Macmiror 500 a antibiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.10.15 21:01

macmiror 500 a antibiotika

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Užívám 4. den Macmiror 500 ale do toho jsem ještě docela těžce nachladla a to až tak že mi dr předepsala antibiotika Duomox 1000. Jelikož na mě nemoc dolehla tak, že jsem s sebou málem práskla v čekárně, úplně jsem zapoměla na to že jsem jí měla říct že užívám ještě nějaké léky. 8o Zítra jí budu muset volat ale abych zbytečně nevysazovala, napadlo mě že bych se mohla zeptat tady na nějaké rady a zkušenosti, jestli to má na sebe nějaký vliv apod. Díky za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
22.10.15 21:13

Já jsem to měla podobně v červnu. Macmiror (jak prášky tak globule) jsem brala na močovou a vaginální infekci a do toho jsem dostala angínu a obvodní mi nasadila Ospen 1500. Já jsem jí o tom Macmiroru řekla, tehdy jsem ho brala 5. den a dr. doporučila ukončit užívání a začít s antibiotiky. Ten Macmiror - prášky jsem měla na 10 dní, obvodní řekla, že na vaginální infekci by mělo stačit těch 5 dní užívání, což jsem splnila. Vyléčilo se mi všechno, globule jsem ale vybrala všechny. Ale být tebou, raději zavolám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 21:22

No já jsem na tom právě dneska byla tak nešťastně, že hned od doktorky jsem utíkala domů a jediné co jsem měla před očima tak byla postel, čaj. Byla jsem fakt mimo, to se mi dlouho nestalo aby mě takto zkolilo nachlazení. No a protože mi bylo příšerně tak jsem si ty antibiotika dala, protože paralen nezabíral a vůbec jsem si neuvědomila že beru ještě ten Macmiror 500 (globule). Tak právě přemýšlím jestli to nebude něčemu vadit, protože v podstatě jsou atb oboje dvoje. Ale zase si říkam že jsou to jen zaváděcí globule že by to vadit nemuselo. Achjo teď teda nevím co teď :mrgreen: Jinak díky za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí