Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím dámy, poraďte, rozmýšlim se na Vánoce a nevím jaký vybrat, aby byl na koberce, plovoucí podlahu, dlažbu i lino ![]()
Stačí ty levnější kolem 1500 Kč nebo raději si připlatit?
To mě také zajima. Resila jsem. posledni měsíc
ale našla jsem, že parní mopy nejsou na vinyl nebo plovoucí kvůli tomu, že ta vysoká teplota může poškodit lepidlo a podlaha se začne loupat
co je na tom pravdy nevím, ale. odradilo mě to
takže jsem koupila od philipsu 3v1 a jsem strašně spokojená
sice to stalo více peněz, ale je to bezva, takže doporučuji!
Máme Black Decker.. Byl tedy dražší, ale jsem velmi spokojená, má nastavení na vinyl, luno, lamino a dlažbu. Funguje bez problémů už čtvrtý rok.
@korneli píše:
Zdravím dámy, poraďte, rozmýšlim se na Vánoce a nevím jaký vybrat, aby byl na koberce, plovoucí podlahu, dlažbu i lino
Stačí ty levnější kolem 1500 Kč nebo raději si připlatit?
Ja to vemu z jine stranky. Zajima me duvod nakupu tohoto vyrobku. K cemu to je dobre?
@Čumila píše:
Máme Black Decker.. Byl tedy dražší, ale jsem velmi spokojená, má nastavení na vinyl, luno, lamino a dlažbu. Funguje bez problémů už čtvrtý rok.
Dobrý den,
můžu se zeptat, zda parní mop používáte i na vinyl? Moc bych si přála parní mop, ale bojím se, abych si nezničila podlahu a vy píšete, že tam má speciální nastavení. Má tedy nižší teplotu na vinyl?
K čemu je dobré šmrdlat velkou plochu maličkým hadříčkem bez možnosti častého vymáchání?
@tmeren ano při nastavení na vinyl méně páří, ale jestli je teplota nižší tak to nevím.
@Čumila píše:
@tmeren ano při nastavení na vinyl méně páří, ale jestli je teplota nižší tak to nevím.
A vy na vinyl běžné používáte a v pohode?
není zniceny?
@tmeren píše:
A vy na vinyl běžné používáte a v pohode?není zniceny?
Používám, máme vynil cca rok.. A ok.