Špinění po "prstění"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
25.6.14 21:30

Špinění po "prstění"

Holky tohle je mě opravdu trapne se na to ptat, ale nevim jestli to mam nejak zvlast resit. asi takto, asi 3 mesice sleduji ze jeden den v mesici mam hnedy vytok (jen tak z niceho nic), a ted naposledy to prislo po „prsteni“ dokonce i trosiiinku jakoby naznak do ruzova (hnedo-ruzovy, obcas jakoby krev, ale jen minimum, nejde skoro videt), no nevim jestli to resit, je me to opravdu trapne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.6.14 21:39

Tak je otázka kolik ti/vám je let.. ;-) já bych si asi zašla na gynekologii.. ;-) mamka mě tam posílá vždycky když je něco „divně“.. :D jinak po prstění jsem tohle nikdy neměla, přijde mi to divné a proto bych si tam radši zašla.. ;-) ale nechci vás strašit, protože to nemusí být vůbec nic.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
25.6.14 21:43

@kacaaa a co chceš řešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.6.14 21:44

@natalka1999 skoro 21 za nejakej mesic, no asi si tam casem i zajdu, ale je me to fakt desne trapny tohle mu asi nereknu, a jeste jsem se zapomnela zminit ze me cas od casu boli podbrisek levej (nic extra vaznyho) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.6.14 21:45

@kubykula no jako jestli je to normalni (to asi ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 21:50

Já teda po sexu občas taky špinim, ale nic vážnýho bych v tom nehledala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5063
25.6.14 21:50

1. hnědý výtok může být např. při ovulaci.
2. přítel tě mohl prsty poranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.6.14 21:55

Nevím, nad čím se znepokojuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.6.14 22:14

@kacaaa taky to mivam pri sexu kolem ovulace..Pokud mas vsechno kolem cipkuv poradku a chodis na pravidelnou prevenci tak bych se nevzrusovala. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1573
25.6.14 22:26

Mi na gynde tenkrat rikala, ze jsou tam takove malinkate zilky a ty kdyz prasknou, tak zpusobuji toto „spineni“. Dala mi na to i leky ( tusim, ze ascorutin ) Zajdi na gyndu a zeptej se. Nevidim na tom nic divneho ci trapneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 23:17

Určitě to řeš s gynekoložkou. Může to být něco banálního, ale nechceš přece nic zanedbat. Moje maminka dlouhou dobu přehlížela výtok a bolesti v podbřišku protože jí to bylo trapné se někomu svěřit a nakonec musela podstoupit radikální gynekologickou operaci po níž cituji: se necítí už jako žena. Raději to řeš za včasu ;).

• Citovat
  • Upravit
3931
25.6.14 23:44

@kacaaa zašla bych určo na gyndu na tomhle dotazu nevidím nic trapného. Může to být zánět (třeba i s neumytejch rukou ), mohl tě poranit, nebo to může být normální stav před Ms :nevim:. Dojdi na gyndu a hned budeš chytřejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.6.14 06:44

@kacaaa ovulace? :think:

• Citovat
  • Upravit
9374
26.6.14 12:12

Tak já bych v tom viděla několik teoretických příčin. Jedna může být slabé poranění, druhá nějaký zánět, třetí ovulace, čtvrtá by mohlo být špinění mimo cyklus (pokud bereš HA, která ti „nesedí“), pátá příčina může být, pokud jsi týden před nebo po menstruaci - čípek je víc otevřenější nebo tak něco a „drbáním“ do něj můžeš špinit. Tuhle poslední příčinu mi vysvětlovala doktorka, když jsem se jí zeptala na předchozí kontrolu, kdy jsem po ní dost špinila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.6.14 13:06
@Petule030 píše:
Tak já bych v tom viděla několik teoretických příčin. Jedna může být slabé poranění, druhá nějaký zánět, třetí ovulace, čtvrtá by mohlo být špinění mimo cyklus (pokud bereš HA, která ti „nesedí“), pátá příčina může být, pokud jsi týden před nebo po menstruaci - čípek je víc otevřenější nebo tak něco a „drbáním“ do něj můžeš špinit. Tuhle poslední příčinu mi vysvětlovala doktorka, když jsem se jí zeptala na předchozí kontrolu, kdy jsem po ní dost špinila :nevim:

a jeste polyp ;) nebo zmeny na deloznim cipku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa