Že by beďar?

9
1.7.14 22:43

Že by beďar.?

Je možné aby se mi udělal na pyku beďar? Už mě to tam asi 3 dny bolí, a udělala se tam taková boulička, bolí to když si na to sáhnu, jinak to ani necítím, ani to není něják vidět, jen když to nahmatám cítí, že tam je.. Je možné že se tam udělal, ***jeden? :) :) :D

Příspěvek upraven administrátorem 2.7.2014 12:00 - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15103
1.7.14 22:44

Syfilis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.7.14 22:45

@kkkarolka beďar, zanícený chloupek, podchycená mazová žlázka, syfilitický vřed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.7.14 22:46

Kapavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 22:51

@kkkarolka neni mozne, musi se ti to jen zdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 22:52

Teda holky, vy jste na ní ale zlé :).Může to být beďar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
1.7.14 22:53

To bude nějakej ten moribundus! :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 22:55

Jo, beďar, nejmenuje se to beďar, ale nežit čili furunkl, ale je to beďar. Hlavně to nemačkej, ono to praskne samo, už brzy, vyteče hnis a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.14 22:57

@terinka4444 Děkuju..!! :)) Myslím, že kdybych to zmáčkla, po*rala bych se bolestí.)) Takže budu jen čekat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 22:58
@terinka4444 píše:
Jo, beďar, nejmenuje se to beďar, ale nežid, ale je to beďar. Hlavně to nemačkej, ono to praskne samo, už brzy, vyteče hnis a bude dobře.

pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“ :P :P Sry, nemohla jsem si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
1.7.14 22:59
@AniNevim píše:
pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“ :P :P Sry, nemohla jsem si pomoct.

To je jak sci-fi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

@terinka4444 jsi rychlejsi, nez rychla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@AniNevim píše:
pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“ :P Sry, nemohla jsem si pomoct.

a to obzvlášť v období menstruLace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103

@AniNevim nějak se ti ta dírka zalíbila :lol: jak to vůbec dopadlo, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 23:01
@Xiraxinek píše:
To je jak sci-fi :D :D :D

nn, jako deja-vu :lol:
@kkkarolka jinak opravdu NEMACKAT! Dorzet HYGIENU! Nejist cokoladu! Nadopovat se vitaminem B! Hnis je vysoce infekcni! Zacit cistit krev a jatra (ostropestrec, hořec, cervena repa apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí