Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je možné aby se mi udělal na pyku beďar? Už mě to tam asi 3 dny bolí, a udělala se tam taková boulička, bolí to když si na to sáhnu, jinak to ani necítím, ani to není něják vidět, jen když to nahmatám cítí, že tam je.. Je možné že se tam udělal, ***jeden?
![]()
Příspěvek upraven administrátorem 2.7.2014 12:00 - vulgarismus
@kkkarolka beďar, zanícený chloupek, podchycená mazová žlázka, syfilitický vřed
Jo, beďar, nejmenuje se to beďar, ale nežit čili furunkl, ale je to beďar. Hlavně to nemačkej, ono to praskne samo, už brzy, vyteče hnis a bude dobře.
@terinka4444 Děkuju..!!
Myslím, že kdybych to zmáčkla, po*rala bych se bolestí.)) Takže budu jen čekat)
@terinka4444 píše:
Jo, beďar, nejmenuje se to beďar, ale nežid, ale je to beďar. Hlavně to nemačkej, ono to praskne samo, už brzy, vyteče hnis a bude dobře.
pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“
Sry, nemohla jsem si pomoct.
@AniNevim píše:
pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“![]()
Sry, nemohla jsem si pomoct.
To je jak sci-fi
![]()
@AniNevim píše:
pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“Sry, nemohla jsem si pomoct.
a to obzvlášť v období menstruLace ![]()
@AniNevim nějak se ti ta dírka zalíbila
jak to vůbec dopadlo, jestli se mohu zeptat?
@Xiraxinek píše:
To je jak sci-fi![]()
![]()
nn, jako deja-vu ![]()
@kkkarolka jinak opravdu NEMACKAT! Dorzet HYGIENU! Nejist cokoladu! Nadopovat se vitaminem B! Hnis je vysoce infekcni! Zacit cistit krev a jatra (ostropestrec, hořec, cervena repa apod.)