Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ginuš píše:
@semara no právě, co na tohle napsat jiného - hlavně skoro všechny diskuse tohoto tipu zakládají nové nicky- takže tak - kdyby použila zakladatelka google, tak je na tom líp
. Co na těch školách dnes učí
![]()
Něco jiného, než v minulém tisíciletí ![]()
@Petule030 tak to jsem ráda, že to vím, ještě že jsi tak stará a zkušená a můžeš mi to objasnit ![]()
@MarkétkaBeruška pokud děti učí něco jiného, není zbytečné je tam posílat? To je plejtvání času, místo školy mohou sedět na netu a googlit a zakládat diskuse ![]()
@Ginuš Přesně, jsem stará tak, že vím, co se dnes ve škole učí a tak se na to nemusím ptát…
Nechápu, proč do zakladatelky ryjete? Podle tématu usuzujete, že je to školačka/studentka, ale no a? Vždyť k polovině založených témat by se dalo najít řešení na googlu. Hlavně, že jsi nejchytřejší a nikdy nepotřebuješ radu…
@Ginuš jo presne tak ale proc pouzivat Google, tady se chytne tolik zenskech ktery poradej ![]()
@Ginuš píše:
@MarkétkaBeruška pokud děti učí něco jiného, není zbytečné je tam posílat? To je plejtvání času, místo školy mohou sedět na netu a googlit a zakládat diskuse
počkej, já ještě také studuji
ale můžu říct, že obecně jde školství do háje a čím dál víc, že jsou děti nesnesitelní a na zabití to je pravda, ale co mě třeba zaráží, co si občas dovolí i ti učitelé, já osobně třeba nesnáší sprosté mluvení, větu ve které máš za každým druhým slovem vole…no
a zažila jsem asi před třemi lety učitelku češtiny, který tímto nebo spíš i horším způsobem mluvila při hodině českého jazyka…no hrůza. Já dělám gympl a myslím že tam už je to docela v pohodě, ale nedávno jsem byly na zdejší základce, na druhém stupni, jenom jsem procházela po chodbě a hledala jednu paní učitelku co mě kdysi učila a nestačila jsem se divit jak jsou dnešní děti zlé. ![]()
@Petule030 a taky jsem mladá a nesmírně statečná - abys o mě věděla vše
. Jinak to že napíši, že jsou prázdniny a děti se nudí je rýpání - hm zajímavý úhel pohledu, hold máme každá jinou školu no ![]()
@MarkétkaBeruška tak u Tebe na škole se asi učilo to co za mě - takže to cenu má
neboj, studuj dál, má to cenu ![]()
@semara taky pravda, proč si nezajít pro radu přímo na tělo… ![]()
@Ginuš píše:
@MarkétkaBeruška tak u Tebe na škole se asi učilo to co za mě - takže to cenu máneboj, studuj dál, má to cenu
tak já budu, tu střední mít musím. ![]()
Jsem myslela že to tu je od toho aby se clovek mohl zeptat, vsechny temata tu se vetsinou daji najit na netu (ale myslim ze o to prece nejde, jinak by to tu nebylo)…
některym dekuji, za podrzeni a jini nevim proc se vyjadruji kdyz je to uplne mimo tema… :/
mejte se jak chcete, clovek aby mel strach se na neco zeptat ![]()
@kacaaa Nic si z toho nedělej. Jsou tu témata různého typu, od důležitých věcí až po totální blbosti. Ve všech případech ti poradí a stejně tak ve všech se můžeš setkat s výsměchem od těch „lepších“
Nechápu, proč mají některé ženy potřebu někoho zesměšňovat, u tvé diskuze některé reagovali takhle, jinde by se jiným vysmáli, že je trápí kvasinky a co tu řeší takovou problematiku na tělo, kterou by si mohly vygooglit… Když je téma nezajímá, tak se nemají vyjadřovat. Nic si z toho nedělej, hlavně, že už máš vše ok ![]()
to radši ani nechtěj vědět