Že by beďar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
1.7.14 23:01
@boball píše:
@AniNevim nějak se ti ta dírka zalíbila :lol: jak to vůbec dopadlo, jestli se mohu zeptat?

nevim, ale tusim, ze se nezmensila :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 23:02
@boball píše:
@AniNevim nějak se ti ta dírka zalíbila :lol: jak to vůbec dopadlo, jestli se mohu zeptat?

co by se nezalibila? Tesat do kamene takove perly! To je namet na „tohle nevymyslis“ nebo tak neco :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103

@AniNevim :mrgreen: myslela jsem, jestli ještě stihla odepsat, než to smazali 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Jo nežit :lol: šukací dírka, tady někdo četl diskuzi :mrgreen:
@AniNevim píše:
pouze malinkate upresneni: je to nežit (kdyby to chtela pogooglit, ale zrejme ne, protoze by vedela, ze je to mozne) a az potece hnis musi dodrzet maximalni hygienu! Tzn. omyvat casto hypermaganem, desinfikovat, nesoulozit, ruce myt, nejlepe nejak fikane prispejlit vlozku, aby hnis nenatekl do „šukaci dirky“ :P :P Sry, nemohla jsem si pomoct.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@jdukolem píše:
a to obzvlášť v období menstruLace :P

neke, na tu jsem nenarazila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
1.7.14 23:04
@AniNevim píše:
co by se nezalibila? Tesat do kamene takove perly! To je namet na „tohle nevymyslis“ nebo tak neco :P

A tak i ten nadpis byl trochu zavádějící, kdyby to napsala normálně, možná se jí ani žádných rad nedostalo, byla by to nezáživná diskuse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 23:05

@boball @terinka4444
no a ja jsem celou dobu premyslela, jak se k tomu prozkoumala. Nejaky kalibr? Domaci gynekolog-amater? Krkolomna poloha zlomeneho Ypsilon pred zrcadlem a porovnani s nejakym Pckem? Nebo autofisting?
Fakt jsem nemohla ani napsat, protoze ty myslenky nesly zahnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:05
Jako průjem :mrgreen: to znáš ten vtip, jak si tři povídají, co je nejrychlejší na světě. Ten první říká: Já myslím, že myšlenka, prostě nic a šuo, už je tu myšlenka. Druhý říká: Já myslím, že elektřina, cvaknu a je světo. A třetí říká: Já myslím, že průjem. Tak se na něj ty dva otočí a on pokračuje : Než si stačím pomyslet, že bych so rozsvítil, tak jsem posran.ej :lol:
@AniNevim píše:
@terinka4444 jsi rychlejsi, nez rychla ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 23:06
@terinka4444 píše:
Jako průjem :mrgreen: to znáš ten vtip, jak si tři povídají, co je nejrychlejší na světě. Ten první říká: Já myslím, že myšlenka, prostě nic a šuo, už je tu myšlenka. Druhý říká: Já myslím, že elektřina, cvaknu a je světo. A třetí říká: Já myslím, že průjem. Tak se na něj ty dva otočí a on pokračuje : Než si stačím pomyslet, že bych so rozsvítil, tak jsem posran.ej :lol:

dobry - neznam :lol: :P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.14 23:06

@AniNevim Díky, takže zítra jdu pro b-komplex, a červenou řepu miluju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.7.14 23:08

Co je pyka? Jinak to muze byt klidne i bedar. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.7.14 23:10
@AniNevim píše:
neke, na tu jsem nenarazila..

https://www.emimino.cz/…rezu-193013/

se kochni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:10
Hlavně až to praskne jo, pozor, ten hnis je infekční. Tak to desinfikuj a snaž se zabránit, aby se ti to dostalo do pochvy. Ideálně betadine
@kkkarolka píše:
@AniNevim Díky, takže zítra jdu pro b-komplex, a červenou řepu miluju..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
1.7.14 23:12
@AniNevim píše:
@boball @terinka4444
no a ja jsem celou dobu premyslela, jak se k tomu prozkoumala. Nejaky kalibr? Domaci gynekolog-amater? Krkolomna poloha zlomeneho Ypsilon pred zrcadlem a porovnani s nejakym Pckem? Nebo autofisting?
Fakt jsem nemohla ani napsat, protoze ty myslenky nesly zahnat…

Já to pochopila, jak to myslela, protože ten den co jsem rodila, jsem měla taky dole všechno nějak nafouklé, ráno jsem si říkala co je jako toto, a večer byl kluk venku. Akorát to napsala opravdu hloupě. Proto jsem jí poslala do porodnice, byla ještě málo, ale klidně mohla začít taky rodit. Nechtěla jsem to tam nějak rozpitvávat, nicméně tady se probere takových věcí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat