Střední škola - dálková forma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Střední škola - dálková forma
Ahoj holky, které studujete dálkově střední, nebo víte jak to tam chodí, obracím se na vás s dotazem. Chodím dálkově na střední školu, prošvihla jsem pololetní zkoušky, někde mi vyučující dali automaticky za 5 (což nechápu), jinde jsem neklasifikovaná. Můj dotaz zní, co z toho pro mě plyne? Kolik pětek mohu v pololetí mít, a jak se řeší případná neklasifikace na střední škole? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojik. U nás na dálkovém studiu na střední, to funguje tak, že si zažádáme o prodloužení klasifikace. Pokud nám to ředitelka schválí, určí nám datum do kdy to máme napravit. Nebo se individuálně domluvíme s vyučujícími.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pololetí můžeš mýt pětek kolik chceš, ale v pololetí žádnou, aby jsi se vyhnula reparátu nebo propadnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi chodím na divnou školu, jelikož s vyučujícími není řeč, a ředitel se na mě usmál se slovy že to není jeho problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím, tak 5 můžeš mít, kolik chceš v pololetí
Z neklasifikovaných předmětů můžeš požádat o zkoušky. Na konci roku smíš mít sice taky pětku, ale to už by tě čekal reparát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nulu86 píše:
asi chodím na divnou školu, jelikož s vyučujícími není řeč, a ředitel se na mě usmál se slovy že to není jeho problém
ale opravdu není, pokud jsi nezažádala v termínu a nemáš doloženou neschopnost, pak se nedostavení ke zkoušce klasifikuje jako nedostatečné
- Citovat
- Upravit
Pokud se s nima nedá domluvit, tak bych to nehrotila, nechala si ty pětky a jen se domluvit u těch neklasifikovaných, kdy a jak si to máš dodělat.Na konci roku bys z 5 již musela dělat reparát jinak by tě nepustili do dalšího ročníku.
- Citovat
- Upravit
Z pětek a neklasifikace se v pololetí nestřílí. Na konci roku se neklásko musí doklasifikovat a pětek můžeš mít podle zvyklostí školy. U nás se tolerují dvě, to potom můžeš dělat reparát, jinak automaticky opakuješ ročník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, pozor
každá škola může mít v rámci svého školního řádu a kompetencí ředitele určeno, jak postupuje při neklasifikacích a nedostatečných… Taky může být ukončeno studium pro neplnění studijních povinností
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,omlouvám se že píšu do této diskuse něco jiného,ale nemůžu založit nové téma.Chtěla bych se zeptat,neděláte někdo nebo nedělal jste dálkově soukromou Hotelovou školu v Praze na Braníku?zajímalo by mě jaké s ní máte zkušenosti?chtěla bych tam od září začít a pořád nevím jestli je lepší hotelnictví na 5 let nebo cestovní ruch na 4.Díky moc ![]()
- Citovat
- Upravit
@lusis Já jí dělala,ale už je to pár let.Byla jsem ale na učebním oboru,tyhle obory ještě nenabízeli.Teta ale chodí nyní na Hotelnictví a v pohodě.Ze začátku měla problém s cizím jazykem,ale nakonec má jedničky
Šla bych na 4 roky,ušetříš na školném ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpověď
oni právě na internetu nabízí tenhle obor jen na 5 let,dálkově,na 4 roky je cestovní ruch,a tam je školné 15000 ročně takže to vyjde nastejno.
- Citovat
- Upravit
To je strašný dávat každoročně takový prachy
Jinak škola jako taková funguje dobře,nikdy nebyl problém si doplnit klasifikaci,pokud to někdo trochu flákal
Ale myslím,že chvilka přípravy doma a zvládne to každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím můžete mi taky někdo poradit? jestli s tím máte někdo zkušenosti? taky dělám večerní školu a bohužel jsem měla ze dvou předmětů N-ka, jelikož jsem tyto předměty skoro nestíhala kvůli práci..účetnictví a angličtina, měla jsem N-ka i na pololetí, a budu dělat teď koncem srpna klasifikačku, učila jsem se ty dva měsíce co to šlo, ale doučko jsem bohužel sehnala až od září, takže moc v tom nevynikám.. chci vědět co se stane když klasifikačku neudělám.. budu dělat ještě opraváky?? nebo propadnu hned?? prosíím poraďte ![]()
- Citovat
- Upravit