Mého partnera nezajímá mé těhotenství

12651
17.8.19 23:33

Nech ho žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4511
17.8.19 23:43

Tak ultrazvuky to by mě asi mrzelo ale jinak manžel se nijak zvlášť neptal co dítě, věděl že kdyby se něco dělo řekla bych to a nevím na co přesně by se chlap měl ptát ohledně dítěte v břiše já si do břicha neviděla tak bych ani nevěděla co mu odpovědět. Na břicho si sáhnul když začala víc kopat ale nijak extra ho to nebralo. a když se narodila a poprvé jí viděl okamžitě z ní byl úplně hotovej. Když to šlo pomáhal s ní a je dobrej táta ale rozhodně si nemyslím že bude špatnej jen protože se pětkrát denně neptá jestli se dítě má dobře a protože nesahá na břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
17.8.19 23:52

Kliid🙂 pro nej žádná změna ještě nenastala, někdy si začínají všímat až když jim začnou utíkat, koukat pod ruce s opakovat co táta děla. Necítí to co my. My jsme maminky už od zacatku, uz chodíme si poraden, cítíme ho v sobe… taky jsem čekala vetsi nadšeni. Až pozdeji mi i řekl, ze sw tesil až bude na světě, ze jsme to zvládli ve zdravi donosit. Nechtěl sw radovat dopredu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
17.8.19 23:56

Jejda je to jen břicho. :roll: Já i když jsem byla těhotná víckrát a cítila pohyby, neměla jsem fakt potřebu na to mimino šišlat a zpívat mu a rozplývat se na každé kontrole. Prostě je teď móda dělat z těhoteství a dětí svátost, ale je to úplně běžná věc, kvůli které se nemusí přestat točit svět. Partner může být po narození skvělej táta, prostě si to miminko potřebuje podržet v ruce, ne jen pro něj trochu abstraktně v břiše a nebo taky může být ignorant nebo sobec, to asi vycítíš i z jiných situací než je rozplývání se nad břichem. Pro mě by ve vaší situaci teda bylo víc, kdyby mi donesl těžký nákup a pomohl smontovat nábytek než aby každý večer líbal fotky z ultrazvuku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
18.8.19 00:05

A řekla jsi mu někdy že chceš aby s tebou někam šel, ať si sáhne? Můj muž taky nesahá na pupek :nevim: oni těhotný nejsou a tobě z toho asi hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.8.19 00:11

Ty se chceš s chlapem rozejít, protože ti nesahá na břicho a nechodí na ultrazvuky? No maucta, s tebou ty hormony slušně třískají...… 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
3819
18.8.19 00:12

Mame tri deti a na chlap se mnou na UTZ nebyl ani jednou… a je to skvelej tata. Takze na tom se to nemeri. Dulezite je, jestli se na dite tesi a jestli ty v nem mas oporu, kdyz o neco jde… ne jestli hladi bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
18.8.19 00:17

Můj muž se o břicho taky nikdy nezajímal a taky je skvělej táta od prvního okamžiku. Se mnou naštěstí hormony taky netřískaly, takže jsem to brala s klidem.
Takže jestli je tohle tvoje největší starost, tak to jsi celkem šťastná žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.8.19 00:28

Ja chodila na ultrazvuk taky sama, nevim proč by si měl chlap kvůli tomu brát z práce volno. Nějaký hlazeni břicha ho taky moc nebralo. Ani semnou nenakupoval oblečení a jiné věci pro miminko, prostě ho takové věci neberou. Od porodu je z něj správný táta, od přebalováni, koupání, krmení,… teď jsou holky starší a třeba jezdí s nima na výlety, staví lego. Určitě to není důvod k rozchodu a těšila bych se na dobu kdy budete všichni tři pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.8.19 06:13

Ty vidis dite, on vidi jen bricho. Chlapi to tak nemaji. Taky jsem chodila sama na ultrazvuky, neprislo mi na tom nic divneho. Myslim, ze dost prehanis a sveho chlapa slusne utravujes blbostma.

• Citovat
  • Upravit
5088
18.8.19 06:32

Jsem v 8.mesici a pritel se me taky nevyptava co mala.. Ted uz dost kope, tak obcas kdyz slysi ze syknu bolesti, tak na bricho sahne.. Ale to je obcas.. Na UTZ se mnou byl jednou, jen na prvnim screeningu..
Presne jak tu pisou holky..mnohem vic pro me je, ze mi vetsinou kazdy den vola kdyz jde z pace na co mam chut.. Vetsinou ted taha obr melouny :mrgreen: Kdyz jsme pripravovali pokojicek, tak nadsene sestavoval nabytek, a lepil obrazky na zed…
Ale jinak rikam, necekam od nej ze bude mit ruce nalepeny na mym brise… On se proste stane tatkou naplno, az si ji konecne pochova.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
18.8.19 06:51
@rozmaryna1234 píše:
Ja chodila na ultrazvuk taky sama, nevim proč by si měl chlap kvůli tomu brát z práce volno. Nějaký hlazeni břicha ho taky moc nebralo. Ani semnou nenakupoval oblečení a jiné věci pro miminko, prostě ho takové věci neberou. Od porodu je z něj správný táta, od přebalováni, koupání, krmení,… teď jsou holky starší a třeba jezdí s nima na výlety, staví lego. Určitě to není důvod k rozchodu a těšila bych se na dobu kdy budete všichni tři pohromadě.

Exe na uzv se mnou take nebyl a, zase jsem to tak neprozivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.8.19 06:57

@Anonim125 Tak pokud je tohle tvá největší starost, tak bych chtěla mít tvoje starosti. Nekoukala jsi včera na Dva v tom? Neblázni, hoď se do klidu a užívejte si s přítelem, že jste ještě sami dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17183
18.8.19 07:05

No jak uz tu psali, nesil, tohle opravdu duvod k rozchodu neni, pokud se jinak stara o to, co je potreba. Chlapi to tak neprozivaj, muj se mnou na utz byl jen v 1.tehot.,i u porodu, u 2.uz jsem to po nem ani nejak nevyzadovala, vzdyt co je tam videt… Nase děti se stejne moc ukazovat nechtely a on nechtel ani vedet pohlavi a chtel mit prekvapko… Hlavne ho nenut byt u porodu, pokud si nebude jistej, že to tak chce… My byli domluveny, ze ke konci odejde, no nestihl to:) PA ho zaukolovala a ja byla rada ze tam byl, hlavne behem te 1.doby porodni…u 2.uz jsem tak nejak citila, ze to zvladnu sama, a poslala ho domu se radši vyspat, bo by tam usinajici v křesle nebyl moc platnej. Obe deti jsem totiž rodila pres noc… A ke konci to u 2.byl takovej fofr, ze by se nejspis zase zdekovat neměl kdy :) Zisi dulezitejsi je ze ma praci, nechodi domu vecne nalitej, pomuze doma s tezsi praci atd., ne, klid mamino, az budes cekat druhe, budes rada, ze pohlida behem kontrol a utz prip. i pak porodu to prvni, a tohle vubec resit nebudes ;) :mavam: Pripravit dite o tatu a naopak jenom kvuli tomu, ze ve dne v noci nezkoumal břicho, to snad nemůžeš myslet vážně… Uzivej si tehu a neblbni, jsou chlapi, ktery dite zacne zajímat poradne, az kdyz chodi, leze a da se s nim uz trochu blbnout, jet na vylet… Po porodu ho do pece zapoj co nejvic, dej mu ho do kocarku, ty si odpocines a on si k němu vybuduje vztah už od zacatku:) Nebo bys na vse byla radsi sama i potom, az tu pomoc, podporu budes opravdu uz potřebovat? Ono sestinedělí je daleko vetsi hormonální jizda nez cele tehotenstvi…přeju ti zdrave miminko, to je důležitější :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
18.8.19 07:28

Dostaneš tady sodu, jak jako pupek a bóže no a co. Chápu, jak tě to mrzí. Prostě mu to sděl, řekni mu, že na příští velký ultrazvuk chceš, aby šel s tebou, že si to přeješ a je to pro tebe důležité. Někteří, spíš většina, chlapů to těhotenství nijak neprožívá, ale jít s tebo na ultrazvuk, pokud si to přeješ, to ho prostě nezabije. Takže mu to oznam. Můj muž těhotenství také neprožíval, na břicho na kopání si sáhnul jednou, víckrát neměl potřebu, nic mu to neříkalo. Na ultrazvuky chodil, řekla jsem, že ho tam chci, šel kvůli mně, kdybych nic neřekla, asi by taky nešel. K porodu taky šel jen proto, že já to chtěla, jemu to bylo fuk. Je skvělý táta, už od miminka. Tak mu to prostě řekni, kam chceš, aby šel. Nečekej na to, až ho napadne, že by to udělal. Nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí