Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
27.1.12 14:46

přijímaček se neboj, není třeba se na ně učit, jsou formou testu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
28.1.12 00:33

Kámoška měla minulý rok úplně stejné přijmačky, co byly dány na net jako ukázka. V matice měla i stejné čísla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
28.1.12 07:06

my je taky měli :mrgreen:
včera jsme dělali zkouškový test do ekonomie a máme ho na plný počet tak ted zbývá jenom doufat, že chytnu aspoň jeden graf co umím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
28.1.12 13:34

holky, teda, tak ta ekonomie je dobrá fraška, jestli tohleto bude u státnic, tak je jdu dělat rovnou :mrgreen: :mrgreen: chodí tam se mnoou i manžel, na zš měl čtyřky, dneska nevěděl vůbec nic, hned to tam opravovali, tak mu tam profesorka,co to opravovala přidala body a´t má aspoň E a Chudárková při prezenci radila co máte kreslit.. no maras,mimochodem dali nám omylem testy na makroekonomii, tak už i víme co bude v létě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
28.1.12 19:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobře jsi mě pobavila… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to je pěkná komedie… :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
29.1.12 05:49

tak svým způsobem jsem spokojená, ale zas na druhou stranu,pak nemá být každý inženýr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
7.2.12 00:57

:mavam: Zdravíííím…
Tak jak jde zkouškové? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.2.12 08:08

ale včera mě vytočili,, byli jsme na matice a dostali test pro denní studium :cert: jinak krom sociologie mám všechno, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
7.2.12 20:48

Wow a toho si jako nevšimli? :D No já mám před sebou ještě nějak 4 zkoušky. Ve stagu mám anglinu - splněno a to jsem nebyla na zkoušce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
8.2.12 07:13

hezky, to by se mi taky líbilo :) no spíš nepočítali, že dálkaři půjdou v pondělí na 8,30 na zkoušku :D a když jsem to hlásila, tak tam Stoklasová nebyla, tak mi hlídač řekl, ať si tam napíšu elearning, psala jsem i našemu přednášejícímu Mazurkovi, ale zatím to je bez ozvy, tk uvidíme
a co ti ještě chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
10.2.12 14:47

Tak jak dopadla ta matika? :) Mi toho chybí, ani nevím, pořád si to posunuji a předělávám. :D
A jak si vůbec děláte rozvrh? :) Si jen zapíšete předměty nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
10.2.12 14:55

no nikdo nám nic neřekl, a všude je psané, že se máme jenom zapsat a v rozvrhu máme i určené kantory
matiku mi nedali, prý to spolu konzultovali a nejde to anulovat… takže už se tak nějak smiřuju, že to dodělám v létě, jsem si podupčila průběžák :( potřebuju aspoň 52 bodů a to na tom denním testu nešlo a teď budu nervní, zrovna se učím a sekla jsem se v pitomých maticích… ale tak do léta času dost :mrgreen:
neposunuj a uč se… no to se mi říká dobře :D ve čtvrtek mám opravnou socku a ještě jsem to neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
10.2.12 15:11

Informovanost na té škole je opravdu úžasná. :pocitac: :pocitac:
To je ale pěkná kravina, ostatní si píší pěkně tu vaši verzi a Ty se máš trápit s prezenčním, s tím bych se asi nesmířila a bojovala, ať Ti dají termín na víc, oni to posrali, Ty ne!!! Ještě k tomu matika, nejúžasnější předmět. :zed:
Jo jooo, to si říkám vždycky, když hledám termín, na který bych to mohla posunout. :D Mi z té škole už hrabe. Ještě čekám, zda mi vůbec schválí ten přestup na e-learning, oni mají času dost. :cert:
Jéééj, zase ta socka? :D Ono se do ní ani nejde učit, takové bláboly. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
10.2.12 15:24

taky si myslím, byla to určitě adinistrativní chyba, spíš teď budu doufat, že pokud se mi to nepovede ani napodruhé, tak že mřimhouří očko a dojde k osobnímu přezkoušení, já to fakt umím, jenom dělám debilní chyby, jenomže tam byl i rozdíl v učivu, některé věci jsme neměli v osnovách např. určit definiční obor matice či funkční soustavu rovnic… ale co, přinejhorším v létě
sociologie je kravina, napíšu si pořádný tahák, máme to v malém sále a tam prý nejde vidět co děláš ;)

no snad ti brzo odpoví. a co máš za obor? Já EKPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
10.2.12 15:26

ale zase když nad tím kutím, tak mi to ani nevadí, jestli většina zkoušek bude jak ty doteď, tak se nepotřebuju nijak více učit :mrgreen:

jo a dík za to právo, byli jsme poslední termín,co měl ty otázky pak už byly jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze