Má to být chlapeček, ale co když to bude holčička?

Anonymní
16.8.19 13:29

Má to být chlapeček vs holčička

Ahoj. Na screeningu nám řekli, že čekáme chlapečka. Ukazovala nám i kde má genitálie, my teda prd viděli, ale doktorka se v tom musí určitě vyznat. Napsala nám do zprávy, viditelný mužský genitál. Bylo to na screeningu cca ve 22tt. Chtěli jsme holčičku, ale až tak aktivně jsme se vzili do kluka, že už máme i jméno a už po holčičce netoužíme :D tak hlavní je samozřejmě zdraví, ale už jsme nakoupili oblečení pro chlapce, kočárek chci modrý no a trochu mám strach, aby se nakonec nenarodila ta holčička :lol:
Když to tady občas čtu, že „čekali holku, narodil se kluk“ docela mam strach. Od té doby jsme na UZV nikde nebyli, takže má otázka, určitě to nebude 100% ale myslíte, že tomu můžeme opravdu věřit nebo ta šance na změnu je vysoká vzhledem k tomu, že to bylo 22tt :D
Teď jsem 26tt a mluvím na malého prostě v rodě on :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15611
16.8.19 13:34

Ve 22 tt bych tomu věřila.

Mě to řekli už ve 13tt, což jsem teda ještě úplně jako 100pro nebrala, 17tt opět a 20tt taky.
Pak už jsem jela v růžové a nepřipouštěla si nic jinýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.8.19 13:36

No a co by se stall tak hrozného, kdyby to nakonec byla holčička? Není to nakonec jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.8.19 13:39

No… známa taky čekala od začátku kluka a na posledním utz ji řekli, ze to bude holka a je to holka. Osobně si myslím, ze dokud není dítě na světě nic není jistý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15426
16.8.19 13:39

Splést by se neměli, ještě bude ultrazvuk kolem 30 týdne ne? Tak vám to potvrdí nebo vyvrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
16.8.19 13:41

Taky jsem celou dobu čekala chlapečka, říkala mu Véno a ejhle byla to holčička - no a co jako zpátky jí přeci cpát nebudu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
16.8.19 13:43

Jistotu mas samozrejme az po porodu, ale jestli byl vylozene videt muzsky genital, tak bych tomu dost verila. Nam rekli chlapecka ve 13tt a opravdu se narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15611
16.8.19 13:44
@žampion píše:
Taky jsem celou dobu čekala chlapečka, říkala mu Véno a ejhle byla to holčička - no a co jako zpátky jí přeci cpát nebudu :mrgreen: :mrgreen:

Nechat v porodnici a udělat jiný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.8.19 13:54

Tak nakoupit neutral a doplnky dle situace. osobneto znam jela sem do porodnice s ruzovou. a odjizdela s modrou :) :D ale ja tu ruzovoumela po dceri anez smeprisly z porodnice(48h)kamoska mi po synovi.veci vyprala a vyzehlila. a nutralni jsem. nejake mela.do.posledni chvile semna syna v brise mluvila strednim rodem nejak mi ta intuice tvrdila ze holka to neni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
16.8.19 14:02

U me se trefili v 16tt u vsech 3deti. Ale stat se to muze, nestresuj. Kdyztak bude holcicka v modrym kocarku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí