Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terinka4444 píše:
Hlavně až to praskne jo, pozor, ten hnis je infekční. Tak to desinfikuj a snaž se zabránit, aby se ti to dostalo do pochvy. Ideálně betadine
a nebude ji to Betadine rychleji zavirat? Ja prave muze osetruji tak, ze pomuzu k dozrani a prasknuti, ale na pyskovi by to fakt neslo. Potom si to omyva prave hypermanganem, dokud odteka hnis a porad meni gazu nebo vlozky a az po odtoku to mazu jodem.
@kkkarolka jj, B-komplex forte bude dobry. Pak jeste by to chtelo aspon ostropestrec, ale najdi si kontraindikaci, kdybys nahodou nemohla. No a nesoulozit, to je jasne. Aspon 3 dny po odtoku hnisu.
@terinka4444 píše:řepík je taky prima..
Hlavně až to praskne jo, pozor, ten hnis je infekční. Tak to desinfikuj a snaž se zabránit, aby se ti to dostalo do pochvy. Ideálně betadine
@Lolllo píše:
CO JE TO PYKA? Děkuji.
Pyka, to je tam kde se pYka. ![]()
@jdukolem píše:
https://www.emimino.cz/…rezu-193013/se kochni
omfg… az tam jsem se nedostala u „sukaci dirky“ ![]()
@Weru píše:
Tak koukam na upozorneni a musim se smat.vidim: @jdukolem, ze by bedar?
@AniNevim, ze by bedar?
heh nestraš.. já jen jeden na čele v rámci pms ![]()
to stačí ![]()
@Weru píše:
@AniNevim, ze by bedar?
uz mi to doslo ![]()
@AniNevim A co betadine mast, to bych tím taky mohla potřít nebo normálně " tu vodičku "
@Weru píše:
@AniNevim, ze by bedar?
k tomuhle jeste mam historku, jak jsem tu nejakeho exota ci exotinku chtela zachranit pred navalem cehokoliv a kdysi po zalozeni diskuzi s poptavkou NM jsem dotycne osobe poslala SZ s nazvem „Myslim“ a text pokracoval v tele zpravy. Odkazala jsem osobu do bezici diskuze o NM. Dekovala mi az za hrob. Nedavno (po cca 2 mesicich) se tu objevila diskuze, kde potencialni NM hledala zakazniky. Tak jsem vzpomnela na osobu a navazala na nasi komunikaci v SZ s odkazem na diskuzi. Osoba mi odpovedela: „Take myslim a casto ani nevim“. Mno… prelouskala jsem to, zpracovala a odepsala, ze „dekuji“ by uplne stacilo.
Z toho plyne ponauceni… cim min se staras, tim lip spis ![]()
@kkkarolka píše:
@AniNevim A co betadine mast, to bych tím taky mohla potřít nebo normálně " tu vodičku "
to se radeji zeptej @jdukolem, ma na to skoly. Ja jsem jen laicky vecny osetrovatel cizich furunkulu.
A terinka na to ma asi take skoly, tusim ![]()
Příspěvek upraven 01.07.14 v 23:25
@AniNevim píše:
k tomuhle jeste mam historku, jak jsem tu nejakeho exota ci exotinku chtela zachranit pred navalem cehokoliv a kdysi po zalozeni diskuzi s poptavkou NM jsem dotycne osobe poslala SZ s nazvem „Myslim“ a text pokracoval v tele zpravy. Odkazala jsem osobu do bezici diskuze o NM. Dekovala mi az za hrob. Nedavno (po cca 2 mesicich) se tu objevila diskuze, kde potencialni NM hledala zakazniky. Tak jsem vzpomnela na osobu a navazala na nasi komunikaci v SZ s odkazem na diskuzi. Osoba mi odpovedela: „Take myslim a casto ani nevim“. Mno… prelouskala jsem to, zpracovala a odepsala, ze „dekuji“ by uplne stacilo.
Z toho plyne ponauceni… cim min se staras, tim lip spis