Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dálkové studium OPF Karviná
Ahoj, nenajde se tady maminka nebo snažilka, co dálkově studuje na karvinské univerzitě? Pro podporu a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj.
Sice na dálkovém ještě nejsem, ale po tomto semestru přecházím na dálkové. ![]()
A máš to prosím normal dálkové nebo e-learning? Nevím, na které mám raději přejít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám e-learning, je to docela o ničem, do školy 3× za semestr, poprvé ti nic neřeknou a potřetí už jsou zápočty, lepší asi bude dálkové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahááá…no já jsem byla spíš rozhodnuta pro ten e-learning, jelikož čekáme prcka, tak pořád nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já bych radši dálkové
přece jenom je lepší to slyšet, než se drtit sama, moc pevnou vůli nemám, naštěstí někteří dávají zkoušky za účast případně za zápočet
a který si ročník? Já začala teprve teď a vyčítám si, že jsem mohla začít už loni a mít rok za sebou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teď jsi mi nasadila brouka do hlavy.
A na tom dálkovém se tam jezdí jak často? Mám to na dojíždění celkem daleko. :/
Jsem ve druháku, ale na tento semestr jsem se, slušně řečeno, pěkně vysrala.
Takže budu ráda, pokud nějakou zkoušku vůbec udělám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no na dálkovém je to snad co 14 dnů nebo tak…
tak to se tě můžu zeptat.. jak vyppadá právo u Sciskalové? Není to náhodou taky formou testu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam za sebou bakalarske a stale nedodelane magisterske ![]()
ale Sciskalova davala i test i ustni zkousky ( i kdyz zalezi asi z jakeho prava)- a bacha, potrpi si na takovy ten pristup JA jsem vyucujici a ty jen studentik- plus samozrejme na opravdu slusnem obleceni i u testu…byla jsem svedkem, kdyz z testu jednou vyrazila spoluzaka, ktery sice mel kosili, ale k ni dziny
ale v jadru neni zla, nesnazi se ublizit nebo nachytat, spis chce opravdu videt znalosti (ne jak nekteri
)
hodne stesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše Zuziky.
Hodně ji záleží na oblečení a jednání s ní.
Jestli si dobře vzpomínám, tak to byly rozepisovací otázky. Test byl jen průběžák. Dostala jsi 3 otázky a k nim jsi musela něco napsat. Nevím jak to hodnotí, jedna měla toho popsaného hodně a nedala to, druhá jen málo a měla to. Asi jim jde aby jsi tam vystihla to nejdůležitější.
Pak to buď nedáš, tak jdeš znovu, dáš, nebo si Tě pozvou na dozkoušení, to je už ústně - to je, když jsi tam třeba něco měla, ale ne zase tak úplně dobře. Ale většinou se na to dozkoušení chodilo až po 2. pokusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, dalkove, ale uz je to nejakou dobu
ja jsem takovy vecny student
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za info, tak to je teda dobře, že jsem tu zkoušku přeložila na jindy, nemám nic slušného na sebe
aspoň mám důvod vyrazit na nákupy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, psala mi kámoška, že sociologie se taky dává za účast, nepřehání? Nějak se mi to nezdá, že bych jeden předmět měla za zápočet a další dva za účast… jestli to tak je, tak to se nedivím, že každý druhý je Ing. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že je to možné. Já jsem byla na prezenčním a odpovědi v testu šly pěkně po sobě: abcdabcdabcd…
Takže to nějak neřeší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit