Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terinka4444 píše:
Jo, to jo, máš paměťale léčbu nežitu mám odzkoušeno na vlastní kůži. A medicínu jsem nedodělala, má velká životní prohra, v pátém ročníku jsem musela skončit a postarat se doma o nemocnou maminku a malýho brášku a už jsem se k tomu nezvládla vrátit.
myslim, ze takto to zni i jako vitezstvi… nad egem, pychou apod… uz mi to tak nezapaluje v tuto hodinu
Jsi skvela ![]()
@AniNevim píše:
myslim, ze takto to zni i jako vitezstvi… nad egem, pychou apod… uz mi to tak nezapaluje v tuto hodinuJsi skvela
nezapálená ale šikovná ![]()
já to vnímám jako příklad úžasné nesobeckosti.. a upřímně je mi hezky když vím že takoví lidi jsou
@jdukolem píše:
nezapálená ale šikovná
já to vnímám jako příklad úžasné nesobeckosti.. a upřímně je mi hezky když vím že takoví lidi jsou
presne tak, take me hreje pocit, ze jsem neslapla uplne vedle, ze do tohoto zkazeneho sveta privadim deti…
@jdukolem píše:
nezapálená ale šikovná
@AniNevim píše:
presne tak, take me hreje pocit, ze jsem neslapla uplne vedle, ze do tohoto zkazeneho sveta privadim deti…
@terinka4444 píše:
Není svět zkažený, okolo mě je spousta krásných lidí, sem tam se vyskytne nějaký zlý člověk, co mi vyrazí dech, ale není tu tak špatné místo k žití.
tak to ja jsem si vybrala asi horsi misto pod ceskym sluncem
Nicmene jsi to zrejme vcera odstartovala, protoze dnes jsem cely den mela stesti na naprosto uzasne lidi ![]()
Anonymně, stydím se. Proč to nemůžu prasknout, když se mi tam vytvoří pidi bílá špička? Přece pořád lepší, když si to lupnu sama, než když bez kontroly mi to praskne venku, kde to až tak nebudu moci podchytit a třeba dezinfikovat. ![]()
Ono to samo nepraskne…teda mně se to ještě nestalo…zamaskovat a nechat být, on se vstřebá. a rychleji, než kdybyste do toho za každou cenu rýpala..
Souhlasím s @Hadí ocásek také se mi ještě nestalo že by sám od sebe praskl
Tak tohle nepraskne, muže se stát, že zaroste jakoby pod kuži a pak si s tím poradí kosmetička, mají jehličky, ale většinou to nechat být, aby to víc nezhnisalo a on dozraje a pak jde lehce vymáčknout, zkus potřít antibakteriální vodou, aby rychleji dozrál nebo tea tree olej, hodně vysušuje, pak bych se naklonila nad vařící misku, nechala napařit obličej, aby o šlo lépe ven a kapesníkem vymáčkla, jak to dělají kosmetičky
nechat vyhnít? kamarádovi se takhle na zádech jeden podebral až z toho byl zánet jako svina, bedar mel asi 4cm a hnisu jak v zubní pastě… bleee ![]()
Ahoj všichni, nevěděla jsem do jakého tématu se přidat tak snad mi někdo poradí
. Jsem v 9tt, dnes jsem si sedla a ucítila jsem dole u poševního vchodu takové píchání jako kdyby se mi tam něco skříplo nebo zapíchlo. Šla jsem se podívat co se děje a u poševního vchodu jsem měla jakousi průhlednou bublinu velkou asi jako černý rybíz, nebyla úplně tvrdá, spíš taková elastická…když jsem na ní trochu víc zmáčkla, praskla a vytekl z ní průhledný sliz, poté se mi udělal červenofialový flek. Nebolí to, ale vůbec nevím co by to mohlo být. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
![]()
To byl nežit. takovej beďar no. furunkl.
Příspěvek upraven 18.09.14 v 14:06
Ted se mi udělal další, co s tím mám dělat? Nemužu dostat nějakou infekci? Nevadí to nečemu, když jsem těhotná?
![]()