Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
24.2.12 10:01

no víš, že ani nevím na co to je :D ale mrkni se do vyhledávače, na netu najdeš příbalové letáky :mrgreen:
malý se narodil 2590g. takže žádný obřík :D
těhotenství není nemoc, ale záleží z jakého úhlu pohledu se na to podíváš :mrgreen: třeba já měla rizikovku a vycházky jenom 3 hodiny denně… to je omezování :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 10:06

Pročítám si většinou diskuze, jedna píše, že jo, druhá, že zase ne, raději počkám a zeptám se doktorky. Je to právě na lepší srážlivost krve.
Tak to opravdu obřík nebyl, asi si jen kolem sebe dělal spoustu manipulačního prostoru. :D
Oj, tak ale raději být takto v klidu pod kontrolou, než aby to nechali jen tak. Ikdyž asi bych se doma zbláznila, už teď nevím, co mám dělat. Přemýšlela jsem aspoň o brigádách, ale někdy mi bývá fakt :poblion: a vysvětlovat jim, že dnes by to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 10:09

podívej se, pokud nutně nepotřebujete peníze taxi to užívej a nic nedělej :) pak až bude dítě větší, tak nebudeš vědět co udělat dřív, kdysi se u nás dalo jíst z podlahy a teď si říkám, že nemá smysl vytírat 3× denně :D že stačí jednou za týden… :mrgreen:
já mám naštěstí malého hodného, že si vyhraje sám, ale kolikrát se mi tak motá pod nohama, že prostě nejde udělat nic a když spí, tak se učím nebo odpočívám, případně sedím na netu (ale to tu jsem skoro celý den) :D

radši bych se opravdu zeptala dr. každý říká něcojiného, to není dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 10:14

Ok, beru tvoji radu a nic dělat nebudu. :D S tím uklízením jsem byla to samé, jen jsem se na to vyprdla už teď. :D
Tak to máš parádní, doufám, že malá nebude žádné řádidlo, ikdyž co teď předváděla na tom ultrazvuku, jsme se jen smáli. :D
Rozumím, taky pořád brouzdám na netu, učení přece nikam neuteče. :D
Asi to bude rozumnější, jdu k ní ve čtvrtek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 10:20

fakt si toho užij, pak to bude jenom, když bude u prarodičů, a v takovém případě např. peru koberec :D takže fakt užívej
no uvidíš, malé se projeví samo, můj je akční, ale samostatný, což má své výhody :mrgreen: když byl půlroční až do cca 10 měsíců tak mu stačilo pást koně na bříšku a mít v ruce třeba dudlík na provázku :D a já krom kojení a přebalování měla klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 11:18

:D :D budu si muset sehnat spoustu chůviček. :D
Měla jsi to parádní, snad si vezme příklad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 11:20

jj jedno ti pohlídá každý :D horší je to, už s dvěma a více :D tak zatím užívám :mrgreen: oba spí chlapi mi spí, já se nudím, asi začnu valit hlavou o zeď nebo půjdu ukliízet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 12:09

A do budoucna plánuješ malému sourozence? :)
A sakra. :D Uvař si kafíčko, hoď nožky nahoru a užívej, práce počká. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 12:10

nepočkala, už mám uklizeno :mrgreen: aspoň chvilku se nemusím dívat, kam šlapu :D
jj myslím, že sourozence mít bude, chtěla bych holčičku , ale chlap říká, že stačí jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 12:29

Ty jsi to vzala hopem. :D
Třeba až malý trošku povyroste, tak změní názor. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 14:09

to není hopem, úklid už není utřít prach, pouklízet koupelnu, ale posbírat hračky z koberce a narychlo povysávat :D měli jsme teď střevní chřipku, takže koupelna a hajzlík jsou uklizené průběžně
koupila jsem malému novou knížečku, jmenuje se to na farmě, bude se to sbírat na části, už okupuje krávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 14:33

Tak to já si na uklízení hraček ještě počkám. :D
Ojooj a už je to dobrý? Stačí mi, co teď všude píší, co za sra*ky našli v potravinách. :poblion:
Jéééé, paráda.:) My jsme malému od švagrové koupili farmářa, co vozí zvířátka na vlečce a vydávají zvuky, no nejvíc jsme z toho byli unešeni všichni starší a pak se k tomu dostal i malý. :D
Máš na netu nějaký spešl bazárek pro malého, kde jsi nakupovala, nebo jsi to všechno kupovala v obchodě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 14:38

ono to příjde ani nebudeš vědět jak… strašně to letí, je to jako včera, co jsem otěhotněla :D
teď zrovna ulehl chlap, my s malým už jsme dobří :) dneska jsem byla po dlouhé době venku :mrgreen:
no sbírat to asi nebudu teď stojí 39,– další číslo 99,– a třetí 189,– to už je moc… ale aspoň bude jít pár zvířatek :)
oblečení jsem hodně kupovala na aukru, většinou sety oblečení - ty levnější, vždycky se v nich nějaký lepší kousek našel :mrgreen: něco jsem zdědila od švagrové a něco nakoupila nového :) teď mám na to úchylku, nejhezčí hadry jsou v tescu a C&A , ale nesmíš jít do větších měst, třeba v ově je CA o ničem, ale v Karviné mají perfektní hadry :palec:
po doma má teď obyčejné a na ven ty hezké :) jinak dost oblečení jsem i pokupovala po kamarádkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 14:52

No už bych to všechno chtěla mít i za sebou. :)
A jak tak máte? Tady je podezřele pod mrakem, snad z toho nebude pršet. :/
To jsou vydřiduši. :pocitac:
Právě jsem si na netu zadala bazar a vyjelo mi jich tolik, že nevím, kterému věřit. Na aukro jsem úplně zapomněla. :zed:
V Tescu jsme byli ve středu, tak jsem to tam obkoukla. V těch velkých to bývá hlavně hned přebrané a pryč. Hned to příští týden zajdu v Karviné zkouknout. :)
Na doma taky počítám, že zdědí spoustu věci po okolí, nejsem žádná, že bych musela mít nové věci, bych se asi nedoplatila.
A jak moc finančně je mimčo náročné? (blbě napsané, ale snad chápeš, co tím chci řícti :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.2.12 15:00

finančně? Záleží… jaké kupuješ plínky a kosmetiku, jesti kojíš, později jestli děláš domácí jidla nebo kupuješ. Plínky jsem kupovala jedině pampersky - nejlepší jsou ty bílé a active baby, teď už je velký tak jsem zkusila obyčejné euro shopper (měl průjem, to je škoda pampersek) a zatím jsou v pohodě, asi přejdeme :D

na mlíko pokud nebudeš kojit, tak jezdi do Polska Nutrilon u nás je Bebilon v Polsku a stojí polovinu, já tam kupuju mlíka nestlé za 150,– 600g u nás je nejlevnější sunar za 250kč 600g. Ulítávám na hadry, hračky koupíš použité na netu, malý je stejně rozbije, nevyplatí se koupit nové
ovocné přesnídávky mám domácí, maso.zeleninové jsem si taky dělala doma. Vyjde to levněji. Už ani nevím o kolik měsíčně víc nás vyjde malý, ale počítej, když budeš kojit, tak ze začátku jenom ty plínky a hygiena.

Dneska jsem se vydala s malým do obchodu a poprchává, ale není to nejhorší, byl nadšený, že je venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze