Má cenu jít studovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
11.1.12 16:22

Určitě to cenu má. Jen běž a neměj strach.Určitě to zvládneš. Stačí se jen přihlásit :kytka: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

Cenu to ma.Ja mela jit letos.Bohuzel nemela jsem dostatecne hlidani.Takze do toho jdu tedka od zari jsem tedy mladsi ale i tak cenu to ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976

janet určitě začni, nikdy není pozdě. Holky mají pravdu, posunuje se důchodový věk, takže vzdělání určitě využiješ. Přeji Ti hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.1.12 16:29

lleennttiillkkaa- s tím dětstvým asi tak :hug: ..nástavbu nechci. Bylo by to sice kratší, ale chci se zaměřit jiným směrem. Kadeřnice s maturitou mi nepřijde, že bych si polepšila. Úpravy „kebulek“ mě sice baví, ale už spíš jako koníček. Někdo sedí v kanclu a po večerech peče dorty, protože ho to baví… tak asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.1.12 16:37
kattkka
kattkka píše:
Cenu to ma.Ja mela jit letos.Bohuzel nemela jsem dostatecne hlidani.Takze do toho jdu tedka od zari jsem tedy mladsi ale i tak cenu to ma.

Já chtěla už od 25let...... jenže jsem se k tomu nikdy nedokopala :zed: pořád jsem si v sobě nacházela výmluvy proč teď nééé, teď to nejde, protože bla bla bla… :cert:
už jsem to mohla mít za sebou. Tam co bych chtěla jít to není časově nijak náročný (jeden 10ti hodinový den za 14 dní, od domova cca 40 km).
Starší dceři teď bude 5 let a mladší 1rok.To si myslím bude ok.
Hlavně podat tu zatracenou přihlášku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.1.12 16:44
janet9 píše:
kattkka
kattkka píše:
Cenu to ma.Ja mela jit letos.Bohuzel nemela jsem dostatecne hlidani.Takze do toho jdu tedka od zari jsem tedy mladsi ale i tak cenu to ma.
Já chtěla už od 25let...... jenže jsem se k tomu nikdy nedokopala :zed: pořád jsem si v sobě nacházela výmluvy proč teď nééé, teď to nejde, protože bla bla bla… :cert:
už jsem to mohla mít za sebou. Tam co bych chtěla jít to není časově nijak náročný (jeden 10ti hodinový den za 14 dní, od domova cca 40 km).
Hlavně podat tu zatracenou přihlášku :pankac:

Ja jsem tedy chtela pokracovat na normalnim studiu. Na dalkovym si nic nemuzu vybrat aspon v nasem kraji.Ale ted premyslim ze prejdu na dalkovy.Jenomze to je u nas jen ekonomka,na jedne skole socialni sluzby-ty jsem chtela (pokracovat),nejaky obr knihovnictvi,gympl,obchodka a pak podnikani.Tak si vyber z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
11.1.12 16:47
janet9 píše:
Ahojky. Mám hrozné dilema.Chtěla bych si udělat maturitu a jít od září dálkově studovat na veřejnosprávní školu. Ale na druhou stranu váhám…má to cenu? Letos mi bude 30let a studium trvá 5 let.Vylezla bych v 35letech…najdu pak vůbec ještě někde práci? Nebudu už moc „stará“ ?
Nevíme co bude zítra, natož za 5 let. :think: :nevim: :oops:

určitě to smysl má! ;) vždyť do důchodu půjdem někde v 70ti,takže času dost, to stihneš vystudovat i 3 VŠ :mrgreen: Taky studuju dálkově VŠ a máme tam i ženské kolem 35-40 a zvládají to v pohodě ;) Takže s chutí do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
11.1.12 16:49

Ahoj, rozhodně to má cenu. Mě bylo loni 30, měla jsem jedno dítě, právě mi končila mateřská a rozhodla jsem se dodělat maturitu. Přihlásila se do školky, bohužel nebo spíše bohudík, v té nakonec neotevřeli kvůli nízkému zajmu třídu, ale nabídli mi dvě jiné školy, kde mě přijmou. Ta součaná dokonce byla blíže mého bydliště. Podala jsem přihlášku dořešila zápisový lístek a přijali mě, do školy jsem už nastupovala. Chtěli jsme druhé dítě, ale v okamžiku, kdy mě přijali jsme to přehodnotili a rozhodli se plánování trochu odložit, ale už bylo pozdě, byla jsem v té době už těhotná. Zvládla jsem první ročník, porodit dítě a taky starat se o nemocnou mámu. A musím říct, nebylo to vůbec jednoduché, ale kdybych se měla znovu rozhodovat, šla bych do toho znovu. Škola není opravdu lehká. Hodně se změnilo od doby, co jsem do školy chodila já. Je to mnohem náročnější. Ale proč to nezkusit? Zkončit můžeš vždycky. Nebo přerušit v případě, že by se něco stalo. Pravdou je, že k prvnímu zkouškovému období nás došla polovina na konci roku nás z 33 bylo 13, spojili na první ročníky a bylo nás i propadlíkama a těma co si dali odklad 23 a teď ve zkouškovém je nás jen 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.1.12 17:09

Martina27581… to vypadá děsivě 8o .Čím je člověk starší, tím hůř to učení leze do hlavy. bojim , bojim :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.1.12 17:51

Ahoj,
určitě do toho jdi, za pokus to stojí a když to nevyjde, tak se přece svět nezboří. Sestřenice si dodělala maturitu v 35 s dvěma dospívajícíma dětma, na který je sama. Chtěla lepší práci. Jenže ji to chytlo a teď ve 40ti dodělává dálkově vysokou a místo práce u pásu, kterou dělala dřív, učí v mateřské školce, organizuje volnočasové aktivity pro děti a ještě jakousi organizaci, dělá průvodce, jezdí po republice a užívá si života. Takže jdi do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.1.12 18:33

Hlavně jde o to, jestli by tě to bavilo nebo bys ji dělala jen pro ten papír. Pokud bavilo, tak neváhej. Když už ji budeš mít, určitě ji uplatníš a kdyby náhodou ne, aspoň na sebe budeš „pyšná“, že jsi to zvládla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
12.1.12 20:47
janet9 píše:
Martina27581… to vypadá děsivě 8o .Čím je člověk starší, tím hůř to učení leze do hlavy. bojim , bojim :,( :lol:

Ono to vypadá děsivě, ale tak strašné to není, spíše hodně lidí mělo problémy, tak to vzdali a vůbec nebojovali. A nemyslím si, že je to tím, že čím je člověk starší, tím to hůř leze do hlavy. Já nikdy nechápala matiku a teď světe div se, tomu rozumím. Chce to jen na to mít čas a s prominutím neposrat se před prvním problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.1.12 18:18
Martina27581 píše:
Ahoj, rozhodně to má cenu. Mě bylo loni 30, měla jsem jedno dítě, právě mi končila mateřská a rozhodla jsem se dodělat maturitu. Přihlásila se do školky, bohužel nebo spíše bohudík, v té nakonec neotevřeli kvůli nízkému zajmu třídu, ale nabídli mi dvě jiné školy, kde mě přijmou. Ta součaná dokonce byla blíže mého bydliště. Podala jsem přihlášku dořešila zápisový lístek a přijali mě, do školy jsem už nastupovala. Chtěli jsme druhé dítě, ale v okamžiku, kdy mě přijali jsme to přehodnotili a rozhodli se plánování trochu odložit, ale už bylo pozdě, byla jsem v té době už těhotná. Zvládla jsem první ročník, porodit dítě a taky starat se o nemocnou mámu. A musím říct, nebylo to vůbec jednoduché, ale kdybych se měla znovu rozhodovat, šla bych do toho znovu. Škola není opravdu lehká. Hodně se změnilo od doby, co jsem do školy chodila já. Je to mnohem náročnější. Ale proč to nezkusit? Zkončit můžeš vždycky. Nebo přerušit v případě, že by se něco stalo. Pravdou je, že k prvnímu zkouškovému období nás došla polovina na konci roku nás z 33 bylo 13, spojili na první ročníky a bylo nás i propadlíkama a těma co si dali odklad 23 a teď ve zkouškovém je nás jen píše: Více

Prosím tě a co je to za školu, že je tam taková úmrtnost? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
16.2.12 08:43

Tak je to v pytli. Dálkové studium na téhle škole letos neotvírají :,( :,( :,(
No co já budu dělat :think:
ach joooooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.2.12 11:54
kattkka píše:
janet9 píše:
kattkka
kattkka píše:
Hlavně podat tu zatracenou přihlášku :pankac:
Ja jsem tedy chtela pokracovat na normalnim studiu. Na dalkovym si nic nemuzu vybrat aspon v nasem kraji.Ale ted premyslim ze prejdu na dalkovy.Jenomze to je u nas jen ekonomka,na jedne skole socialni sluzby-ty jsem chtela (pokracovat),nejaky obr knihovnictvi,gympl,obchodka a pak podnikani.Tak si vyber z toho.

Já bych si vybrala hned - knihovnictví, případně obchodka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko