Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A kolik Vam je?? třeba jeste nekdy s nekym jinym…aebo vyměkne manžel až deti odrostou…když nechce tak netlač na pilu
Už jsem rok v práci a je to stále silnější pocit! Takže práce to rozhodně nezmění!
Já ho chápu, ty by sis mohla podat ruce s mým chlapem ten chce též furt třetí, ale má smůlu já už nechci, ale bezeme to nepůjde chvála bohu. Jdi do práce a přestaň na to myslet. A to jsem o 10 let mladší v tvojem věku už vůbec ne
Já to nechávám plynout. Děti už mám starší a touha po dalším u mě přetrvává, i když rozumově si dokážu vysvětlit, proč třetí dítě ne. Jenže je to těžké a o to víc, když já sama jsem třetí. Uvidím, co život přinese, ale jsem smířená s tím, že možná zůstaneme jen ve čtyřech.
My jsme ke třetímu přišli jaksi omylem
chtěli jsme 3. až děti trochu odrostou, když se 3. narodila bylo mým dětem jako tvým, miminko je fajn, ale roční, ctyrletak a sedmileta už je dost záhul, rozdel pozornost na 3 děti.. 3 děti nevezmes ani najednou za ruku😉, co třeba pes, kočka… Nebo to otevřít znovu za rok nebo 2 až budou děti samostatnejsi… ![]()
Chapu te, mela jsem tu samou touhu. Nastesti manzel svolil a deti mame tri a jsem za to neskutecne stastna ![]()
A je to opravdu touha po dalsim diteti? Neni to spis nejaka krize stredniho veku? Jako ze posledni moznost nez ti ujede vlak..?
Vůbec, nikdy nebo navždy. Rozumím mu, mám děti stejně starý a k miminu by mě už nikdo nedonutil. Teprve teď to začíná bejt fajn, už jsou parťáci, žádný utírání zadku, téměř žádný vstávání. Najdi si na tom něco pozitivního.
Už jsem rok v práci a je to stále silnější pocit! Takže práce to rozhodně nezmění!
A kolik je manzelovi? Jestli je treba uz pres 40, tak uz se muze citit na dalsi dite stary.
@viky23 Moc díky
Je to touha, která se prostě nezmění jen tím, že pujdu do práce. Deti jsou pro mě vším
@Lucista tak si na to najdi někoho jiného pokud ti to stojí za rozbití rodiny ![]()
Ahoj holky, jdu za vámi pro radu.Mam dvě děti (6 a 3 roky) a strašně bych se ještě přála třetí, ale manžel rekl, že už třetí dítě v žádném případě nechce. Vubec nevím, jak se s tím vyrovnat, ta touha je tak obrovská, ještě bych si to strašné přála jednou zazit, ale jeho už nezlomim.Jak to v sobě „udusit“ a nechat tu strašnou touhu odeznít? Bojím se, že se mi to nikdy nepodaří. Vim, že mám dvě zdravé krásné děti, ale…