Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím dámy
mám dotaz ohledně autka Hyundai getz 2005 máte některá zkušenost s tímhle prckoletem?
Zajímalo by mě jestli má isofix. Já se sice koukala, ale nejsem si teda jistá
. A co říkáte na autosedačku Cybex aura-fix? Chci opravdu něco bezpečného a kvalitního
. Předem moc moc děkuju za každou odpověď ![]()
Ano, má ho
…jinak mám autosedačku od Cybex, sice jiný typ, ale jsem naprosto spokojená. Kamarádka má přímo tu auru a chválí si jí.
Tak to jsem ráda že to tam je, říkám já koukala a něco tam bylo, ale raději jsem si řekla že se zeptám
A vy máte Cybex přímo v Getzu? Slyšela jsem, že některé sedačky tam nepasujou tak nevím ![]()
@Terul12 píše:
Tak to jsem ráda že to tam je, říkám já koukala a něco tam bylo, ale raději jsem si řekla že se zeptámA vy máte Cybex přímo v Getzu? Slyšela jsem, že některé sedačky tam nepasujou tak nevím
Nemám, mám jiné auto, Getze mají moji prarodiče…proto to vím.
@Kotatko03 aha, mě by i zajímalo jestli v zimě s bundou má dítě za tím pultíkem dost místa. Syn už je tak kus clapa a se zimní bundou ani nemluvím ![]()
@Terul12 píše:
@Kotatko03 aha, mě by i zajímalo jestli v zimě s bundou má dítě za tím pultíkem dost místa. Syn už je tak kus clapa a se zimní bundou ani nemluvím
Tak malá je naopak drobnější, ale místa bych se nebála, je prostorná, ale zároveň pevná, mně třeba vyhovuje, že už na první pohled je vidět, že dítě fakt drží. A dobře se v ní spí
(pro mě třeba důležité, malá v autě usíná často a tím, že jezdíme i delší trasy…)
@Kotatko03 to souhlasím a taky mě právě zaujala tím, že jde vidět jak dítě drží
Syn taky většinou usne a sedačku co mám teď tak mu padá hlavička. No tak rozhodnuto koupím auru
Tak moc děkuji ![]()
@Terul12 píše:
@Kotatko03 to souhlasím a taky mě právě zaujala tím, že jde vidět jak dítě držíSyn taky většinou usne a sedačku co mám teď tak mu padá hlavička. No tak rozhodnuto koupím auru
Tak moc děkuji
@slivovicka joo tak když jedem dál vždy dáváme bundu dolů, ale do obchodu je to autem pět minut a furt ho oblikat a navlikat to je s nim delší jak celej nakup ![]()
@Terul12 tak na vaši otázku, ano Hyundai Getz má isofix již od začátku produkce,
a na druhou část vaší otázky, chcete něco bezpečného a kvalitního a vybíráte sedačku 9-36 a Cybex Aura-Fix- tak určitě by bylo vhodnější jít do kategorie 9-18 as pak 15-36 než vícekategorickou sedačku 9-36, Aura Fix nebyla v testech, takže nikdo neví jak je bezpečná, a Cybex po letošní aféře v testech, kdy jim 3 sedačky propadli protože jejich potahy měly velké množství nebezpečných látek a konečně přiznali že sedačky vyrábějí v Číně, jestli je tohle opravdu záruka kvality. Koukněte se spíše po nějaké jendokategorické sedačce.
Máte někdo zkušenost, že by vám do Getze nějaká sedačka nepasovala? Synovu Pallas fix dám na isofix úplně bez problémů, ale dnes jsme koupili Joie Spin 360 a zaboha se nám ji nedaří nainstalovat. Do našeho druhého auta - Dacia Logan jde úplně bez problémů, ale celkem logicky potřebujeme, aby se nechala dát do obou aut