Suchá pipka

9
30.6.14 11:01

Suchá pipka

Dobrý den, slečny. Předevčírem jsem dobrala léky na kvasinky od gynekologa, to je v pořádku, svědění přešlo, naštěstí :). Jenže mám to tam dole hrozně suché, myji se lactacydem ( je možná to, proč dole to mám tak suché ) ale úplně jako by to bylo vyfenované.. Nevíte co by to mohlo být, popřípadně asi změnit intimní mycí gel, co.? =) Děkuji moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
30.6.14 11:03
@kkkarolka píše:
Dobrý den, slečny. Předevčírem jsem dobrala léky na kvasinky od gynekologa, to je v pořádku, svědění přešlo, naštěstí :). Jenže mám to tam dole hrozně suché, myji se lactacydem ( je možná to, proč dole to mám tak suché ) ale úplně jako by to bylo vyfenované.. Nevíte co by to mohlo být, popřípadně asi změnit intimní mycí gel, co.? =) Děkuji moc..

nemyj se laktacydem, můj gynekolog tyhle pripravky nedoporucuje a je to dobrej gynekolog. tyhle a jim podobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.6.14 11:16

@tasa Ja mam naopak s lactacydom velmi dobre skusenosti..vytvara mi prirodzene prostredie, jedine co teraz beriem je lactofeel - ale ja trpim na bakterialnu vaginozu co urcite nie je sposobene lactacydom :) mam tiez velmi dobru gynekologicku a Ta mi prave doporucuje zo vsetkeho najviac lactacyd.. vylucila niveu, chilli a podobne pripravky..zalezi ako komu co sadne..

@kkkarolka co za lactacyd pouzivas..? su rozne druhy, mozno Ti jeden z nich nesadol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
30.6.14 11:16

@tasa a co radi na mytí? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.6.14 11:22

Nasadila bych nejake cipky. Treba femigel nebo neco podobneho. Lactacyd je ok. Zkus koupit modry. Trpim na zanety. Urcite je dulezite zanet dolecit. Me vzdy pomohl ten femigel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
30.6.14 11:26

@kkkarolka zkus intimni myci olej od Saloos.

http://www.drogeriehaus.cz/…imia-125-ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.6.14 11:31
@Reaskiller píše:
@tasa Ja mam naopak s lactacydom velmi dobre skusenosti..vytvara mi prirodzene prostredie, jedine co teraz beriem je lactofeel - ale ja trpim na bakterialnu vaginozu co urcite nie je sposobene lactacydom :) mam tiez velmi dobru gynekologicku a Ta mi prave doporucuje zo vsetkeho najviac lactacyd.. vylucila niveu, chilli a podobne pripravky..zalezi ako komu co sadne..@kkkarolka co za lactacyd pouzivas..? su rozne druhy, mozno Ti jeden z nich nesadol..

no je pravda, že můj gynekolog přímo Lactacyd neříkal, ale určitě nedoporucoval Chilli. říkal Chilli aapod - tak asi taky je otázka, co je to A PODOBNE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.6.14 11:31
@rusovlaska.e píše:
@tasa a co radi na mytí? Díky :)

jarischovu vodu v případě potřeby. ale asi je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.14 11:33

@tasa Tu máme doma, a není na předpis) Zkusím ji =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.6.14 11:37
@tasa píše:
no je pravda, že můj gynekolog přímo Lactacyd neříkal, ale určitě nedoporucoval Chilli. říkal Chilli aapod - tak asi taky je otázka, co je to A PODOBNE.

No prave no :) chilli nebolo doporucovane ani mne.. ja som prave s lactacydom spoko ale zalezi na zenach..niektorej to nesadne..niektorej ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.6.14 11:39

Intimní olej od AOK byl taky příjemný.. jinak se dopovat laktobacilama, horem dolem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.14 11:41

Mám ten normální lactacyd a ještě jsem zkoušela ten ocean) A vyzkouším ten modrý plus ten femigel =) Děkuji moc =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
30.6.14 11:44

Také používám Lactacyd a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.6.14 12:05

Odjakživa používám čistou vodu, někdy sprcháč a nikdy jsem s pipinou a ani výtokama problém neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.6.14 12:05

@kkkarolka Modry mam ja a to je na poranenia a skrabanceky ci nieco take..tak mrkni na zlozenie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí