Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
14.2.12 19:06

jj byla jsem tam teď reklamovat sama a stálo to za to, chovala se jak píp, málem mi ho nevzala do spravky… už nikdy víc kočár z Polska a ještě k tomu z Kopřivniced :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
14.2.12 19:36

A co s ním vlastně máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 06:34

podlamujou se přední kola, teď pořádně nasněží a pak vyrazíme zničit kočár :mrgreen: poprvé špatná koupě - byla zničená korba, pak 2× ty kola a k třetí reklamaci ještě blbla brzda, super kočár :D adbor zipp nekupuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
15.2.12 10:44

Ahojte, chtěla bych si dálkově dodělat navazující magisterské management a marketing, tak jsem se chtěla zeptat, jak často se na dálkovou formu jezdí a v které dny, případně nevíte jak jsou těžké přijímačky?
Díky předem za odpověď. Jinak jak jsem tak přečetla tuto diskusi, tak to vypadá docela v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 12:30

ahoj, vzor přijímaček máš tady http://www.slu.cz/…-predpokladu každý rok bývají stejné - teda aspoň na bakaláře. Jinak na e-learning jezdíš 3× za semestr, my jsme obě na bc., ale řekla bych, že na inženýra to nebude o moc těžší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
15.2.12 12:33
igracek píše:
ahoj, vzor přijímaček máš tady http://www.slu.cz/…-predpokladu každý rok bývají stejné - teda aspoň na bakaláře. Jinak na e-learning jezdíš 3× za semestr, my jsme obě na bc., ale řekla bych, že na inženýra to nebude o moc těžší

No já už to taky našla, ale díky :). Ještě by mne zajímalo, kdy si vlastně volíš to studium pomocí e-learningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 12:36

nevolíš, e-learning jsou pouze 2 obory - ekonomika a podnikání v obchodě a službách a potom marketing a management, ostatní obory jsou dálkově a to myslím chodíš jednou týdne nebo co 14 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
15.2.12 12:38
igracek píše:
nevolíš, e-learning jsou pouze 2 obory - ekonomika a podnikání v obchodě a službách a potom marketing a management, ostatní obory jsou dálkově a to myslím chodíš jednou týdne nebo co 14 dnů

No já chci ten MaM a dočetla jsem se, že jde i v rámci e-learningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 12:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
15.2.12 12:49

Díky, dala jsem dítě spát, tak to jdu prostudovat  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.12 13:01

nz, aspoň zkusit, stojí to za to ;) fakt to není moc náročné :mrgreen: můj manžel se ještě neučil a zvládl 4 zkoušky včetně té státnicové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
15.2.12 20:13

Přidávám se se stejným názorem - ta škola je celkem vtipná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
15.2.12 20:14
igracek píše:
podlamujou se přední kola, teď pořádně nasněží a pak vyrazíme zničit kočár :mrgreen: poprvé špatná koupě - byla zničená korba, pak 2× ty kola a k třetí reklamaci ještě blbla brzda, super kočár :D adbor zipp nekupuj

Wow, celkem dost, co s tím kočárkem děláte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
16.2.12 06:28

právě, že nic, je to takový šmejd, 2× vyjedeš a kola jsou v píp, teď budu jezdit úmyslně, ať dojde na tu 4. reklamaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
16.2.12 13:11

:D :D :D No jooo, Poláci si ujíždějí na luxusu a co se jim nepovede - šup Čechům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze