Menstruace a homeopatie

13
22.10.15 14:02

menstruace a homeopatie

Moc rosim o radu @Jankap a predem dekuji za jakoukoliv reakci. Rada bych zjistila jaky pripravek bych mela zvoli pro uleveni pri obtizich pri menstruaci.
Me priznaky: Tupe bolesti hodne dole. Celkove pocit hodne tezke a plne delohy. Unava a vycerpanost. Brneni a neprijemna bolest dolnich koncetin na zadni strane, ktera mizi pohybem a nebo uleva i sezenim. Celkove spis zimimrivost. Bez chuti k jidlu. Sila menstruace normalni, prvni den veeeeelmi lehka, druhy den nejsilnejsi, v noci velmi mirne. Bez bolesti hlavy, zaludku atd. Pri nastupu menstr. vzdy prujem. Pred menstr. spise zadrrzovani vody.
Mockrat dekuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20838
22.10.15 14:43

Dobrý den,
doporučuji se zeptat v poradně na eMimino.cz - homeopatická poradna funguje zdarma, odpovídá v ní paní doktorka Magdalena Záchová.

Držím palce,
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
23.10.15 15:28
@Jitulindaj píše:
Moc rosim o radu @Jankap a predem dekuji za jakoukoliv reakci. Rada bych zjistila jaky pripravek bych mela zvoli pro uleveni pri obtizich pri menstruaci.
Me priznaky: Tupe bolesti hodne dole. Celkove pocit hodne tezke a plne delohy. Unava a vycerpanost. Brneni a neprijemna bolest dolnich koncetin na zadni strane, ktera mizi pohybem a nebo uleva i sezenim. Celkove spis zimimrivost. Bez chuti k jidlu. Sila menstruace normalni, prvni den veeeeelmi lehka, druhy den nejsilnejsi, v noci velmi mirne. Bez bolesti hlavy, zaludku atd. Pri nastupu menstr. vzdy prujem. Pred menstr. spise zadrrzovani vody.
Mockrat dekuji!!!

Jitu, návštěvu u dobrého homeopata. Tohle je dlouhodobý stav. U dlouhodobých problémů je nutné:

• Je potřeba zhodnotit, CO se má léčit jako první. Můžeš mít totiž další potíže (většina dospělých má i další potíže) a léčba se musí zaměřit vždy na nejzávažnější problém. Menzes nemusí být tím nejzávažnějším.
  • Uvedené projevy se objevují u více léků.
  • U dlouhodobých problémů homeopat potřebuje i informace o člověku jako celku - v jaké poloze spí, co mu chutná, co mu dělá dobře, co jeho stav zhoršuje… To mu pomůže rozlišit mezi léky připadajícími v úvahu. A tohle nelze probrat v diskusi na Internetu. I z toho důvodu, že se objeví i poměrně intimní informace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
23.10.15 15:29
@admin píše:
Dobrý den,
doporučuji se zeptat v poradně na eMimino.cz - homeopatická poradna funguje zdarma, odpovídá v ní paní doktorka Magdalena Záchová.Držím palce,
admin Monika

Někdo chce poradit od homeopata-lékaře, někdo od klasického homeopata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.10.15 19:39

@Jankap mockrat dekuji, a naprosto rozumim tomu co pisete. Jiz hledam v Brne dobreho homeopata, snad se mi to podari.
Jinak mi ale na moje obtize bylo doporuceno uzivat Actea 9ch od poloviny cyklu do konce MS a behem MS jeste take Sepia 15ch.zda se vam to prihodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
25.10.15 00:11
@Jitulindaj píše:
Jinak mi ale na moje obtize bylo doporuceno uzivat Actea 9ch od poloviny cyklu do konce MS a behem MS jeste take Sepia 15ch.zda se vam to prihodne?

Ne, nezdá.
Oba léky se používají na ženské problémy. Ale pro oba jsou typické naprosto rozdílné kombinace symptomů! Dobrý homeopat je musí umět rozlišit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.10.15 15:14

@Jankap hmmm,zajimave, to mi poradila zde v homeo poradne mistni pani doktorka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
25.10.15 15:28

@Jitulindaj
Co mám na to říct? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.10.15 12:29

@Jankap na to se nic rict neda, jen to potvrzuje Vase slova vyse ze je potreba osobni vysetreni. Nemate doporuceni na nekoho v Brne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí