Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přijímaček se neboj, není třeba se na ně učit, jsou formou testu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kámoška měla minulý rok úplně stejné přijmačky, co byly dány na net jako ukázka. V matice měla i stejné čísla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my je taky měli ![]()
včera jsme dělali zkouškový test do ekonomie a máme ho na plný počet tak ted zbývá jenom doufat, že chytnu aspoň jeden graf co umím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, teda, tak ta ekonomie je dobrá fraška, jestli tohleto bude u státnic, tak je jdu dělat rovnou
chodí tam se mnoou i manžel, na zš měl čtyřky, dneska nevěděl vůbec nic, hned to tam opravovali, tak mu tam profesorka,co to opravovala přidala body a´t má aspoň E a Chudárková při prezenci radila co máte kreslit.. no maras,mimochodem dali nám omylem testy na makroekonomii, tak už i víme co bude v létě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak svým způsobem jsem spokojená, ale zas na druhou stranu,pak nemá být každý inženýr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale včera mě vytočili,, byli jsme na matice a dostali test pro denní studium
jinak krom sociologie mám všechno, co ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wow a toho si jako nevšimli?
No já mám před sebou ještě nějak 4 zkoušky. Ve stagu mám anglinu - splněno a to jsem nebyla na zkoušce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hezky, to by se mi taky líbilo
no spíš nepočítali, že dálkaři půjdou v pondělí na 8,30 na zkoušku
a když jsem to hlásila, tak tam Stoklasová nebyla, tak mi hlídač řekl, ať si tam napíšu elearning, psala jsem i našemu přednášejícímu Mazurkovi, ale zatím to je bez ozvy, tk uvidíme
a co ti ještě chybí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak dopadla ta matika?
Mi toho chybí, ani nevím, pořád si to posunuji a předělávám. ![]()
A jak si vůbec děláte rozvrh?
Si jen zapíšete předměty nebo jak to funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nikdo nám nic neřekl, a všude je psané, že se máme jenom zapsat a v rozvrhu máme i určené kantory
matiku mi nedali, prý to spolu konzultovali a nejde to anulovat… takže už se tak nějak smiřuju, že to dodělám v létě, jsem si podupčila průběžák
potřebuju aspoň 52 bodů a to na tom denním testu nešlo a teď budu nervní, zrovna se učím a sekla jsem se v pitomých maticích… ale tak do léta času dost ![]()
neposunuj a uč se… no to se mi říká dobře
ve čtvrtek mám opravnou socku a ještě jsem to neviděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Informovanost na té škole je opravdu úžasná.
![]()
To je ale pěkná kravina, ostatní si píší pěkně tu vaši verzi a Ty se máš trápit s prezenčním, s tím bych se asi nesmířila a bojovala, ať Ti dají termín na víc, oni to posrali, Ty ne!!! Ještě k tomu matika, nejúžasnější předmět. ![]()
Jo jooo, to si říkám vždycky, když hledám termín, na který bych to mohla posunout.
Mi z té škole už hrabe. Ještě čekám, zda mi vůbec schválí ten přestup na e-learning, oni mají času dost. ![]()
Jéééj, zase ta socka?
Ono se do ní ani nejde učit, takové bláboly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky si myslím, byla to určitě adinistrativní chyba, spíš teď budu doufat, že pokud se mi to nepovede ani napodruhé, tak že mřimhouří očko a dojde k osobnímu přezkoušení, já to fakt umím, jenom dělám debilní chyby, jenomže tam byl i rozdíl v učivu, některé věci jsme neměli v osnovách např. určit definiční obor matice či funkční soustavu rovnic… ale co, přinejhorším v létě
sociologie je kravina, napíšu si pořádný tahák, máme to v malém sále a tam prý nejde vidět co děláš ![]()
no snad ti brzo odpoví. a co máš za obor? Já EKPO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale zase když nad tím kutím, tak mi to ani nevadí, jestli většina zkoušek bude jak ty doteď, tak se nepotřebuju nijak více učit ![]()
jo a dík za to právo, byli jsme poslední termín,co měl ty otázky pak už byly jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit