Macmiror - těhotná

141
7.7.14 17:18

Macmiror - těhotná

Dobrý den, jsem teď 12+2tt. Doktor mi řekl, že mi byly při kultivaci z pochvy nalezeny nějaké bakterie co tam nemají být a předepsal mi Macmiror Complex vaginální mast. I když jsem se zeptala jaké bakterie, řekl jenom že tam namají být a že by se to mělo přeléčit. V příbalovém letáku je ale napsáno, že by se první 3 měsíce těhotenství brát nemělo. Navíc nemám žádný zánět ani infekci, tak je to podle mě zbytečné a nechci do sebe cpát chemii. Moje mamka mi radila, ať radši místo toho jím česnek a bílý jogurt, že to většinou pomůže. Co byste mi radily, nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
7.7.14 17:21

Jo a následná rozvinutá bakteriální infekce posléze vyvolá potrat nebo předčasný porod. Doktor řekne zaléčit a ty s mamkou se rozhodnete pro česnek a bílý jogurt :zed: proč potom k těm doktorům chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.7.14 17:22

@Korexada
Rozhodne bych to uzivala-tento lek se v tehotenstvi bezne dava a bakterie tezko jogurtem zalecis. Naopak by se ti mohly ty bakterie premnozit jeste vice a pak by jsi mohla mit jeste vice komplikaci a treba i atb…sama jsem to v tehotentvi brala, ani by me nenapadlo ty bakterie nezalecit…napad sjogurtem a cesnekem vazne nechapu :roll: klidne to ber jako prevenci, ale az budes ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.7.14 17:37

Macmiror se dává celkem běžně, já ho taky měla, při prvním těhotenství. jestli chceš dostat zánět, který se dostane až k miminku, a ohrozí ho, tak si dej česnek s jogurtem, radím tzatziky, tam je obojí, a je to moc dobrý 8) jinak si dej klidně i to tzatziky, ale do pochvy si předtím zaveď macmiror. akorát má nevýhodu, že často část vyteče, a je to dost nevzhledně žlutý, tak si dej do kalhotek vložku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.7.14 18:56

@Korexada mam. Macmuror jsem brala pri obou tehotenstvich uz v prvnim trimestru a v pohode. Zadby problemy nebyly. Dr riksl ze ten prvni trim pisou skoro vsudr. Horsi je to neprelecit navic mimino je dost dobre chranene, takze macmiror neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
7.7.14 19:25

Radila bych poslechnout doktora a ne debilní rady od laika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.7.14 19:38

Jogurt a cesnek je dobry akorat na kvasinky, ne na bakterie. Macmiror jsem taky brala, behem tehu 2×.

• Citovat
  • Upravit
114
23.1.15 10:27

Ahoj holky obnovuji tuto diskuzi jrem ve 12+2 tt podle steru mam bakterie pry Pry nic vazneho dr.rekl,ze hodnoty jsou hranicni, ale nasadil mi Macmiror. Prvni sok ze se nema uzivat v 1.trimestru, to uz jsem nacetla a verim, ze by to melo byt ok. Ale mam za sebou 2zamlkle potraty a tak se ted silene bojim aby ty bakterie nijak neohrozily plod. Mate zkusenost? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.17 15:01

macminor+ těhotenství

Ahoj děvčata jsem ůplným nováčkem možná poprvé těhotná nedostala jsem 10 dní lékař mi napsal macmioor na opakované záněty močáku a bakterii ecolu mám s tím dlohodobé potíže doktor zatím nic neví o případném těhotenství tady je asi každá rada drahá viďte hned zítra musím zavolat svému ginekologovi nebo mi poradíte dítě si totiž moc přejem a nechtěla bych ho ohrozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.4.17 01:24

@pavlínka 1987
Určitě zavolej dr., Ale můžu te uklidnit, psala jsem dotaz, kdyz jsem byla ve 12+2tt, teď nam v cervenci budou 2 roky :srdce: :lol: a tenkrát jsem ho uzivala, lepší vse prelecit nez ohrozit mimco :srdce:
Tak hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria