Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc rosim o radu @Jankap a predem dekuji za jakoukoliv reakci. Rada bych zjistila jaky pripravek bych mela zvoli pro uleveni pri obtizich pri menstruaci.
Me priznaky: Tupe bolesti hodne dole. Celkove pocit hodne tezke a plne delohy. Unava a vycerpanost. Brneni a neprijemna bolest dolnich koncetin na zadni strane, ktera mizi pohybem a nebo uleva i sezenim. Celkove spis zimimrivost. Bez chuti k jidlu. Sila menstruace normalni, prvni den veeeeelmi lehka, druhy den nejsilnejsi, v noci velmi mirne. Bez bolesti hlavy, zaludku atd. Pri nastupu menstr. vzdy prujem. Pred menstr. spise zadrrzovani vody.
Mockrat dekuji!!!
Dobrý den,
doporučuji se zeptat v poradně na eMimino.cz - homeopatická poradna funguje zdarma, odpovídá v ní paní doktorka Magdalena Záchová.
Držím palce,
admin Monika
@Jitulindaj píše:
Moc rosim o radu @Jankap a predem dekuji za jakoukoliv reakci. Rada bych zjistila jaky pripravek bych mela zvoli pro uleveni pri obtizich pri menstruaci.
Me priznaky: Tupe bolesti hodne dole. Celkove pocit hodne tezke a plne delohy. Unava a vycerpanost. Brneni a neprijemna bolest dolnich koncetin na zadni strane, ktera mizi pohybem a nebo uleva i sezenim. Celkove spis zimimrivost. Bez chuti k jidlu. Sila menstruace normalni, prvni den veeeeelmi lehka, druhy den nejsilnejsi, v noci velmi mirne. Bez bolesti hlavy, zaludku atd. Pri nastupu menstr. vzdy prujem. Pred menstr. spise zadrrzovani vody.
Mockrat dekuji!!!
Jitu, návštěvu u dobrého homeopata. Tohle je dlouhodobý stav. U dlouhodobých problémů je nutné:
@admin píše:
Dobrý den,
doporučuji se zeptat v poradně na eMimino.cz - homeopatická poradna funguje zdarma, odpovídá v ní paní doktorka Magdalena Záchová.Držím palce,
admin Monika
Někdo chce poradit od homeopata-lékaře, někdo od klasického homeopata.
@Jankap mockrat dekuji, a naprosto rozumim tomu co pisete. Jiz hledam v Brne dobreho homeopata, snad se mi to podari.
Jinak mi ale na moje obtize bylo doporuceno uzivat Actea 9ch od poloviny cyklu do konce MS a behem MS jeste take Sepia 15ch.zda se vam to prihodne?
@Jitulindaj píše:
Jinak mi ale na moje obtize bylo doporuceno uzivat Actea 9ch od poloviny cyklu do konce MS a behem MS jeste take Sepia 15ch.zda se vam to prihodne?
Ne, nezdá.
Oba léky se používají na ženské problémy. Ale pro oba jsou typické naprosto rozdílné kombinace symptomů! Dobrý homeopat je musí umět rozlišit!!!
@Jankap hmmm,zajimave, to mi poradila zde v homeo poradne mistni pani doktorka!!!
@Jankap na to se nic rict neda, jen to potvrzuje Vase slova vyse ze je potreba osobni vysetreni. Nemate doporuceni na nekoho v Brne?