Prosba - autosedačka

567
7.7.16 07:45

Prosba - autosedacka

Dobry den maminky z Prahy a okoli. Mela bych na Vas prosbu. Neni tady nahodou maminka, ktera vlastni autosedacku Römer Baby-Safe Sleeper 2015? Nebo hlubokou korbu, ktera dle zakona muze jezdit jako autosedacka? Mam miminko a chceme jet za rodinou na Slovensko (13.8.-20.8.) v nasi autosedacce to ma mala podle me nepohodlne… samozrejme na penezni zalohu nebo se nejak domluvime… dekuji, Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30971
7.7.16 07:55

@hihi22 Tuto autosedacku nemame, ale zvaz, zda neni v tomto pripade pred pohodlim bezpecnost. Popremyslej, jak je rozlozen nazar v protismerne autosedacce a v podelne korbicce. Osobne bych s podelnou korbickou jela do blizkého OC nakoupit, ale na dalnici na X00 km cestu bych s ni nevyjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.16 07:58

@Cuddy Já jsem s tou korbou nevyjela vůbec a asi ani nevyjedu :think:

• Citovat
  • Upravit
30971
7.7.16 08:02

@Tunrida Ted jsem se koukala jeste jednou na typ 2015, zda se nejak nezlepsil, ale opravdu si neumim predstavit s touto korbickou jen hodne zprudka pribrzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.7.16 08:12

@Cuddy ona třeba ta Baby safe sleeper patří k jedněm z nejbezpečnějších, a je navržena specielně pro nedonošené děti, protože poloha bokem je pro nedonošené děti ta nejbezpečnější
ale jinak jen pravda že většina těch ostatních korbiček za moc nestojí a v testech neobstály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.7.16 08:29

@steeve Aha, tak mne pocitove prijde ze kdyz se zabrzdi, je tak nejak drzen trup a ta velka detska hlava minimalne, ze to tedy bezpecne moc nebude. Ale je to jen pocit, verim, ze vy mluvite na zaklade ADAC testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
7.7.16 09:23

Dcera jela v 11ti mes do Chorvatska ve vajicku a spokojene spala temer celou noc… Takze mimco ve vejci v pohode vydrzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.7.16 09:31

Jiste, ze bezpecnost je na prvnim miste… jen mi prijde, ze ikdyz mame v sedacce novorozeneckou vlozku, tak ji hlavicka pada porad dopredu a ma ji na hrudi… mate nejakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
7.7.16 09:43

Jezdíme s dětmi na SK od miminka, cca ve třech měsících jedou poprvé, je to 700km. A vždy ve vajíčku, později větších sedačkách a nikdy nebyl žádný problém. Myslím, že si ho vytváříš sama, ale mimčo problém mít nebude. Tak zastavujte, ať se protáhne, Mějte případně kočárek po ruce, ať si na 20minut při zastávce poleží…Ale nám to vždycky vyšlo na jednu, max. dvě zastávky na přebalení a miminka chrněla v autě jako zabitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.7.16 09:46

@hihi22 A co mate za typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.7.16 09:51

Mame autosedacku maxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.7.16 09:53

@hihi22 Asi prihlouply dotaz, ale mate ji v protismeru, ze ano? Pokud ano, tak bez obav jedte, jsou jedny z nejbezpecnejsich. Pripadne mate tam jeste tu novorozeneckou vlozku s tou oporou hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
7.7.16 09:57

@Cuddy To ani jinak dát nejde ;-)

@hihi22 Tak to fakt buď v klidu, je to jen Tvůj nepříjemný pocit, ale miminko je v pohodě. Maxi Cosi jsou fajn sedačky, na obě děti jsem pořizovala Cabriofix, a teď na třetí budu zase. A cestuje se s tím dobře (y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.7.16 10:02

@lupto No, divila by ses, co se tu obcas clovek docte… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
7.7.16 10:03

@Cuddy Tak na to jsem tu ještě nenarazila :mrgreen: Ale mám chuť jít zkusit vajíčko přidělat po směru jízdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí