Má Hyundai getz isofix?

159
13.7.16 12:07

Má Hyundai getz isofix?

Zdravím dámy :) mám dotaz ohledně autka Hyundai getz 2005 máte některá zkušenost s tímhle prckoletem? :lol: Zajímalo by mě jestli má isofix. Já se sice koukala, ale nejsem si teda jistá :mrgreen:. A co říkáte na autosedačku Cybex aura-fix? Chci opravdu něco bezpečného a kvalitního :think:. Předem moc moc děkuju za každou odpověď :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
13.7.16 12:10

Ano, má ho ;)…jinak mám autosedačku od Cybex, sice jiný typ, ale jsem naprosto spokojená. Kamarádka má přímo tu auru a chválí si jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.7.16 12:13

Tak to jsem ráda že to tam je, říkám já koukala a něco tam bylo, ale raději jsem si řekla že se zeptám :lol: A vy máte Cybex přímo v Getzu? Slyšela jsem, že některé sedačky tam nepasujou tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
13.7.16 12:24
@Terul12 píše:
Tak to jsem ráda že to tam je, říkám já koukala a něco tam bylo, ale raději jsem si řekla že se zeptám :lol: A vy máte Cybex přímo v Getzu? Slyšela jsem, že některé sedačky tam nepasujou tak nevím :think:

Nemám, mám jiné auto, Getze mají moji prarodiče…proto to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.7.16 12:35

@Kotatko03 aha, mě by i zajímalo jestli v zimě s bundou má dítě za tím pultíkem dost místa. Syn už je tak kus clapa a se zimní bundou ani nemluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
13.7.16 12:38
@Terul12 píše:
@Kotatko03 aha, mě by i zajímalo jestli v zimě s bundou má dítě za tím pultíkem dost místa. Syn už je tak kus clapa a se zimní bundou ani nemluvím :lol:

Tak malá je naopak drobnější, ale místa bych se nebála, je prostorná, ale zároveň pevná, mně třeba vyhovuje, že už na první pohled je vidět, že dítě fakt drží. A dobře se v ní spí :D (pro mě třeba důležité, malá v autě usíná často a tím, že jezdíme i delší trasy…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
13.7.16 12:48

@Terul12 zimni bundu sundat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.7.16 12:49

@Kotatko03 to souhlasím a taky mě právě zaujala tím, že jde vidět jak dítě drží :palec: Syn taky většinou usne a sedačku co mám teď tak mu padá hlavička. No tak rozhodnuto koupím auru :lol: Tak moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
13.7.16 12:58
@Terul12 píše:
@Kotatko03 to souhlasím a taky mě právě zaujala tím, že jde vidět jak dítě drží :palec: Syn taky většinou usne a sedačku co mám teď tak mu padá hlavička. No tak rozhodnuto koupím auru :lol: Tak moc děkuji :kytka:
:palec: snad budeš spokojená ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.7.16 16:21

@slivovicka joo tak když jedem dál vždy dáváme bundu dolů, ale do obchodu je to autem pět minut a furt ho oblikat a navlikat to je s nim delší jak celej nakup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.7.16 08:10

@Terul12 tak na vaši otázku, ano Hyundai Getz má isofix již od začátku produkce,
a na druhou část vaší otázky, chcete něco bezpečného a kvalitního a vybíráte sedačku 9-36 a Cybex Aura-Fix- tak určitě by bylo vhodnější jít do kategorie 9-18 as pak 15-36 než vícekategorickou sedačku 9-36, Aura Fix nebyla v testech, takže nikdo neví jak je bezpečná, a Cybex po letošní aféře v testech, kdy jim 3 sedačky propadli protože jejich potahy měly velké množství nebezpečných látek a konečně přiznali že sedačky vyrábějí v Číně, jestli je tohle opravdu záruka kvality. Koukněte se spíše po nějaké jendokategorické sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
13.10.17 17:51

Máte někdo zkušenost, že by vám do Getze nějaká sedačka nepasovala? Synovu Pallas fix dám na isofix úplně bez problémů, ale dnes jsme koupili Joie Spin 360 a zaboha se nám ji nedaří nainstalovat. Do našeho druhého auta - Dacia Logan jde úplně bez problémů, ale celkem logicky potřebujeme, aby se nechala dát do obou aut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí