Kurzy angličtiny na mateřské, Praha

10726
4.1.12 08:06

K angličtině

Ahoj všem,
nemáte některá zkušenost s kurzem „angličtiny na mateřské“ – mohla by to být angličtina s hlídáním dětí. Nejlépe Praha 12,3 a okoli.Event. Praha 10

Nevíte někdo,kde stáhnout anglické mp3/mp4 od Rolino?

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zunka1
14.2.12 11:50

Chtěla jsem se zeptat jestli jsi našla nějakou angličtinu s hlídáním, já už jsem obtelefonovala vše co jsem našla na netu a všude to pro nezájem zrušili

• Citovat
  • Upravit
210
9.7.12 21:47

Holky, nevím, jestli je to pro vás ještě aktuální - učím aj doma, většinou právě maminky na mateřský, který ke mně jezdí i s dětma - jsem z Prahy Modřan. Sice se vám na první „zamyšlení“ může zdát, že to s dětmi v zádech nemůže k ničemu být, ale není to tak. Mám sama malé děti, takže byt je jim vcelku přizpůsobený a děti maminek se většinou zabaví s „novýma“ hračkama, pohádkama na DVD a opravdu se to dá zvládnout. Učila jsem takhle na mateřské doma 5 let. Právě mi mateřská končí a protože v mojí bývalé práci mi zkrácený úvazek nejsou ochotný dát, tak asi zůstanu u „svého učení aj“. Dcerka snad nastoupí od září do MŠ, takže budu mít volnou kapacitu. Kdybyste měly zájem, tak napiště. Jinak učím všechny stupně pokročilosti, od úplných začátečníků, přes chroniké začátečníky až po pokročilé. A protože jsem sama matka od malých dětí a na konci mateřské, nemám problém s vztekajícíma se dětma, pokakanýma plenama atp., všechno znám z vlastní zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.10.12 21:27

Ahoj Petan, mám doma ročního prcka a chtěla bych chodit na angličtinu. Zaujala mě tvá zpráva. Asi bych sice ještě počkala až trochu povyroste a vydrží siněkde hrát, ale zajímalo by mě koik siúčtuješ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.12 22:23
@Petan píše:
Holky, nevím, jestli je to pro vás ještě aktuální - učím aj doma, většinou právě maminky na mateřský, který ke mně jezdí i s dětma - jsem z Prahy Modřan. Sice se vám na první „zamyšlení“ může zdát, že to s dětmi v zádech nemůže k ničemu být, ale není to tak. Mám sama malé děti, takže byt je jim vcelku přizpůsobený a děti maminek se většinou zabaví s „novýma“ hračkama, pohádkama na DVD a opravdu se to dá zvládnout. Učila jsem takhle na mateřské doma 5 let. Právě mi mateřská končí a protože v mojí bývalé práci mi zkrácený úvazek nejsou ochotný dát, tak asi zůstanu u „svého učení aj“. Dcerka snad nastoupí od září do MŠ, takže budu mít volnou kapacitu. Kdybyste měly zájem, tak napiště. Jinak učím všechny stupně pokročilosti, od úplných začátečníků, přes chroniké začátečníky až po pokročilé. A protože jsem sama matka od malých dětí a na konci mateřské, nemám problém s vztekajícíma se dětma, pokakanýma plenama atp., všechno znám z vlastní zkušenosti :D

s dětmi v zádech to opravdu dobře nevidím. Já fakt myslela člověka, který se věnuje jen dětem maminek, zatímco maminky se s někým (jiným než hlídačem) učí anglinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.10.12 07:18

Ahoj, neviem, kde konkrétne bývaš, ale na Prahe 9 je anglina s hlídaním, viem o dvoch.Ja som tiež začala s anglinou minulý týžden, mám 1,5 ročného prcka a chcela som niečo robiť aj pre seba. Mám individuálnu výuku odpoledne, takže malého tu hodinku hlída tatínek :)FAKT JE TO SUPER ASPON TROCHA VYPADNUT A NEMYSLIET NA DOMÁCNOSŤ
Neviem si predstaviť, žeby som sa učila a malý mi behal za chrbtom, zrejme by som z tej hodiny nič nemala.Ale neviem, neskúsila som to, možno je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.10.12 09:33

Holky, musíte si rozmyslet, co chcete a jaké máte možnosti hlídání a finanční. U tzv. kurzů s hlídáním dětí vidím 2 naprosté nevýhody:
1. nikdy bych se nešla učit jazyk „do kurzu“, to si myslím všichni pamatujeme ze školy - ve třídě kdoví kolik lidí, kolik tak vět řekneš za těch 60min.ty? Když neposloucháš a vypneš, všimne si toho někdo, že tam jen tak sedíš? A lekce cizího jazyka, kde řekneš za hodinu 5 vět, to jsou fakt vyhozený peníze. Takže efektivita učení velice, velice nízká. Jako máma od malých dětí nebudeš mít nejspíš čas a energii učit se každý den hodinu doma, potřebuješ, aby ten kurz do tebe za tu hodku „namlátil“ co nejvíc
2. musíš pochopitelně zaplatit nejen lektora, ale i tu hlídací tetu. A aby se to jazykovce vyplatilo, udělá kurz pro co nejvíc lidí. A už jsme zase u ad 1. Podle mě hodina, kde sedí víc než 3 lidi jsou zbytečně vydaný peníze. Nejlepší je samozřejmě dítě odložit k babičce a mít soukromou hodinu bez dítěte, ale ne každá maminka má tu možnost. Jinak, nemáš-li hlídací babičku, abys mohla mít soukromé lekce aj, tak člověk vybírá mezi tím, co je menší zlo: hromadná aj s kdovíkolika dalšíma lidma, aby to jazykovce pokrylo náklady na hlídací tetu nebo chvílema dítě v zádech na soukr. hodinách i s dítětem nebo platit nejen aj, ale ještě si najmout paní na hlídání. Chceš-li se něco naučit, pak mi hromadný kurz přijde jako nejhorší varianta. Ale někomu třeba stačí pocit, jako že něco dělá ve třídě plné dalších lidí :zed: Záleží na každém. :D :D :D

@Stazina1 píše:
Ahoj, neviem, kde konkrétne bývaš, ale na Prahe 9 je anglina s hlídaním, viem o dvoch.Ja som tiež začala s anglinou minulý týžden, mám 1,5 ročného prcka a chcela som niečo robiť aj pre seba. Mám individuálnu výuku odpoledne, takže malého tu hodinku hlída tatínek :)FAKT JE TO SUPER ASPON TROCHA VYPADNUT A NEMYSLIET NA DOMÁCNOSŤ
Neviem si predstaviť, žeby som sa učila a malý mi behal za chrbtom, zrejme by som z tej hodiny nič nemala.Ale neviem, neskúsila som to, možno je to super :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.10.12 10:11

Tak to máš naprostu pravdu, hromadný kurz som začala raz a nikdy viac, teraz mám individuálnu výuku, som na hodine sama a je to super, síce som začala iba pred niekolkými dnami, ale je to fakt výhoda, učitel sa prisposobí tvojim jazykovým znalostiam a hlavne časovým možnostiam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
7.9.13 19:02

Ahoj,
chtěla bych se přihlásit do kurzu angličtiny, vím, že pracák podobní kurzy nabízí zdarma pro lidi, co jsou na pracáku, ale mě by zajímalo, jestli je to i pro maminy na mateřské. Zaplatí mi to pracák nebo si to budu muset zaplatit sama? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.10.15 17:25

Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi. Marně hledám nějaké kurzy angličtiny s hlídáním. Chtěla bych konverzaci, stačilo by 1×14 dní.
 Díky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko