden v pondělí půjde do školy, skolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.10.23 08:27
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi.
Nejdříve zavolat své doktorce a ukončit to ke včerejšku a pak jít na dětské? Děkuji

Oficiálně to nejde. PN má přednost před OČR. Pokud důvod k PN přetrvává, lékař by Ti ji neměl ukončit jen k vůli tomu, že se naskytla možnost OČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
9.10.23 16:21
@1Pears1 píše:
Oficiálně to nejde. PN má přednost před OČR. Pokud důvod k PN přetrvává, lékař by Ti ji neměl ukončit jen k vůli tomu, že se naskytla možnost OČR.

No neměl, ale co si budeme, je to o konkrétních doktorech. Ovšem kvůli jednomu víkendu bych šarády nedělala teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí