Praxe v domově pro seniory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Praxe v domově pro seniory
Ahoj holky,
potřebovala bych vědět pár věcí ohledně praxe v domově.
Studuji VOŠ-sociálně právní čínnost.
Mám domluvenou praxi v domově pro seniory a chtěla bych vědět co bude mou náplní práce.tzn. co vše můžu dělat na praxi aby to mělo nějaký význam pro mé studium.
Kdo pracujete v tomto oboru nebo máte zkušenosti byla bych ráda za odpovědi.
Děkuji Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak já když byla na VOŠ soc. tak sme tam dělali všechno jako sanitářky.....pomáhali s mytím, krmili, uklízeli povrchy, no a taky nějaký ten rozhovor…hlavně být iniciativní…většinou tam bývají už vyhořelý a protivný sestry.....teda já na ně měla štěstí =D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,no to bys přece měla mít popsané v kontraktu (smlouvě) s pracovištěm, ne?
Nebo máte ve škole vedoucí praxí? Myslím, že své kompetence bys měla znát dopředu, abys pak nedělala jen zcela nekvalifikovanou práci (teda ta je samosebou taky potřeba, a nikoho neubude…) a neměla možno dovědět se něco z oboru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě že v domově chtěli abych jim přinesla náplň praxe ze školy. Ve škole mi připadlo že toho moc neví,napsali tam pár vět.Asi ani neví co všechno se tam dělá a do čeho by mě meli zasvětit. Mám prý ještě porozmýšlet co bych ještě chtěla na praxi dělat a že to tam dopíší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych se na tvým místě hodně cpala do té odborné soc.práce, kterou studuješ.. seznámila se se sociálnima pracovnicema, poptala všechno co dělají a na co bych si troufla, tak bych si chtěla zkusit. Ale přínosná pro tebe bude i přímá péče ošetřovatelská, tam se nakomunikuješ a poznáš potřeby těch lidí. Záleží, na jak dlouho tam půjdeš, ale pokud dlouhodobě, klidně můžeš začít s mytím atd.. poznat to tam odspodu a potom dělat indiv.plány, rozhovory, šetření, smlouvy atd..
- Citovat
- Upravit