SŠ - distanční studium Zlínsko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Koukni na www.skolaspektrum.cz - studují tam lide z cele republiky. Delaji opravdu distancni studium - tzn. do skoly jen 2× za rok ke zkouskam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že švagr před pár lety dodělával maturitu někde v Holešově. Ale měl výuční list předtím.
Pokud nemáš ani to, obávám se, že není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alichi píše:
Vím, že švagr před pár lety dodělával maturitu někde v Holešově. Ale měl výuční list předtím.Pokud nemáš ani to, obávám se, že není.
Ale je a docela dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kattkko, díky moc
nakonec jsm vybrala obchodku v Kroměříži, dnes jsem si domluvila schůzku tak uvidíme
ale jesli budu dělat přijímačky jak deváťáci tak nevím
Jinak ještě zkusím zjistit jak to funguje v Rožnově, sice je tam vysoké školné
ale co nadělám, za blbost se platí. Zakl.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Kattkko, díky mocnakonec jsm vybrala obchodku v Kroměříži, dnes jsem si domluvila schůzku tak uvidíme
ale jesli budu dělat přijímačky jak deváťáci tak nevím
Jinak ještě zkusím zjistit jak to funguje v Rožnově, sice je tam vysoké školné
ale co nadělám, za blbost se platí. Zakl.
Tak drzim palce.
Ja porad vybiram.Ale porad nevim jestli nejit na normalni studium.A je mozne ze ti nejake rocniky uznaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kattkko, to asi ne, já se na školu bohužel vyflákla po 3,5 letech
no vzhledem ktomu že mi je 33, tak po 15 letech bych ani nechtěla, no a já hlavně chodila na úzce profilovanou školu
Na denní studium jako u mě ne, mám docela dobrou práci, i časově to jde, jen doufám že mě někm vemou. A ty bys chtěla na kterou školu? Zakl.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem chtela socialni sluzby. Ale ted premyslim o jine.Ja uz mam vyucni list.A jeden rok na stredni prave ty socialni sluzby. Ale nejsem si jista pravou volbou protoze to stejne pak delat nebudu.Budu rada kdyz skoncim nekde v kancelari s volnou pracovni dobou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky všem. Nevíte náhodou jestli je tady na zlínsku nějká sš s distanční formou studia? V 18 jsem z vlastní blbosti nedodělala školu
a teď bych to chtěla napravit. Toužila sem po zdravce, která na Vsetín i byla, ale zatím dálkově neotevírají a asi ani už nebudou
Nemáte někdo tip? Zlín, Vsetín, Val. Mez…