Jak se vyrovnat s tím, že manžel už nechce dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
16.8.19 21:49

@Lucista no to pro mě taky, ale ty které už mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
16.8.19 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu za vámi pro radu.Mam dvě děti (6 a 3 roky) a strašně bych se ještě přála třetí, ale manžel rekl, že už třetí dítě v žádném případě nechce. Vubec nevím, jak se s tím vyrovnat, ta touha je tak obrovská, ještě bych si to strašné přála jednou zazit, ale jeho už nezlomim.Jak to v sobě „udusit“ a nechat tu strašnou touhu odeznít? Bojím se, že se mi to nikdy nepodaří. Vim, že mám dvě zdravé krásné děti, ale…

Tak buď se s tím smíříš a budeš ráda za to, co máš, nebo se rozvedeš a zkusíš hledat jinyho chlapa. A recept na to, jak v sobě zabít touhu po dítěti neexistuje. Zkus trávit víc casu s manželem. Máte nějaké společné zájmy? Užívejte života a těš se na vnoučata. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
16.8.19 21:51

@Ennny aby neprchl k jiné. Já bych třeba prchla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342

@Ennny Díky za radu, ale nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
@terien píše:
Běž do práce, tam tě ty roupy přejdou

Nebo ji naopak ta práce bude tak štvát, že po něm bude toužit ještě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
16.8.19 21:52
@Jana206 píše:
Nebo ji naopak ta práce bude tak štvát, že po něm bude toužit ještě víc :nevim:

Prace mě baví, ale miminko je miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
16.8.19 21:54

@Lucista no pokud jsi takhle fanatická i před manželem, tak se divím že on už nezměnil trvalé bydliště, já už bych zdrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
16.8.19 21:54

@Amelie30 tak to jsme dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.8.19 21:56

Kdyby dite zustalo jedinacek, taky bych nebyla spokojena. Ale vy mate dve.
Ted se domluvte, ze pujdes do prace po rodicaku. A treti dite nechate otevrene tema nebo na prirode. Nedavat nikdo zadne ultimata a neexistuje. Treba tebe samotnou to prejde, az budes mit i jine myslenky a najedes na pracovni rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
16.8.19 21:56
@Lucista píše:
Už jsem rok v práci a je to stále silnější pocit! Takže práce to rozhodně nezmění!

Tak jedině zkusit netlacit na pilu, zkusit manžela zlomit za rok, dále je moznost zkusit do toho přijít „omylem“ nebo s jiným chlapem, pokud Ti to stojí za rozbití vztahu.
Já Tě chápu, ve Tvém věku je to v podstatě poslední moznost, aspoň já teda nejsem pro těhotenství ve veku ctyricet plus. Ale když to manžel cítí jinak, tezko s tím neco uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122624
16.8.19 21:57
@jita22 píše:
A kolik je manzelovi? Jestli je treba uz pres 40, tak uz se muze citit na dalsi dite stary.

Ani já ve svých 47 nejsem na dítě starý. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.8.19 21:58

3 děti jsou moc. Nešla bych do toho.

• Citovat
  • Upravit
11416
16.8.19 21:58
@mrav píše:
Ani já ve svých 47 nejsem na dítě starý. :mavam:

Necitis se stary… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 21:59

Mně je 35. Mým dětem je 5 a 7. Tři děti jsem chtěla vždycky. Manžel nejdříve taky nechtěl. Nakonec se rozhodl, že jo. Přestala jsem na něj tlačit. Začala jsem myslet na jiné veci. Přeorientovala jsem se jiným směrem. V době, kdy řekl, že jo, jsem byla se situací už srovnana. Touha byla pořád, ale chápala jsem i manželův postoj.
Chceme se začít snažit letos v prosinci.

@terien píše:
Běž do práce, tam tě ty roupy přejdou

Už pracuju dva roky a dokonce ve škole a touha po třetím je pořád. Takže práce nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
44208
16.8.19 22:00
@Lucista píše:
Prace mě baví, ale miminko je miminko

Já Tě chápu. Prostě jsi vnitřně matersky nastavena a chtěla bys větší rodinu. To se nevylučuje s tím, že by Te práce nebavila nebo jsi nechtela pracovat, ale mít více dětí a být s nimi doma je prostě víc. Řešili jste s mužem počet dětí ještě pred svatbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí