Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jj byla jsem tam teď reklamovat sama a stálo to za to, chovala se jak píp, málem mi ho nevzala do spravky… už nikdy víc kočár z Polska a ještě k tomu z Kopřivniced ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podlamujou se přední kola, teď pořádně nasněží a pak vyrazíme zničit kočár
poprvé špatná koupě - byla zničená korba, pak 2× ty kola a k třetí reklamaci ještě blbla brzda, super kočár
adbor zipp nekupuj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, chtěla bych si dálkově dodělat navazující magisterské management a marketing, tak jsem se chtěla zeptat, jak často se na dálkovou formu jezdí a v které dny, případně nevíte jak jsou těžké přijímačky?
Díky předem za odpověď. Jinak jak jsem tak přečetla tuto diskusi, tak to vypadá docela v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, vzor přijímaček máš tady http://www.slu.cz/…-predpokladu každý rok bývají stejné - teda aspoň na bakaláře. Jinak na e-learning jezdíš 3× za semestr, my jsme obě na bc., ale řekla bych, že na inženýra to nebude o moc těžší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
igracek píše:
ahoj, vzor přijímaček máš tady http://www.slu.cz/…-predpokladu každý rok bývají stejné - teda aspoň na bakaláře. Jinak na e-learning jezdíš 3× za semestr, my jsme obě na bc., ale řekla bych, že na inženýra to nebude o moc těžší
No já už to taky našla, ale díky
. Ještě by mne zajímalo, kdy si vlastně volíš to studium pomocí e-learningu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevolíš, e-learning jsou pouze 2 obory - ekonomika a podnikání v obchodě a službách a potom marketing a management, ostatní obory jsou dálkově a to myslím chodíš jednou týdne nebo co 14 dnů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
igracek píše:
nevolíš, e-learning jsou pouze 2 obory - ekonomika a podnikání v obchodě a službách a potom marketing a management, ostatní obory jsou dálkově a to myslím chodíš jednou týdne nebo co 14 dnů
No já chci ten MaM a dočetla jsem se, že jde i v rámci e-learningu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nz, aspoň zkusit, stojí to za to
fakt to není moc náročné
můj manžel se ještě neučil a zvládl 4 zkoušky včetně té státnicové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
igracek píše:
podlamujou se přední kola, teď pořádně nasněží a pak vyrazíme zničit kočárpoprvé špatná koupě - byla zničená korba, pak 2× ty kola a k třetí reklamaci ještě blbla brzda, super kočár
adbor zipp nekupuj
Wow, celkem dost, co s tím kočárkem děláte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
právě, že nic, je to takový šmejd, 2× vyjedeš a kola jsou v píp, teď budu jezdit úmyslně, ať dojde na tu 4. reklamaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jooo, Poláci si ujíždějí na luxusu a co se jim nepovede - šup Čechům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit