Nemám menstruaci, doktorka tvrdí, že je to normální

90
3.7.14 19:12

Nemám menstruaci, doktorka tvrdí, že je to normální

Zdravím :) Tak podle nadpisu problém jasnej :D Mám problém s menstruací… Tak třeba jsem to 3 měsíce neměla…pak jsem to dostala ale strašně slabou a teď to nemám zas… Moje doktorka mi na to řekla docela komickou větu: „To nevadí, však to nemusíte mít furt, ne?“ Tak nevím jestli tomu věřit, nebo ji kopnout někam a jít k jiné Dr. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
3.7.14 19:13

Jdi k jiné, nevím, že se vůbec ptáš. Tomu říkám teda přístup za všechny prachy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.7.14 19:18

8o Nesedela tam miesto doktorky uklízečka? Jasne zmeniť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.7.14 19:19

@515ka máš to rozhozené, změň lékaře a u nového si řekni at nabere hormonální profil a pak dle toho navrhne léčbu. Já kdysi měla tenhle problém taky :? a neměla jsme vůbec ovulaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.7.14 19:19

Tak pokud to myslela vážně tak bych neváhala a už hledala bych jinou doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.7.14 19:20
@lisma píše:
8o Nesedela tam miesto doktorky uklízečka? Jasne zmeniť…

Taky jsem na ni vyvalila oči jak puk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.7.14 19:21
@Markéta80 píše:
@515ka máš to rozhozené, změň lékaře a u nového si řekni at nabere hormonální profil a pak dle toho navrhne léčbu. Já kdysi měla tenhle problém taky :? a neměla jsme vůbec ovulaci :?

Toho se právě bojím..horší je že se to samé už v mé rodině objevilo a známá pak po čase neměla menstruaci vůbec a nemohla mít děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.7.14 19:21

Má pravdu. Pokud zrovna neřešíš problém s otěhotněním, nechala bych to tak. Rozhodně je nesmysl se kvůli tomu cpát hormonama. Moudrá dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.14 19:22

@515ka Ono záleží na tom, kolik Ti je let ( např. v pubertě bývá ms nepravidelná a fakt může chodit 4× do roka ), zda jsi ji předtím měla normální a až teď začala zlobit ( to může mít souvislost např. s větším úbytkem hmotnosti )nebo jestli jsi to měla takhle vždycky.
Jinak, pokud nejsi zrovna teenager, tak to normální určitě není a je třeba s tím něco dělat. Určitě radím vyměnit laxní doktorku za někoho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.7.14 19:26

@Tiger-lily já nevím, ale neměla by doktorka nejdřív zapátrat proč je menstruace nepravidelná? A pak s pacientem řešit zda a co se s tím může dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
3.7.14 19:31

Mam cyklus taky 90 dni, v nicem mi to nevadi, urcite bych do sebe kvuli Tomu nervala prasky, zvlast ne hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.7.14 19:36
@kockamourovata píše:
@515ka Ono záleží na tom, kolik Ti je let ( např. v pubertě bývá ms nepravidelná a fakt může chodit 4× do roka ), zda jsi ji předtím měla normální a až teď začala zlobit ( to může mít souvislost např. s větším úbytkem hmotnosti )nebo jestli jsi to měla takhle vždycky.
Jinak, pokud nejsi zrovna teenager, tak to normální určitě není a je třeba s tím něco dělat. Určitě radím vyměnit laxní doktorku za někoho jiného…

Je mi 20..a pŘed tím jsem jí měla pravidelní jak hodinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.7.14 19:37
@Špageta píše:
@Tiger-lily já nevím, ale neměla by doktorka nejdřív zapátrat proč je menstruace nepravidelná? A pak s pacientem řešit zda a co se s tím může dělat?
:think: tak když k ní chodí, snad nějakou prohlídku dělala. Když nezjistila „závadu“, tak souhlasím s jejím výrokem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.7.14 19:41

@515ka nech si udělat profil v čem je problém, já to řešila až když jsme se dlouho snažili o miminko a nešlo to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.7.14 19:49

@Tiger-lily: Dobrá doktorka by to pacientke minimálne vysvetlila. Ja som mala tiež po vysadení HAK cyklus rozhodený, doktor to neliečil, ale rozhodne to riešil so mnou, takže som vedela, prečo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí