Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Ošetřovné i izolačku už schválili… ošetřovné zpětně od 1.listopadu a izolačku bohužel až od 30.11.takze to je mi prd platné. Tak aspoň že to ošetřovné prošlo, bude se to hodit…
aha, tak díky, nestíhám všechny ty změny registrovat, tak to je fajn, jsem na očr z důvodu karantény
Myslela jsem, že by mi ukončila neschopenku dřív, ale prý to nelze, že je tam psaná diagnóza… prý ji musím dodržet…tak nevím…na očr mohu přejít až po ukončení izolace
Schválili to poslanci. Ještě chybí senát a prezident, ale snad tam nebude problém.
Končí mi izolace, ale musím ještě zůstat doma se synem v karanténě… když tedy přejdu z neschopenky na očr, bude mi platit těch 80%…?Bude to minimálně do 14.12.,kdy by uplynulo těch 14dní synovy karantény… předpokládám, že to bude určitě výhodnější, než zůstávat na neschopence…
Ještě dotaz, má zaměstnavatel něco do činění s očr?(myslím tím..s ohledem na zamestnavatele je to asi jedno, ne?)
Obnovuji diskuzi.
Je možné ukončit mou neschopenku, na které jsem teprve 5tym dnem a nastoupit na očr?
Jsem samoživitelka a teď mi onemocněl syn. U očr jsou placené i víkendy - bylo by to pro mě výhodnější.
Popřípadě ale jak to udělat?
Nejdříve zavolat své doktorce a ukončit to ke včerejšku a pak jít na dětské? Děkuji
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi.
Je možné ukončit mou neschopenku, na které jsem teprve 5tym dnem a nastoupit na očr?
Jsem samoživitelka a teď mi onemocněl syn. U očr jsou placené i víkendy - bylo by to pro mě výhodnější.
Nejdříve zavolat své doktorce a ukončit to ke včerejšku a pak jít na dětské? Děkuji
a ty víš že s klukem budeš doma až do příštího týdne? Tedy i pondělí aby se ti platil i víkend? Je pondělí.. takže já si osobně myslím, že se uzdraví a za týden v pondělí půjde do školy, skolky…
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi.
Oficiálně to nejde. PN má přednost před OČR. Pokud důvod k PN přetrvává, lékař by Ti ji neměl ukončit jen k vůli tomu, že se naskytla možnost OČR.
@1Pears1 píše:
Oficiálně to nejde. PN má přednost před OČR. Pokud důvod k PN přetrvává, lékař by Ti ji neměl ukončit jen k vůli tomu, že se naskytla možnost OČR.
No neměl, ale co si budeme, je to o konkrétních doktorech. Ovšem kvůli jednomu víkendu bych šarády nedělala teda.