Že by beďar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
1.7.14 23:26
@Weru píše: :lol: :lol: :lol: :lol:, nahodou to napsala vtipne. :mrgreen:
Kazdy dobry skutek je po zasluze potrestan. To je zase moje rceni a fakt plati. :mrgreen:

to jo, vtipne to bylo, ale vypadalo to, ze ji pred tim nekdo vybilil uzivatelsky ucet nebo mozek nebo co ja vim, treba i „sukaci dirku“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.14 23:26

@jdukolem Tak se Tě ptám, je lepší desinfekce betadine v těch kapkách klasicky, nebo jsem našla ještě mast, co myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.7.14 23:27
@AniNevim píše:
to jo, vtipne to bylo, ale vypadalo to, ze ji pred tim nekdo vybilil uzivatelsky ucet nebo mozek nebo co ja vim, treba i „sukaci dirku“ :-)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.14 23:28

Každopádně bych Vám chtěla poděkovat za uklidnění. Počkám až dozraje, a bude to.)) Ještě jednou děkuji, a dobrou noc =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:28
Ne jen jen jsem měla tuhle beďar na pysku :mrgreen: :mrgreen: a týden chodila na ostro s nohama od sebe :mrgreen:
@AniNevim píše:
to se radeji zeptej @jdukolem, ma na to skoly. Ja jsem jen laicky vecny osetrovatel cizich furunkulu.
A terinka na to ma asi take skoly, tusim :-)Příspěvek upraven 01.07.14 v 23:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:29
@kkkarolka píše:
Každopádně bych Vám chtěla poděkovat za uklidnění. Počkám až dozraje, a bude to.)) Ještě jednou děkuji, a dobrou noc =)
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
1.7.14 23:30

@terinka4444 ještě,že to nebylo v prosinci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@AniNevim píše:
to se radeji zeptej @jdukolem, ma na to skoly. Ja jsem jen laicky vecny osetrovatel cizich furunkulu.
A terinka na to ma asi take skoly, tusim :-)Příspěvek upraven 01.07.14 v 23:25

tak na to je nejlepší výplach peroxidem a nechat týct ale tam dole..ani nevím no (pardon nedalo se odolat :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

@terinka4444 neke, tuhle jsi psala, ze s tebou na medinu chodila 28leta matka nebo neco na ten zpusob ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.7.14 23:31

@jdukolem jdu takhle kolem sukaci diry a vidim peroxid… proc ho tam nefrknout, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.7.14 23:33
@kkkarolka píše:
@jdukolem Tak se Tě ptám, je lepší desinfekce betadine v těch kapkách klasicky, nebo jsem našla ještě mast, co myslíš.

jak na co.. vzhledem k tomu, že je to dole sliznice tak zvádneš oboje ale já bych volila roztok protože mast je tuším s lanolinem a přece jen to do „šukací dírky“ nepatří.. udělala bych si teplou sedací koupel v řepíku a až dozraje a praskne tak bych to vypláchla peroxidem- v lékárně ti ho naředí do koncentrace na sliznice a na závěr potřít betadinou roztokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:33
Jo, to jo, máš paměť :mrgreen: ale léčbu nežitu mám odzkoušeno na vlastní kůži. A medicínu jsem nedodělala, má velká životní prohra, v pátém ročníku jsem musela skončit a postarat se doma o nemocnou maminku a malýho brášku a už jsem se k tomu nezvládla vrátit.
@AniNevim píše:
@terinka4444 neke, tuhle jsi psala, ze s tebou na medinu chodila 28leta matka nebo neco na ten zpusob ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.7.14 23:35
@terinka4444 píše:
Jo, to jo, máš paměť :mrgreen: ale léčbu nežitu mám odzkoušeno na vlastní kůži. A medicínu jsem nedodělala, má velká životní prohra, v pátém ročníku jsem musela skončit a postarat se doma o nemocnou maminku a malýho brášku a už jsem se k tomu nezvládla vrátit.
:hug: za mě jsi to vyhrála… :kytka: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.7.14 23:35
@AniNevim píše:
@jdukolem jdu takhle kolem sukaci diry a vidim peroxid… proc ho tam nefrknout, ze? :mrgreen:

no co by ne.. když už mám cestu kolem :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.14 23:36
Víš, že jo? Mamka nakonec přežila :srdce: a bráška právě dodělal vejšku a je to skvělý kluk :palec:
@jdukolem píše: :hug: za mě jsi to vyhrála… :kytka: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria