Špinění po "prstění"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
28.6.14 12:58
@Ginuš píše:
@semara no právě, co na tohle napsat jiného - hlavně skoro všechny diskuse tohoto tipu zakládají nové nicky :roll: - takže tak - kdyby použila zakladatelka google, tak je na tom líp :mrgreen:. Co na těch školách dnes učí :zed: :pocitac:

to radši ani nechtěj vědět :)

• Citovat
  • Upravit
42775
28.6.14 13:00

@MarkétkaBeruška hm taky pravda, lepší nevědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.6.14 13:01
@Ginuš píše:
@semara no právě, co na tohle napsat jiného - hlavně skoro všechny diskuse tohoto tipu zakládají nové nicky :roll: - takže tak - kdyby použila zakladatelka google, tak je na tom líp :mrgreen:. Co na těch školách dnes učí :zed: :pocitac:

Něco jiného, než v minulém tisíciletí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.6.14 13:02

@Petule030 tak to jsem ráda, že to vím, ještě že jsi tak stará a zkušená a můžeš mi to objasnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.6.14 13:02
@Ginuš jj :hug:
@Petule030 píše:
Něco jiného, než v minulém tisíciletí :P

8o a cooooooooo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
42775
28.6.14 13:11

@MarkétkaBeruška pokud děti učí něco jiného, není zbytečné je tam posílat? To je plejtvání času, místo školy mohou sedět na netu a googlit a zakládat diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.6.14 13:13

@Ginuš Přesně, jsem stará tak, že vím, co se dnes ve škole učí a tak se na to nemusím ptát… :roll: Nechápu, proč do zakladatelky ryjete? Podle tématu usuzujete, že je to školačka/studentka, ale no a? Vždyť k polovině založených témat by se dalo najít řešení na googlu. Hlavně, že jsi nejchytřejší a nikdy nepotřebuješ radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.6.14 13:17

@Ginuš jo presne tak ale proc pouzivat Google, tady se chytne tolik zenskech ktery poradej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.6.14 13:18
@Ginuš píše:
@MarkétkaBeruška pokud děti učí něco jiného, není zbytečné je tam posílat? To je plejtvání času, místo školy mohou sedět na netu a googlit a zakládat diskuse :mrgreen:

počkej, já ještě také studuji :D ale můžu říct, že obecně jde školství do háje a čím dál víc, že jsou děti nesnesitelní a na zabití to je pravda, ale co mě třeba zaráží, co si občas dovolí i ti učitelé, já osobně třeba nesnáší sprosté mluvení, větu ve které máš za každým druhým slovem vole…no :cert: a zažila jsem asi před třemi lety učitelku češtiny, který tímto nebo spíš i horším způsobem mluvila při hodině českého jazyka…no hrůza. Já dělám gympl a myslím že tam už je to docela v pohodě, ale nedávno jsem byly na zdejší základce, na druhém stupni, jenom jsem procházela po chodbě a hledala jednu paní učitelku co mě kdysi učila a nestačila jsem se divit jak jsou dnešní děti zlé. :(

• Citovat
  • Upravit
42775
28.6.14 13:18

@Petule030 a taky jsem mladá a nesmírně statečná - abys o mě věděla vše :mrgreen:. Jinak to že napíši, že jsou prázdniny a děti se nudí je rýpání - hm zajímavý úhel pohledu, hold máme každá jinou školu no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.6.14 13:23

@MarkétkaBeruška tak u Tebe na škole se asi učilo to co za mě - takže to cenu má :hug: neboj, studuj dál, má to cenu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.6.14 13:24

@semara taky pravda, proč si nezajít pro radu přímo na tělo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.6.14 13:51
@Ginuš píše:
@MarkétkaBeruška tak u Tebe na škole se asi učilo to co za mě - takže to cenu má :hug: neboj, studuj dál, má to cenu :pankac:

tak já budu, tu střední mít musím. :)

• Citovat
  • Upravit
419
28.6.14 20:13

Jsem myslela že to tu je od toho aby se clovek mohl zeptat, vsechny temata tu se vetsinou daji najit na netu (ale myslim ze o to prece nejde, jinak by to tu nebylo)…
některym dekuji, za podrzeni a jini nevim proc se vyjadruji kdyz je to uplne mimo tema… :/
mejte se jak chcete, clovek aby mel strach se na neco zeptat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.6.14 23:54

@kacaaa Nic si z toho nedělej. Jsou tu témata různého typu, od důležitých věcí až po totální blbosti. Ve všech případech ti poradí a stejně tak ve všech se můžeš setkat s výsměchem od těch „lepších“ :roll: Nechápu, proč mají některé ženy potřebu někoho zesměšňovat, u tvé diskuze některé reagovali takhle, jinde by se jiným vysmáli, že je trápí kvasinky a co tu řeší takovou problematiku na tělo, kterou by si mohly vygooglit… Když je téma nezajímá, tak se nemají vyjadřovat. Nic si z toho nedělej, hlavně, že už máš vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí