Špinění po "prstění"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
29.6.14 12:56

@Petule030 Díky :hug:, ted je o dobry. Uvidim co dalsi mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.16 19:44

Ahoj. Stal se mi takovy problem. Mela jsem s partnerem svuj prvni styk, celkem dost jsem u toho krvacela a pak jeste nejaky den spinila. Nechali jsme to,,ulezet" a zahojit a zhruba po tydnu doslo na prsteni. Citila jsem se prijemne, az partner si vsiml, ze krvacim. A to celkem silne. Proste ze me odkapavala krev. Prestali jsme, ocistila jsem se a pak uz v pohode, bez krvaceni. Orgasmus bez pruniku dovnitr mi toto nedela.
Takze hadam, ze nejsem uvnitr jeste uplne zahojena, nebo se nam nepodarilo protrhnout blanu napoprve uplne, nebo me nechtene poranil treba nehtem.
Jenom bych potrebovala uklidnit… Celkem me to vydesilo. Na prohlidky chodim, ta letosni me ceka za necele tri tydny. Cekat? Nebo radeji vyrazit hned na gyndu? Jinak me nic nezlobi, vytok, bolesti, nic…

• Citovat
  • Upravit
917
11.7.16 19:50

Je možné, že to je spojené s tím prvotním průnikem dovnitř, obzvlášť pokud jsi tam ještě nikdy nic neměla. Kdyby tě tam škrábnul asi by jsi to cítila, každopádně bych si teď dala chvilku pauzu, aby se to zahojilo a třeba za týden (to by mohlo stačit) bych to buď zkusila sama. Pokud by ti zase tekla krev šla bych na gynekologii, pokud ne, nechala bych to zkusit jeho a zkontrolovala bych mu nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.16 20:43

@KiwiT Díky za rady. Já hloupá jsem začla googlit a vyjely na mě samé hrozné věci. Tak to teď ve mně hlodá.

• Citovat
  • Upravit
917
11.7.16 20:47
@Anonymní píše:
@KiwiT Díky za rady. Já hloupá jsem začla googlit a vyjely na mě samé hrozné věci. Tak to teď ve mně hlodá.

To se nikdy nesmí dělat, pak z toho má člověk spoustu nemocí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.16 20:55

@KiwiT Právě. Říkám si, že nějaké problémy s děložním čípkem mají asi spíše sexuálně aktivní ženy, ne panny, tak snad to je nějaké poranění „po“ a bude to dobré. MS jinak pravidelný, žádné bolesti… Pokusím se vyčkat, doktorka má teď dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
917
11.7.16 20:59
@Anonymní píše:
@KiwiT Právě. Říkám si, že nějaké problémy s děložním čípkem mají asi spíše sexuálně aktivní ženy, ne panny, tak snad to je nějaké poranění „po“ a bude to dobré. MS jinak pravidelný, žádné bolesti… Pokusím se vyčkat, doktorka má teď dovolenou.

Tak snad to bude dobré, kdyby se to nějak zhoršilo, tak určitě někam zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.16 21:00

Ještě bych dodala, že prstění probíhalo normálně i před prvním stykem. A bez problému. Až teď krátce po se objevily takové problémy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.17 19:21

Špinění

Ahoj mám dotaz. Přítel me nedávno prstil a pak mel ruce od krve. Od té doby vždy po prstění špiním. Co myslíte ze to muze být.? MS mám dostat až 30.4.

• Citovat
  • Upravit
4700
27.4.17 19:34

Co se tedy raději věnovat plstění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
27.4.17 19:36

Tě tam škrábnul ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.17 19:42
No a pokaždé kdyz me prstí tak spinim.? je to tedy normalni?
@Paola21 píše:
Tě tam škrábnul ne?
  • Citovat
  • Upravit
5866
27.4.17 19:48
@Anonymní píše:
No a pokaždé kdyz me prstí tak spinim.? je to tedy normalni?

tak pokud píšeš „že tě nedávnu prstil“ tak to beru, že je to třeba tři dny, co tě škrábnul poprvé a nestačilo se to zahojit a on, když ti to dělal znova, tak to zase rozškrábl..

ale je to jen můj tip, co by to mohlo být, na tvém místě bych chvíli vynechala tyhle techniky a mělo by se to zahojit, kdyby se to opakovala, tak bych to řešila asi s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.17 19:55
Dobře děkuji.:) Takze nic vážného to neni a nemusím mít strach.? Mohlo tedy dojit jen k protržení panenské blány? PS je mi 17
@Paola21 píše:
tak pokud píšeš „že tě nedávnu prstil“ tak to beru, že je to třeba tři dny, co tě škrábnul poprvé a nestačilo se to zahojit a on, když ti to dělal znova, tak to zase rozškrábl..ale je to jen můj tip, co by to mohlo být, na tvém místě bych chvíli vynechala tyhle techniky a mělo by se to zahojit, kdyby se to opakovala, tak bych to řešila asi s doktorem
  • Citovat
  • Upravit
5866
27.4.17 20:04
@Anonymní píše:
Dobře děkuji.:) Takze nic vážného to neni a nemusím mít strach.? Mohlo tedy dojit jen k protržení panenské blány? PS je mi píše: Více

Tak pokud jsi do tý doby byla panna, tak určitě mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria