Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A jaké zkoušky Tě ještě čekají? ![]()
Ikdyž studuješ přes ten e-learning, tak jsi normal vedena pořád jako studentka nebo jak? Jsem z toho trochu zmatena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj jsem jako student, mám i studentský průkaz
ještě mi chybí sociologie, právo, kvanta A a mikroekonomie
, ale zase zadarmo jsem dostala infošku a nauku o podnik (za zápočet)
a tebe čeká co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
igracek píše:
jj jsem jako student, mám i studentský průkazještě mi chybí sociologie, právo, kvanta A a mikroekonomie
, ale zase zadarmo jsem dostala infošku a nauku o podnik (za zápočet)
a tebe čeká co?
Díky, jde mi hlavně o to, abych zůstala studentem. ![]()
Hezky, to se opravdu dostává tak zadarmo?
Já toho mám před sebou ještě hodně, ale za docházku nebudu asi ke spoustě připuštěna, jelikož jsem z Jižní Moravy, tak jsem tam pak ani nejezdila.
Zítra mě čeká teorie jakosti a příští týden marketing… ještě i v únoru mám nějaké zkoušky, mi z toho asi houkne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no byla jsem sama překvapena, ke zkoušce z nauky stačilo mít zápočet na 90-100% no a když si souhlasila s nejhorší přístupnou známkou, taxi nemusela ke zkoušce, no my souhlasili a tosamé bylo u infošky, tam jsme přišli, dostali jsme test a pak nám to dal za účast
takže by to bylo i super s tou sociologií ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
igracek píše:
no byla jsem sama překvapena, ke zkoušce z nauky stačilo mít zápočet na 90-100% no a když si souhlasila s nejhorší přístupnou známkou, taxi nemusela ke zkoušce, no my souhlasili a tosamé bylo u infošky, tam jsme přišli, dostali jsme test a pak nám to dal za účasttakže by to bylo i super s tou sociologií
To my jsme se pěkně zapotili při zkouškách z nauky, bylo to i ústně. :/ Takže když teď nějaké zkoušky nedám, tak by mi to pak, jak nebudu na denním, dát za účast.
![]()
A kdy jdeš na tu sociologii? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
igracek píše:
holky to právo, dostannu 3 otázky, jsou k tomu i podotázky?
My jsme měli jen 3 otázky a toť vše, psala jsem vše, co mě napadlo. Ale to jsem byla na denním, třeba to budete mít jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vůbec netuším, ale kdyžtak na fb píší, co bylo teď za otázky, tak Ti sem něco zkopíruji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé díky
, ještě jsem nebyla na pořádné zkoušce, sice kámoška mi říkala, ať se učím jenom to, co je tučným, ale i tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Objekt trestného činu + objektivní stránka trestného činu, zákonná opatření senátu, škoda
- platnost a účinnost, prezident a čas v právu
- prameny práva v ČR, poslaneckou sněmovnu a dědické řízení
- prameny práva, vláda čr a věcné práva k věci cizí
- druhy právních norem, státní zastupitelství, zajištění závazků
..... to bylo teď na termínech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit