Dálkové studium OPF Karviná

2639
8.1.12 16:54

dálkové studium OPF Karviná

Ahoj, nenajde se tady maminka nebo snažilka, co dálkově studuje na karvinské univerzitě? Pro podporu a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1507
9.1.12 00:41

Ahoj. :) Sice na dálkovém ještě nejsem, ale po tomto semestru přecházím na dálkové. :)
A máš to prosím normal dálkové nebo e-learning? Nevím, na které mám raději přejít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.1.12 07:44

mám e-learning, je to docela o ničem, do školy 3× za semestr, poprvé ti nic neřeknou a potřetí už jsou zápočty, lepší asi bude dálkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
9.1.12 12:05

Ahááá…no já jsem byla spíš rozhodnuta pro ten e-learning, jelikož čekáme prcka, tak pořád nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.1.12 12:15

no já bych radši dálkové :mrgreen: přece jenom je lepší to slyšet, než se drtit sama, moc pevnou vůli nemám, naštěstí někteří dávají zkoušky za účast případně za zápočet :) a který si ročník? Já začala teprve teď a vyčítám si, že jsem mohla začít už loni a mít rok za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
9.1.12 13:22

Tak teď jsi mi nasadila brouka do hlavy. :D A na tom dálkovém se tam jezdí jak často? Mám to na dojíždění celkem daleko. :/
Jsem ve druháku, ale na tento semestr jsem se, slušně řečeno, pěkně vysrala. :D Takže budu ráda, pokud nějakou zkoušku vůbec udělám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.1.12 13:44

no na dálkovém je to snad co 14 dnů nebo tak…
tak to se tě můžu zeptat.. jak vyppadá právo u Sciskalové? Není to náhodou taky formou testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.1.12 13:50

mam za sebou bakalarske a stale nedodelane magisterske :zed:
ale Sciskalova davala i test i ustni zkousky ( i kdyz zalezi asi z jakeho prava)- a bacha, potrpi si na takovy ten pristup JA jsem vyucujici a ty jen studentik- plus samozrejme na opravdu slusnem obleceni i u testu…byla jsem svedkem, kdyz z testu jednou vyrazila spoluzaka, ktery sice mel kosili, ale k ni dziny :lol: ale v jadru neni zla, nesnazi se ublizit nebo nachytat, spis chce opravdu videt znalosti (ne jak nekteri :mrgreen: )
hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
9.1.12 14:09

Přesně jak píše Zuziky.
Hodně ji záleží na oblečení a jednání s ní.
Jestli si dobře vzpomínám, tak to byly rozepisovací otázky. Test byl jen průběžák. Dostala jsi 3 otázky a k nim jsi musela něco napsat. Nevím jak to hodnotí, jedna měla toho popsaného hodně a nedala to, druhá jen málo a měla to. Asi jim jde aby jsi tam vystihla to nejdůležitější.
Pak to buď nedáš, tak jdeš znovu, dáš, nebo si Tě pozvou na dozkoušení, to je už ústně - to je, když jsi tam třeba něco měla, ale ne zase tak úplně dobře. Ale většinou se na to dozkoušení chodilo až po 2. pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
9.1.12 14:10

Zuziky
A ty jsi to bakalářské dělala dálkově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.1.12 14:45

jj, dalkove, ale uz je to nejakou dobu :lol: ja jsem takovy vecny student :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
9.1.12 17:32

A jste brány normal jako student nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.1.12 19:52

díky za info, tak to je teda dobře, že jsem tu zkoušku přeložila na jindy, nemám nic slušného na sebe :mrgreen: aspoň mám důvod vyrazit na nákupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.1.12 14:55

holky, psala mi kámoška, že sociologie se taky dává za účast, nepřehání? Nějak se mi to nezdá, že bych jeden předmět měla za zápočet a další dva za účast… jestli to tak je, tak to se nedivím, že každý druhý je Ing. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
11.1.12 18:06

Já si myslím, že je to možné. Já jsem byla na prezenčním a odpovědi v testu šly pěkně po sobě: abcdabcdabcd… :D :D Takže to nějak neřeší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze