Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
11.1.12 18:21

tak to by bylo super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
12.1.12 13:22

A jaké zkoušky Tě ještě čekají? :)
Ikdyž studuješ přes ten e-learning, tak jsi normal vedena pořád jako studentka nebo jak? Jsem z toho trochu zmatena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.1.12 13:31

jj jsem jako student, mám i studentský průkaz :) ještě mi chybí sociologie, právo, kvanta A a mikroekonomie :( , ale zase zadarmo jsem dostala infošku a nauku o podnik (za zápočet)
a tebe čeká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
12.1.12 13:36
igracek píše:
jj jsem jako student, mám i studentský průkaz :) ještě mi chybí sociologie, právo, kvanta A a mikroekonomie :( , ale zase zadarmo jsem dostala infošku a nauku o podnik (za zápočet)
a tebe čeká co?

Díky, jde mi hlavně o to, abych zůstala studentem. :)
Hezky, to se opravdu dostává tak zadarmo? :D Já toho mám před sebou ještě hodně, ale za docházku nebudu asi ke spoustě připuštěna, jelikož jsem z Jižní Moravy, tak jsem tam pak ani nejezdila. :zed: Zítra mě čeká teorie jakosti a příští týden marketing… ještě i v únoru mám nějaké zkoušky, mi z toho asi houkne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.1.12 13:40

no byla jsem sama překvapena, ke zkoušce z nauky stačilo mít zápočet na 90-100% no a když si souhlasila s nejhorší přístupnou známkou, taxi nemusela ke zkoušce, no my souhlasili a tosamé bylo u infošky, tam jsme přišli, dostali jsme test a pak nám to dal za účast :) takže by to bylo i super s tou sociologií :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
12.1.12 13:46
igracek píše:
no byla jsem sama překvapena, ke zkoušce z nauky stačilo mít zápočet na 90-100% no a když si souhlasila s nejhorší přístupnou známkou, taxi nemusela ke zkoušce, no my souhlasili a tosamé bylo u infošky, tam jsme přišli, dostali jsme test a pak nám to dal za účast :) takže by to bylo i super s tou sociologií :mrgreen:

To my jsme se pěkně zapotili při zkouškách z nauky, bylo to i ústně. :/ Takže když teď nějaké zkoušky nedám, tak by mi to pak, jak nebudu na denním, dát za účast. :D :D
A kdy jdeš na tu sociologii? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.1.12 19:28

sociologii mám v sobotu, a nechce se mi do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.1.12 16:41

holky to právo, dostannu 3 otázky, jsou k tomu i podotázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
19.1.12 17:01
igracek píše:
holky to právo, dostannu 3 otázky, jsou k tomu i podotázky?

My jsme měli jen 3 otázky a toť vše, psala jsem vše, co mě napadlo. Ale to jsem byla na denním, třeba to budete mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.1.12 17:10

jejda, to by byl průser, podotázky by se hodily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.1.12 17:11

a jedna otázka byla jedna kapitola nebo jenom část?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
19.1.12 17:40

Tak to vůbec netuším, ale kdyžtak na fb píší, co bylo teď za otázky, tak Ti sem něco zkopíruji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.1.12 17:42

jé díky :), ještě jsem nebyla na pořádné zkoušce, sice kámoška mi říkala, ať se učím jenom to, co je tučným, ale i tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.1.12 17:42

nebo mi hod ten odkaz na fb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
19.1.12 17:45
  • Objekt trestného činu + objektivní stránka trestného činu, zákonná opatření senátu, škoda
  • platnost a účinnost, prezident a čas v právu
  • prameny práva v ČR, poslaneckou sněmovnu a dědické řízení
  • prameny práva, vláda čr a věcné práva k věci cizí
  • druhy právních norem, státní zastupitelství, zajištění závazků

..... to bylo teď na termínech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat