Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak ono to není marné ty povinné přednášky, třeba na v Ostravě na bani to maji tak, že máš povinné přednášky, tam si uděláš zápočet a pak už nemusíš chodit, třeba to tak taky zavedou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko říct. Minulý semestr jsem měla učitela, který učil i na Báni a sám nám říkal, že nechápe systém Slezské, že tolik předmětů, co po nás chtějí.
V prváku jsem si říkala, co si stěžují, že je to v klidu, ale ve druháku, když jsem zjistila, co všechno mám mít, tak jsem myslela, že mi z toho trefí. ![]()
Na jedné přednášce nám učitel říkal, že to neni docházka kvůli nám, ale aby měl ten nahoře pohlídané, že ten učitel tam byl, možná proto jsou tam i ty turnikety.
Teď mě dojali ve zprávách, že se nebude platit školné, ale zápisné za každý semestr, vždyť to je to to samé jen jinak nazvané, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ono je to divné, proč toho chcou tolik, ale zas když vezmeš tu úroveň, tak je to jasné ![]()
ono možná je to fakt kvůli těm učitelům, přece jenom, kde nikdo nehcodí se neučí, že
a penízky mi jdou za nic
![]()
no já už zprávy radši nesleduju, musela bych se furt nervovat, co ti debilové tam nahoře vymyslí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeci prestižní škola, ne? ![]()
Asi většinou tam nikdo nechodí, ještě když dali přednášky na net, tak to bylo parádní. ![]()
ASi to přestanu sledovat, protože toto mě fakt naštvalo!!!!
Jen takový dotaz, v čem pereš bílé? Normal v prášku nebo máš gel? Půjdu do obchodu a měla jsem gel, ale pořád mi připadá, že to bílé tak nevypere a lít tam pořád odstraňovač. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám momentálně gel, je to ariel, ale nějak se mu moc prát nechce, až ho doberu přejdu zpátky na prášek, nevypere ani skrvnu od blbého pomeranče, natož krev nebo mrkev+
prestižní škola
no soused tam jednu dobu učil právo a říkal, že první rok to dal každému, druhý rok skoro a pak že to vzdal
nebavilo ho prý nutit tupce se učit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže se vrhnu raději taky na prášek. ![]()
Moc hezky to napsal, tak stačí, že tam vezmou každého a přeci nějaký „génius“ sem nepůjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj vřele doporučuju, a to mám gel z Německa to by sis řekla, že aspon ti budou mit kvalitu
tak někteří tam chodí jenom proto, že se jim nechce dojíždět, jiní proto, že slyšeli jak to tam chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi všude stejní šmejdi. Jsem četla, že na bíle má být právě jen prášek, že obsahuje složky, které nejsou v tekutém stavu (kdo ví, co je na tom pravdy). Ale nedalo mi to a zkusila jsem gel a prd z toho.
Co vím, tak mamka má z Německa či Rakouska aviváž - parádní, vydrží úplně dlouho. ![]()
Přiznejme si, proč jsme tam šly, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj a to se říká Německá kvalita
už se těším až koupím pořádný prášek, to o tom tekutém stavu jsem neslyšela, ale něco na tom asi bude
tak třeba já to šla zkusit, nevěděla jsem, jak to tam chodí, švagrová se vždycky tvářila, že se učí víš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahaa, to já tam už šla s tím, že jsem věděla jak to tam probíhá. ![]()
Dnes můj došel z práce s igelitkou plnou oblečení pro malou.
Známému to leželo doma, tak nám to poslal, jsem z toho byla úplně unešena, ááááách… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé to máš fajn
ono stejně to budeš potřebovat jenom chviličku
malý se narodil 2590g a v 6 týdnech měl 4100g, takže fakt to oblečení rychle vyřadíš
a navíc na ty holčičiky jsou tak nádherné věci, na kluky toho moc není ![]()
já právě nevěděla, švagrová se vždycky tvářila, že to je těžké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, což je škoda, takové krásné věcičky.
Ale jsou tam i větší, prostě od každého něco.
Z těch sukýnek jsem byla unešena. Už se těším, až v tom bude cupitat.
Tchýně se švagrovou hned, že konečně můžem vybírat ty šatičky, které tam pořád okukují. ![]()
A ona to studuje taky dálkově? Třeba Tě chtěla jen postrašit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky bych nakupovala
to je závislost
na ty holčičky je toho fakt hafo a nádherné, upe ti závidím, hold bude muset chlap udělat ještě holku ![]()
ona už dostudovala, předloni dodělala Ing., ale vždycky se tvářila, že toho má strašně hodně a že nestíhá, ale není moc akční, je z těch lenivějšíchm, ale dost o ní každý studuje po svém
však se tchánovci strašně divili, že se Ondra neučil a udělal státnicovou zkoušku
, když se jeho ségra furt tak šrotila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase nechci žádnou princeznu, jsme spíš sportovní, tak doufám, že nebudou kupovat růžovučké šatičečky. ![]()
No četla jsem tu v diskuzích, jak si některé vypočítávají, aby jim vyšla holčička, no nějak se mi tomu nechce věřit.
Pravda, my jsme to vzaly takovým volnějším stylem. ![]()
Teď jsem přišla ze školy, jedna hodina nám odpadla. A můžeš se těšit opět na paní Svobodovou - Metody sociologického výzkumu.
Dnes jsem se jí jen smála, šílený generál. ![]()
A zkoušky někteří dají hned začátkem května, tak pak si budu moci být s tím báchorem v pohodlí domova.
Nevím, jestli se mi to zdá, nebo mi opravdu přes noc vyrostlo bříško. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no viděla si moje břicho, někdy fakt roste před očíma ![]()
ono neboj, fakt se změníš, ty si sportovní typ, já jsem typ marihuana
a taky bych oblíkala růžové šatičky, to příjde samo neboj
ono ti to nedá prostě tu holčičiku do toho nenarvat ![]()
já si chcu rozplánovat zkoušky, ať je mám co nejdříve za sebou, at si zbytečně nezadupčím léto
tzn. k Botlíkovi jdu hned na první termín, to je za účast a paxe uvidí, jak budou termíny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit