Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu za vámi pro radu.Mam dvě děti (6 a 3 roky) a strašně bych se ještě přála třetí, ale manžel rekl, že už třetí dítě v žádném případě nechce. Vubec nevím, jak se s tím vyrovnat, ta touha je tak obrovská, ještě bych si to strašné přála jednou zazit, ale jeho už nezlomim.Jak to v sobě „udusit“ a nechat tu strašnou touhu odeznít? Bojím se, že se mi to nikdy nepodaří. Vim, že mám dvě zdravé krásné děti, ale…
Tak buď se s tím smíříš a budeš ráda za to, co máš, nebo se rozvedeš a zkusíš hledat jinyho chlapa. A recept na to, jak v sobě zabít touhu po dítěti neexistuje. Zkus trávit víc casu s manželem. Máte nějaké společné zájmy? Užívejte života a těš se na vnoučata. ![]()
@terien píše:
Běž do práce, tam tě ty roupy přejdou
Nebo ji naopak ta práce bude tak štvát, že po něm bude toužit ještě víc ![]()
@Jana206 píše:
Nebo ji naopak ta práce bude tak štvát, že po něm bude toužit ještě víc
Prace mě baví, ale miminko je miminko
@Lucista no pokud jsi takhle fanatická i před manželem, tak se divím že on už nezměnil trvalé bydliště, já už bych zdrhla
Kdyby dite zustalo jedinacek, taky bych nebyla spokojena. Ale vy mate dve.
Ted se domluvte, ze pujdes do prace po rodicaku. A treti dite nechate otevrene tema nebo na prirode. Nedavat nikdo zadne ultimata a neexistuje. Treba tebe samotnou to prejde, az budes mit i jine myslenky a najedes na pracovni rezim.
@Lucista píše:
Už jsem rok v práci a je to stále silnější pocit! Takže práce to rozhodně nezmění!
Tak jedině zkusit netlacit na pilu, zkusit manžela zlomit za rok, dále je moznost zkusit do toho přijít „omylem“ nebo s jiným chlapem, pokud Ti to stojí za rozbití vztahu.
Já Tě chápu, ve Tvém věku je to v podstatě poslední moznost, aspoň já teda nejsem pro těhotenství ve veku ctyricet plus. Ale když to manžel cítí jinak, tezko s tím neco uděláš.
@jita22 píše:
A kolik je manzelovi? Jestli je treba uz pres 40, tak uz se muze citit na dalsi dite stary.
Ani já ve svých 47 nejsem na dítě starý. ![]()
@mrav píše:
Ani já ve svých 47 nejsem na dítě starý.
Necitis se stary… ![]()
Mně je 35. Mým dětem je 5 a 7. Tři děti jsem chtěla vždycky. Manžel nejdříve taky nechtěl. Nakonec se rozhodl, že jo. Přestala jsem na něj tlačit. Začala jsem myslet na jiné veci. Přeorientovala jsem se jiným směrem. V době, kdy řekl, že jo, jsem byla se situací už srovnana. Touha byla pořád, ale chápala jsem i manželův postoj.
Chceme se začít snažit letos v prosinci.
@terien píše:
Běž do práce, tam tě ty roupy přejdou
Už pracuju dva roky a dokonce ve škole a touha po třetím je pořád. Takže práce nepomáhá.
@Lucista píše:
Prace mě baví, ale miminko je miminko
Já Tě chápu. Prostě jsi vnitřně matersky nastavena a chtěla bys větší rodinu. To se nevylučuje s tím, že by Te práce nebavila nebo jsi nechtela pracovat, ale mít více dětí a být s nimi doma je prostě víc. Řešili jste s mužem počet dětí ještě pred svatbou?