Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
poradíte, prosím, jak se bránit lživému a mstivému hodnocení? https://www.emimino.cz/…a/hodnoceni/
Vyšla jsem dotyčné vstříct s možností os. odběru, požádala o dochvilnost a vysvětlila důvody ( domluvily jsme se na 20 hod, před osmou koupu, po osmé uspávám, mám 3 děti, jsem na ně sama..)
V den D v 19.30 hod sms, že paní nedorazí, nereagovala jsem, v 19.50 hod další sms, že vyráží.. Čekala jsem, ve 20.15 hod jsem jí volala a omlouvala jsem se, že již nemůžu déle čekat. Byla kdesi na cestě a tankovala.. Začala se rozčilovat a křičet, ať si danou věc strčím někam.. Zavěsila jsem.. následovala sáhodlouhá sms o tom, jaký jsem špatný člověk, nereagovala jsem, poté následoval negativ..
Poraďte, prosím, jak se bránit?
Předem děkuji
Jitka
No, admin může těžko posoudit, na čí straně je pravda a hodnocení smazat… takže bych to nechala tak, protože když vidím ten dlouhý seznam pozitivních hodnocení na tvém profilu, tak myslím, že si každý kupující udělá vlastní názor.
Já bych třeba u tebe nakoupila ![]()
Děkuju, to mě těší.. ![]()
jedná se jen o hodnocení, nicméně lživé a mstivé, přijde mi to strašně nefér.. na konkurenčním serveru prodávám už od roku 2007, balíky odesílám denně, osobní odběry mám tak 2-3 týdně, nikdy jsem se s podobným jednáním nesetkala.. je nějaká možnost jak na hodnocení zareagovat - odpovědět na svém profilu?
@Akivasha píše:
No, admin může těžko posoudit, na čí straně je pravda a hodnocení smazat… takže bych to nechala tak, protože když vidím ten dlouhý seznam pozitivních hodnocení na tvém profilu, tak myslím, že si každý kupující udělá vlastní názor.
Já bych třeba u tebe nakoupila
Vidím to úplně stejně!
Mas jeden negativní, zbytek je naštěstí v pohodě komentáře, tak se nedeste.
Bohužel došlo ke špatně komunikaci. Blbě jste se domluvily, trisknutí tel. evokuje pro druhou stranu tvoji aroganci. To, že kupující nadavala a vztekala se, zas že je nervacka.
Prostě jste se sešly dvě, každá jiná a těžko se muzete shodnout.
Admin nedovedu si představit, jak by tohle měl řešit.
Neděsím se, jen jsem střelec a strašně mi vadí nespravedlnost, lži, nefér jednání..
Domluvené jsme byly dobře, na přesnou hodinu, žádala jsem o dochvilnost.. telefon jsem položila z toho důvodu, že se dotyčná uchýlila k vulgarismům..
je nějaká možnost, jak bych u svého hodnocení mohla reagovat?
@Kelsey Aroganci? Když položím telefon někomu, kdo mi nadává, tak jsem arogantní?
Takže bych to měla poslouchat, dokud se hysterka neuklidní, jo?
A ty nepises hodnoceni kupujiciho?
Nicmene stanovit presny cas a za 15 minut uz je pozde - to je smrtici pro vetsinu lidi, pokud to nejsou bezdetni sousedi - a predpokladam, ze kupovala neco na dite. Uz jedn odhadnout dobu cesty, kdyz jsou kolony… V mem pripade abych si musela vzit pulhodinovou rezervu a utaborit se pred tvym domem a s hodinkama a cekat na spravnou chvili. Podnikla jsem to jednou, kdyz to bylo spolecensky nezbytne. Nicmene ona s tim souhlasila.
Ukladani je blba doba, ale snad netrva tak dlouho - mohly jste byt treba domluvene, ze kdyz neprijede do 20:15, tak bude muset cekat do deviti, proste aby vedela.
Ja obcas odbavuji manzelovi zakazniky v ruzne casy (mame pujcovnu), jsou uvedomeni o tom, ze se muze stat, ze proste v ten moment nebudu moci (dite na prebalovaku), ale kdyz to jen trosku jde, poustim detem telku a jdu k tem lidem. Je to chvilicka.
Presne Te chapu, ale bohuzel s tim admin těžko neco udela.
Byla jsem pred par mesici v presne stejne situaci, prodávala jsem kocarek, se zajemkyni jsem komunikovala okamžitě, jeste jsem ji pockala na penize a vyšla vstric, kocarek odeslala ihned. Následoval negativ, ze kocarek byl strasne špinavý. Pritom kocarek byl 5 let starý, prodáván na velmi maly zlomek ceny a zcela odpovídal fotkám, kterých bylo přilozeno asi sest (fakt jsem ho neprala, pouze otřela, a balen byl v krabici od dlazdicek, ktera ale byla predem vyklepana). Vratit kocarek pani evidentně nechtela, fakt byl prima, myslim, ze je po jeho otrěni ci vyprani spokojena.
Taky jsem tu nespravedlnost malem obrecela, a nejak jsem ani nemela sílu reagovat. Admin mi nemohl pomoci, kontaktovala jsem je. Vysledek je, ze uz tu neprodávám, zvolila jsem mmb, protoze by mi ten negativ, co nejde smazat tu nefer situaci připomínal.
Dobrý den @ramyska,
mrzí mě, že jste měla takovou zkušenost. Negativní hodnocení můžeme smazat, pokud s tím souhlasí obě strany. Bohužel jinak se s tím nic nedá dělat. Ale jak píší ostatní, jedno negativní hodnocení nijak nemusí ovlivnit Vaše obchodování. Můžete vložit taktéž hodnocení a popsat situaci ze své strany - tam to bude mít větší dopad než zde v diskuzi.
Děkuji a přeji všem hezký den,
Monika
Děkuji všem za reakce..
Hodnocení jsem oplatila https://www.emimino.cz/…5/hodnoceni/#… , a tím považuji celou záležitost za uzavřenou..
Mějte krásné léto!
![]()